- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.961
İyi akşamlar kızlar
2 pk cips
Kola ve bir tane dondurma aldım 22 lira ödedim
2 pk cips
Kola ve bir tane dondurma aldım 22 lira ödedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya degil mi, insanlar bi ilginc.Sanki kendi evi de karar verebiliyor. Ne kadar ilginç insanlar var.
Annemler 6 ay once bize gelirken petekli bal almislardi, kilosu 38 mis o zaman, simdi donunce ayni yerden yine almislar 58 TL olmus.Dün biraz alışveriş yaptım. Önceki akşam sepetime eklerken 59 tl olan sıvıyağ sabah bir baktım 62 tl ye cıkmış. Kızın bezi bitti, aylık alıyorum. Geçen ay 90 tl olan paket 103 tl olmuş. Daha neler neler. Allah hepimize kolaylık versin gerçekten işimiz gittikçe zorlaşıyor.
Bereketli olsun Zeynepcim güzel günlerde harcayın..Selam guzel arkadaslarim, ben de ilk maasimi aldim, yani aslinda yarim maas, iki haftada bir odeme yapiliyor burada. 900$ vergi iadesi aldik, bir de benim eski is yerimden iceride kalan parami yatirmislar 1800$, bu kadar cok beklemiyordum bi ayrintisina bakacagim. Bugun eve giderken atm ye ugrayip 1000$ cekecegim, maasimi aldigima gore kayinvalidemin de hediyesini vermek istiyorum.
Haftasonu kayinvalidem biber dolmasi, esim nohut yemegi ve pizza yapti, ben de kuskonmaz, garniturlu enginar ve cikolatali islak kek yaptim, uzerine de mum diktik cocuklar uflemek istedi. E biraz temizlik, camasir, cocuklarla oyun odev falan haftasonu bitti.
Tesekkurler canim, ben de polisiye cok severimBereketli olsun Zeynepcim güzel günlerde harcayın..
Selam kızlar,
Haftasonu pizza ve pasta aldık $50 ona ödedik. Clinique de bahar indirimi vardı, yılın en iyi indirimi bu dönem oluyor, leke karşıtı gündüz kremi aldım $40 ödedim.
Sabahtan evi toparladım, süpürge çalıştırdım, yoğurt mayaladim, mercimek çorbası yaptım, yanina dünden kalan pizza var, salata da yapacağım.
Deli gibi suç-polisiye izliyorum, Netflixte ki bütün mini seri belgeselleri bitirdim
Anlamadım ben. Daha önde satın aldığın yer ile ilgili mi yoksa ailenin arazisi mi vardı ?inş gönlünüze göre olur cnmMahkemeden birtakım kağıtlar gelmiş.
Araziler bilir kişi eşliğinde incelenip hisseler belirlenmiş. Biran önce satılsa da kurtulsak
AileAnlamadım ben. Daha önde satın aldığın yer ile ilgili mi yoksa ailenin arazisi mi vardı ?inş gönlünüze göre olur cnm
Hayırlı olsun canımMahkemeden birtakım kağıtlar gelmiş.
Araziler bilir kişi eşliğinde incelenip hisseler belirlenmiş. Biran önce satılsa da kurtulsak