Selam kizlar, cumadan beri bol kosusturmacali stresli gunler yasadim. Cuma son gunumdu universitede, kostur kostur yetistirdim herseyi, ikinci asimi da oldum. Cumartesi gunu biraz etkilendim, ates yoktu ama eklem agrisi, kirginlik yasadim, pazar gunu gecti. Kayinvalidemin testi negatif cikti, oh dedik binebilecek ucaga. Pazar sabahi 5:30 gibi esimin telefonu caldi, Istanbuldan THY gorevlisi ariyor, yolcunuz Istanbul ucagina binmemis, Amerika ucagini kaciracak diye. Esim zaten uykulu anlamaya calisiyor, Allahtan ben uyaniktim, onceden esimin kardesiyle yazismistim, ucaga bindigini ogrenmistim. Dedik sizin yanlisiniz olmasin, bizim yolcumuz binmis, o zaman bavullariniz geride kalmis dedi, gercekten de bavullarimiz kayip, tutanak tutuldu, bekliyoruz gelirler insallah. Gitti benim catal bicak takimim :) Tam da gece ruya gormustum, takimi aciyorum ki cizilmis ezilmis hep.
Sonra bekle bekle annemlerin test sonucu cikmiyor, derken anneminki cikti babaminki cikmiyor, ayni anda verdiler, hatta babam once verdi testi. Test cikmasa ucaga binemiyorlar, tekrar ucus degistir, tekrar test, maddi manevi kulfet. Ucaga saatler kaldi, orayi ara burayi ara, pazar gunu muhattap bulamiyorsun. Annem gidiyor, babam kaliyor, kayinvalidem rahat edemez biz yokken ayni evde, annem esime babani da ise getir gotur oglum diyor. En sonunda babamin sonuc da cikti da bir oh cektik, butun gun telefonda konusmaktan, stresden, annemlerle dogru duzgun vedalasamadim bile. Neyse sonucta kayinvalidem sag salim geldi, annemler de sag salim vardilar. Kizim babannesini hic yapancilamadi, ama annem kizi bi ozlemis, agliyor, 6 ay sonra geliyorum sakin okula yazdirma diyor, dedim dur daha ilk gun ondan diyorsun.