- 7 Aralık 2020
- 425
- 1.747
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.021
Ne denir şimdi bilemedimSınavlar performans ödevleri sözlü notları derken yoğun bir hafta geçirdik
Bir de kayınvalide geldi üzerine sürpriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne denir şimdi bilemedimSınavlar performans ödevleri sözlü notları derken yoğun bir hafta geçirdik
Hayırlı olsun iyi yapmışsın normalde bugün düşmesi gerekiyordu son olay nasıl değiştirdi her seyi. Hiç belli olmuyor bizim piyasaCuma günü 3 çeyrek altın daha aldım 1 gram altın aldım.
İnanır misin içime doğdu. Bu adam faiz arttırdı pek durdurmazdar koltukta dedimHayırlı olsun iyi yapmışsın normalde bugün düşmesi gerekiyordu son olay nasıl değiştirdi her seyi. Hiç belli olmuyor bizim piyasa
Şu Anda kimse kimseye tavsiye veremiyor.Ben de 2 gr almıştım cuma. 400 altına inerse biraz daha alırım diyordum bu hafta için olmadı maalesef. Bende önceden aldığım döviz var şuan kardayım biraz çıkar mı daha acaba. Satsam karımı oğlumun okul parasına ekliycem iyi olacak ama emin olamadım hiç. Ner dersiniz.
Haklısın gerçekten bekleyip süreci izlemek gerekiyor sanırım tesekkür ederim.Şu Anda kimse kimseye tavsiye veremiyor.
1 saat sonrasına ne getireceğini ön göremiyoruz ki.
Pat bir haber çıkıyor piyasa dip, bir haber daha geliyor piyasa tavan
Gözün aydınnnn :)Sınavlar performans ödevleri sözlü notları derken yoğun bir hafta geçirdik
Çok sağol canım Çocuğu olan,kızımın arkadaşlık yapabileceği birisini arayalım diyorduk ama bugün gördük ki o işler öyle olmuyormuş.Resmen kriterlerimiz sekillendi. Ve zor sahiden.Simdidrn uykularım kaçıyor ama eşime pasladim.Ben halledicem dedi,yoksa halim yamandi.Ay neyse. nasılsın,kızın nasıl?İnsallah iyi insanlar çıkar karşınıza canım. Hayırlısı olsun hakkınızda. Cok zor bu işler çok.
Evet canım yaa çok zor tahmin edebiliyorum. Bir yaş daha büyük olsa kreşe giderdi, gerci pandemi dönemi o da olur muydu bilmem ama çok karmaşık dönemlerden geçiyoruz.Çok sağol canım Çocuğu olan,kızımın arkadaşlık yapabileceği birisini arayalım diyorduk ama bugün gördük ki o işler öyle olmuyormuş.Resmen kriterlerimiz sekillendi. Ve zor sahiden.Simdidrn uykularım kaçıyor ama eşime pasladim.Ben halledicem dedi,yoksa halim yamandi.Ay neyse. nasılsın,kızın nasıl?
Bugun bir ekmek harcaması yaptık sadece 1,5 lira.Yarinda öyle olur.Bir ara netten trençkot bakicam ama ne zaman vakit bulursam.
Günaydın canım.Günaydin kizlar
Gecen hafta ve bu hafta cok harcamali.
Otoyol +benzin 1000 lirayi gecmistir.
Balikesire, ordan izmire gittim geldim.
Dün ablamin dogumgunuydu
Yoldan geldim bisiy yapamadim.
280 pasta.
2000 hediye (ablamin emegi coktur ozellikle guzel bir sey aldim, feda olsun)
Cerez icecek kanepe derken 650 de öyle gitti
Annem bisiyler yapti sagolsun.
Borsa cakildi, zararim cok yok ama var
Bugun psikiyatri randevum var.
Ögleden sonra da dövme yaptircam
Ooof sac savur paralari.
Gecen hafta 360 bin tl bir borcum mucize sekilde kapandi. Sanirim buna güvenip biraz rahat harcadim
Piyasalar da berbatt
Günaydın canım.
Kiracılar nasıl düzenli ödüyorlar mi kirayi.
Çok şükür canım.Gunaydin kuzummm
Ödüyorlar sukur.
Pandemiden dolayi cok sarsilan biri oldu, ona da bisey demiyorum. Allah yardimcisi olsun. o gecen nisandan beri pek veremedi. Yaz aylarinda biraz toparlandi kasimdan itibaren yine iki ayak bi pabuca...