Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben de 2 gr almıştım cuma. 400 altına inerse biraz daha alırım diyordum bu hafta için olmadı maalesef. Bende önceden aldığım döviz var şuan kardayım biraz çıkar mı daha acaba. Satsam :bicak:karımı oğlumun okul parasına ekliycem iyi olacak ama emin olamadım hiç. Ner dersiniz.
Şu Anda kimse kimseye tavsiye veremiyor.
1 saat sonrasına ne getireceğini ön göremiyoruz ki.
Pat bir haber çıkıyor piyasa dip, bir haber daha geliyor piyasa tavan

İnsallah iyi insanlar çıkar karşınıza canım. Hayırlısı olsun hakkınızda. Cok zor bu işler çok.
Çok sağol canım ♥️ Çocuğu olan,kızımın arkadaşlık yapabileceği birisini arayalım diyorduk ama bugün gördük ki o işler öyle olmuyormuş.Resmen kriterlerimiz sekillendi. 😅 Ve zor sahiden.Simdidrn uykularım kaçıyor ama eşime pasladim.Ben halledicem dedi,yoksa halim yamandi.Ay neyse. 🙈 nasılsın,kızın nasıl?

Bugun bir ekmek harcaması yaptık sadece 1,5 lira.Yarinda öyle olur.Bir ara netten trençkot bakicam ama ne zaman vakit bulursam. 🤷

Selam kızlar
Her şey üst üste geldi, piyasalar karıştı. Hem faiz yüksek kaldı hem döviz. Dolar yükselince altin da ounce fiyatından kaynaklı otomatik yükseliyor. Birkac ekonomist altının dünya piyasalarında yükseleceğini söyledi ama bilmiyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.

Market alışverişi yapıldı $125. Dün de ailece pikniğe gittik, yemekleri disardan aldık $25 de ona ödedik.
Havalar biraz ısındı şükür, parkta arkadaşımla buluştuk, kızım da onun kızıyla oynadı iyi oldu.

Çok sağol canım ♥️ Çocuğu olan,kızımın arkadaşlık yapabileceği birisini arayalım diyorduk ama bugün gördük ki o işler öyle olmuyormuş.Resmen kriterlerimiz sekillendi. 😅 Ve zor sahiden.Simdidrn uykularım kaçıyor ama eşime pasladim.Ben halledicem dedi,yoksa halim yamandi.Ay neyse. 🙈 nasılsın,kızın nasıl?

Bugun bir ekmek harcaması yaptık sadece 1,5 lira.Yarinda öyle olur.Bir ara netten trençkot bakicam ama ne zaman vakit bulursam. 🤷
Evet canım yaa çok zor tahmin edebiliyorum. Bir yaş daha büyük olsa kreşe giderdi, gerci pandemi dönemi o da olur muydu bilmem ama çok karmaşık dönemlerden geçiyoruz.
Bence de bakicinin yakın yaşlarda çocuğu veya başka herhangi bir sorumluluğu olmamalı. Hatta biraz genç birini bulabilsem keşke, cocuga ayak uyd8rabilmesi bakımından. Ama hayırlısı olsun en önemlisi güvenilir biri olması ve çocuğa iyi bakması.

Biz İyiyiz canım, kızım da iyi, havalar düzeliyor keyfi yerinde bol bol disarda zaman geçiriyoruz.

Günaydin kizlar

Gecen hafta ve bu hafta cok harcamali.

Otoyol +benzin 1000 lirayi gecmistir.
Balikesire, ordan izmire gittim geldim.

Dün ablamin dogumgunuydu
Yoldan geldim bisiy yapamadim.
280 pasta.
2000 hediye (ablamin emegi coktur ozellikle guzel bir sey aldim, feda olsun)
Cerez icecek kanepe derken 650 de öyle gitti
Annem bisiyler yapti sagolsun.

Borsa cakildi, zararim cok yok ama var 😬😬

Bugun psikiyatri randevum var.
Ögleden sonra da dövme yaptircam

Ooof sac savur paralari.

Gecen hafta 360 bin tl bir borcum mucize sekilde kapandi. Sanirim buna güvenip biraz rahat harcadim 🎈🎈
Piyasalar da berbatt

Günaydin kizlar

Gecen hafta ve bu hafta cok harcamali.

Otoyol +benzin 1000 lirayi gecmistir.
Balikesire, ordan izmire gittim geldim.

Dün ablamin dogumgunuydu
Yoldan geldim bisiy yapamadim.
280 pasta.
2000 hediye (ablamin emegi coktur ozellikle guzel bir sey aldim, feda olsun)
Cerez icecek kanepe derken 650 de öyle gitti
Annem bisiyler yapti sagolsun.

Borsa cakildi, zararim cok yok ama var 😬😬

Bugun psikiyatri randevum var.
Ögleden sonra da dövme yaptircam

Ooof sac savur paralari.

Gecen hafta 360 bin tl bir borcum mucize sekilde kapandi. Sanirim buna güvenip biraz rahat harcadim 🎈🎈
Piyasalar da berbatt
Günaydın canım.
Kiracılar nasıl düzenli ödüyorlar mi kirayi.

Günaydın canım.
Kiracılar nasıl düzenli ödüyorlar mi kirayi.

Gunaydin kuzummm

Ödüyorlar sukur.
Pandemiden dolayi cok sarsilan biri oldu, ona da bisey demiyorum. Allah yardimcisi olsun. 🎈 o gecen nisandan beri pek veremedi. Yaz aylarinda biraz toparlandi kasimdan itibaren yine iki ayak bi pabuca...

Gunaydin kuzummm

Ödüyorlar sukur.
Pandemiden dolayi cok sarsilan biri oldu, ona da bisey demiyorum. Allah yardimcisi olsun. 🎈 o gecen nisandan beri pek veremedi. Yaz aylarinda biraz toparlandi kasimdan itibaren yine iki ayak bi pabuca...
Çok şükür canım.

Evet millet zor durumda . Artık kısa çalışma ödeneği de verilmeyecek galiba.
Zaten her şey ateş pahasiydi daha da pahalanir kur hareketlerinden sonra.

X