Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ayrica yazin gitmeyi planladigimiz ve rezervasyon yaptirdigimiz otelleri iptal ettik malesef. Gecen seneki gibi villa kiraladik Agustos ayi icin. Bir de bayram tatilinde gitmek icin izole bir plan yaptim. Sadece 4 bungalow var ayarladigim.yerde ve hepsinin mutfagi da var.Yemek isini kendim halletmeyi düsünüyorum. Unarim saglikla gider geliriz.
Bana da özelden yazabilir misim ağustostaki villa bilgisini merak ettim cnm

Ayrica yazin gitmeyi planladigimiz ve rezervasyon yaptirdigimiz otelleri iptal ettik malesef. Gecen seneki gibi villa kiraladik Agustos ayi icin. Bir de bayram tatilinde gitmek icin izole bir plan yaptim. Sadece 4 bungalow var ayarladigim.yerde ve hepsinin mutfagi da var.Yemek isini kendim halletmeyi düsünüyorum. Unarim saglikla gider geliriz.
Merhaba eğer mahsuru yoksa buradan ya da özelden bana da yazabilir misiniz, bungalovları?

Günaydın kızlar. Günler koşturmacali geciyor. Kizim pazaetesi ve sali okula gidiyor. Cumalari da 2 saat etüde gidiyor. Ona da bana da iyi okdu.Sali o okukdayken rahatca temizlik yaptim.Dersim de yoktu iyi oldu. Sonra da oğlumla dolastik cikip. Dün nihayet kizimin okul kaydini yaptirdik. Pesin ve taksitli odeme arasinda 3 bin lira fark olunca sartlari zorlayip pesin yazdirdik. Aklimizdan cikti şükür. Esim de ben de ek hesaplari bosalttik😂 3 gram da altin bozdurduk. Mart ve nisan maaşlarim olmayacak😊 nasipse mayista birikime ufak ufak devam ederim. Benden haberler böyle
Hayırlı olsun. Rica etsem okulun ismini bana özelden yazabilir misin.

Selam kizlar, herkes iyidir umarim.
boza boza kizinin dogum gunu kutlu olsun, nice senelere, kayinpederine de Allahtan sifa diliyorum.
Bende pek degisen bir sey yok bugunlerde. Kiracimiz kardesimi aramis, ust kattaki komsu rahatsiz ediyormus, annemle kardesim konusmaya gitmis. Aslinda sadece bizim kiracimiz degil neredeyse butun apartman sikayetciymis kadindan, olmadik saatlerde gurultu, belirlenen gun ve saatler disinda silkeleme falan. Annem dedi ki aslinda bizim kiraciyi yildirip cikmasini saglamak istiyormus, oyle demisler apartmandan, kendi oglunu oturtturmak istiyormus. Biz memnunuz kiracimizdan, annem ev cok temiz, yepyeni duruyor her sey dedi, belli ki cok temiz kullaniyorlar, sagolsunlar.

İki ekmek alındı bugün sadece.Cumartesi ormanlık alana gidip yürüyüş yapmak istiyorum hava almak için.Cok sıkıldım...Mayıs ayinda bakıcı konusunda araştırmalara başlayacağız,bununda gerginliği şimdiden başladı.
Kızımdan fırsat bulursam ona da kendime de ayakkabı bakicam netten.Esnek mesai bittiğinden beri kendime gelemiyorum yorgunluk konusunda. 😵

Selam kizlar, herkes iyidir umarim.
boza boza kizinin dogum gunu kutlu olsun, nice senelere, kayinpederine de Allahtan sifa diliyorum.
Bende pek degisen bir sey yok bugunlerde. Kiracimiz kardesimi aramis, ust kattaki komsu rahatsiz ediyormus, annemle kardesim konusmaya gitmis. Aslinda sadece bizim kiracimiz degil neredeyse butun apartman sikayetciymis kadindan, olmadik saatlerde gurultu, belirlenen gun ve saatler disinda silkeleme falan. Annem dedi ki aslinda bizim kiraciyi yildirip cikmasini saglamak istiyormus, oyle demisler apartmandan, kendi oglunu oturtturmak istiyormus. Biz memnunuz kiracimizdan, annem ev cok temiz, yepyeni duruyor her sey dedi, belli ki cok temiz kullaniyorlar, sagolsunlar.
Sanki kendi evi de karar verebiliyor. Ne kadar ilginç insanlar var.

Nasılsınız hanımlar. Okuldan şimdi geldim henüz kahvaltı yapamadım. Oğluna akşama ne istersin dedim dolma istedi 😅 makarna bekliyordum mecbur kuru dolma yapmaya koyuldum.
Yarın büyük alışveriş yapacağız. Bin lirayı gözden çıkardım bakalım ramazan öncesi ekstra zamlar başlamadan stok yapayım biraz.

Herkese günaydınlar
Bizim kredi kartları faturalar ekstra sağlık harcamaları derken elimize bir şey kalmıyor, hatta eksilere düşüyoruz. Her şey çok pahalı gerçekten. Benim daha 9 konserve domatesim buzlukta da sebzelerim var. Bugün annem yardıma gelecek ona pişirteceğim. Mayısa kadar daha bitmez sanırım konserve domatesler. Ama çok lezzetli değilmiş domateslerim. Pek beğenemedim. Belki de ondan bitmedi.

Selam kızlar. Rutin işleri yaptım. Yazılıları okuyup girdim ,gençlerle yazistik cevapları.

Kavurma, patates püresi salata kola menumdu.
Saray sarması yaptım bir de😊

Mart birikimim 2ceyrek altın, 1 gram daha alabilirim duruma bağlı.

Kışlık lastikler çıkacak yazlıklar takılacak bu hafta. Jant biraz yamulmus onu tamir ettireceğiz birde. Komili tuvalet kağıdı 30 lu 30 lira. Biraz stokluk alırım. Birkaç stokluk daha alırım..
Yarın ödemeler yapılır,
Sınavlara gideceğim okula.
Beklediğim haberler var.. yoğun bir hafta bekler beni

X