Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dün biraz alışveriş yaptım. Önceki akşam sepetime eklerken 59 tl olan sıvıyağ sabah bir baktım 62 tl ye cıkmış. Kızın bezi bitti, aylık alıyorum. Geçen ay 90 tl olan paket 103 tl olmuş. Daha neler neler. Allah hepimize kolaylık versin gerçekten işimiz gittikçe zorlaşıyor.
Annemler 6 ay once bize gelirken petekli bal almislardi, kilosu 38 mis o zaman, simdi donunce ayni yerden yine almislar 58 TL olmus.

Selam guzel arkadaslarim, ben de ilk maasimi aldim, yani aslinda yarim maas, iki haftada bir odeme yapiliyor burada. 900$ vergi iadesi aldik, bir de benim eski is yerimden iceride kalan parami yatirmislar 1800$, bu kadar cok beklemiyordum bi ayrintisina bakacagim. Bugun eve giderken atm ye ugrayip 1000$ cekecegim, maasimi aldigima gore kayinvalidemin de hediyesini vermek istiyorum.
Haftasonu kayinvalidem biber dolmasi, esim nohut yemegi ve pizza yapti, ben de kuskonmaz, garniturlu enginar ve cikolatali islak kek yaptim, uzerine de mum diktik cocuklar uflemek istedi. E biraz temizlik, camasir, cocuklarla oyun odev falan haftasonu bitti.

Selam guzel arkadaslarim, ben de ilk maasimi aldim, yani aslinda yarim maas, iki haftada bir odeme yapiliyor burada. 900$ vergi iadesi aldik, bir de benim eski is yerimden iceride kalan parami yatirmislar 1800$, bu kadar cok beklemiyordum bi ayrintisina bakacagim. Bugun eve giderken atm ye ugrayip 1000$ cekecegim, maasimi aldigima gore kayinvalidemin de hediyesini vermek istiyorum.
Haftasonu kayinvalidem biber dolmasi, esim nohut yemegi ve pizza yapti, ben de kuskonmaz, garniturlu enginar ve cikolatali islak kek yaptim, uzerine de mum diktik cocuklar uflemek istedi. E biraz temizlik, camasir, cocuklarla oyun odev falan haftasonu bitti.
Bereketli olsun Zeynepcim güzel günlerde harcayın..

Selam kızlar,
Haftasonu pizza ve pasta aldık $50 ona ödedik. Clinique de bahar indirimi vardı, yılın en iyi indirimi bu dönem oluyor, leke karşıtı gündüz kremi aldım $40 ödedim.
Sabahtan evi toparladım, süpürge çalıştırdım, yoğurt mayaladim, mercimek çorbası yaptım, yanina dünden kalan pizza var, salata da yapacağım.

Deli gibi suç-polisiye izliyorum, Netflixte ki bütün mini seri belgeselleri bitirdim 🙄

Iyi geceler kızlar. Maaslar birikimler.bereketli olsun. Benim.maas yok.bu ay😂 Tamamini kullandim.eksi hesaptan. Dun kredi kartiyla kizima mayo aldim 4 parca 180 tl. Kitap aldim ogluma ve kendime 150 lira da o tuttu. Esim.markete ugradi.bugun 100 tl de o harcamis. Kizim okhldayken biraz temizlik yaptim.bugun. Yarin devam edicem.insaallah. Evde yapilacak o kadar cok is varki..dusundukce gozumde buyuyor.

Kışlık lastikler çıktı ,jant düzeltilecek 150 lira tutuyor dedi eşim.

Bu ay dikkatli gitmek istiyorum kızlar . Kredi kartını pek kullanan istemiyorum. Evde çoğu şey var. Haftalık süt yumurta alınır,sebze meyve alışverişi yapılır. Bakalım başarabilecekmiyiz.
Dışarı çıkarsak 1 gram altın alacağım.

Bereketli olsun Zeynepcim güzel günlerde harcayın..

Selam kızlar,
Haftasonu pizza ve pasta aldık $50 ona ödedik. Clinique de bahar indirimi vardı, yılın en iyi indirimi bu dönem oluyor, leke karşıtı gündüz kremi aldım $40 ödedim.
Sabahtan evi toparladım, süpürge çalıştırdım, yoğurt mayaladim, mercimek çorbası yaptım, yanina dünden kalan pizza var, salata da yapacağım.

Deli gibi suç-polisiye izliyorum, Netflixte ki bütün mini seri belgeselleri bitirdim 🙄
Tesekkurler canim, ben de polisiye cok severim

Selam kızlar

Boyner 485₺ eşime 4 pantolon
Hm 75₺ oğluma sandalet

Carrefour 260₺
Peynir
Siyah Zeytin
Kangal sucuk
30 lu yumurta
4 küçük süt (pankek, krep vs için)
Organik dut kurusu
1 kg pilavlık bulgur
Tuz
1 kg kıyma oğluma köfte yapıp buzluğa atmak için.
1 kg profiterol
Limon, kıvırcık sarmısak ve soğan.

X