- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.821
Hiçbir bilgim yok canım arastirdin miPüre ben de coin alıp al sat yapmak istiyorum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiçbir bilgim yok canım arastirdin miPüre ben de coin alıp al sat yapmak istiyorum:)
Ben döviz ve altın al sat yapıyorum.Püre ben de coin alıp al sat yapmak istiyorum:)
Bi süredir takip ediyorum canım.Hiçbir bilgim yok canım arastirdin mi
Pürecim vadeli hesap hiç kulladın mı.Ben döviz ve altın al sat yapıyorum.
TL vadeli kullandım canım.Pürecim vadeli hesap hiç kulladın mı.
Elimizdeki altınları altın hesabına yatırmayı düşünüyoruz vadeli
Anladım canım.TL vadeli kullandım canım.
Altın vadeli de var döviz de. Fakat kullanmadim
İyi olur canım. Gram olarak mı yatiriyorsunuz bu durumdaAnladım canım.
Bizim bütün altınlar evde. Güvenlik açısından artık evde bulunmasın istiyoruz. Hesaba yatıracağız.
Daha önce hiç yatırmadık. Bankaya danışıp ona göre ya külçe yada 24 ayar gram olarak veririz canım:)İyi olur canım. Gram olarak mı yatiriyorsunuz bu durumda
Canım eğer kısmetinizde varsa döner dolaşır gelir. Uğraştırıcı süreçler biraz. Geçmiş olsunSelamlar, bavullardan ses yok, seyahat sigortasi yaptirmistik, gecikmeli bavul icin 100 Euro ya kadar sigortadan alabiliyormusuz, fatura falan ibraz etmemiz gerekiyormus, dilekce yazdik bakalim. Bir hafta falan bekleyelim, gelmezse kayip olarak da basvuracagiz.
Bir de gelirken bavullar olmasi gerekenden agir gelmis, kayinvalidem de 1300 TL odemis, esim cok kizdi anne icindekiler bu kadar etmiyor, niye cikarmadin dedi. Ben isi kolaylassin, ugrasmasin diye siparisleri kardesime verdirdim, kayinvalidem sadece bavula koyacakti, sadece kendi yaptigi pekmez eriste gibi seyleri ekleyecekti ama tabi anne olarak yine duramamis baska seyler de almis, kizamiyorum bizim icin ugrasiyor.
Sagol Alya, aynen gelmezse de onemli degil, hatta belki daha iyi cok abur cubur doluydu ici. Kayinvalidemin her gun aldigi ilaclari var, onlar da icindeydi zannetmistim ama el bavulundaymis, en onemlisi ilaclardi bizim icin, tabi bir de kiyafetleri ama zaten bizde biraz kiyafeti vardi.Canım eğer kısmetinizde varsa döner dolaşır gelir. Uğraştırıcı süreçler biraz. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim iyiyim. Bazen geçiyor yiyebiliyorum ama genel olarak hep bulanıyor maalesef. Çubuk kraker e devam ediyorum. Yeni iş hayatın hayırlı olsun tekrardan.Sagol Alya, aynen gelmezse de onemli degil, hatta belki daha iyi cok abur cubur doluydu ici. Kayinvalidemin her gun aldigi ilaclari var, onlar da icindeydi zannetmistim ama el bavulundaymis, en onemlisi ilaclardi bizim icin, tabi bir de kiyafetleri ama zaten bizde biraz kiyafeti vardi.
Sen nasilsin, gecti mi biraz bulantilarin, yiyebiliyor musun?
Canım finans tfx Target döviz altın al sat için.Selam kızlar
Dün market alisverisi yapıldı $180 tuttu sanırım. Büyük miktarlarda kıyma, tavuk, bal alındı o yuzden çok harcandı yine.
Dün mantarlı bulgur pilavı yapmıştım bugüne de kaldı malum karbonhidrati azalttım. Normalde tencerenin başına geçer yerdim, öyle çok seviyorum pilavı. Ama sadece 2 kaşık yedim 2 gündür akşamları da abur cubur yemiyorum
Bugun pilavin yanına yoğurtlu brokoli yapacağım sadece.
pure hazel @mutlu1988 borsa ve al sat için hangi programları kullanıyorsunuz acaba?
Ben de az bi kripto para alacağım sanırım.
Teşekkürler PureCanım finans tfx Target döviz altın al sat için.
Ilk hamileligimde 1-2 ay bulantim oldu, 5-6 kilo kaybettim, sonra kendiliginden gecti, leblebi biraz iyi geliyordu bana. Ikinci de ise 5. aya kadar bulanti ve mide yanmasi yasadim, insallah senin cok kisa surecek, geneli 1 ay falan suruyor sadece.Teşekkür ederim iyiyim. Bazen geçiyor yiyebiliyorum ama genel olarak hep bulanıyor maalesef. Çubuk kraker e devam ediyorum. Yeni iş hayatın hayırlı olsun tekrardan.
İnş canım leblebi de yiyorum bakalım.Ilk hamileligimde 1-2 ay bulantim oldu, 5-6 kilo kaybettim, sonra kendiliginden gecti, leblebi biraz iyi geliyordu bana. Ikinci de ise 5. aya kadar bulanti ve mide yanmasi yasadim, insallah senin cok kisa surecek, geneli 1 ay falan suruyor sadece.