Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben de cig sütten yoğurt yaptım hamilelik dönemimde.Aileden de böyle gördüğüm öğrendiğim için başka türlüsünü denemedim hiç.Cok tatlı bir dönemdesin,ilerledikçe daha tatlilasicak Alya
İnş canım. İlgin için teşekkürler.Probiyotik maya ile yaptığım yoğurdu komşuya götürdüm normal tadı böyle dedi. Ben beğenmedim o yüzden komşudan çiğ sütten yaptığı yoğurt mayasını aldım. Günlük süt ile onu mayaladım. İnş tutsun da yiyecem. Günlerdir hiç yoğurt tüketemedim hep çöpe gitti.

Bizim sadece eczane 2bin TL tuttu. Her şey çok pahalı. Gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun. Bir sürü işsiz var üzülüyorum artık.

Selam kızlar bende cumadan tibaren doğum iznime ayrılmış bulunuyorum zor bitirdim bu haftayı artık şükür
Bebek kıyafetlerini yıka ütüle yapıp yerlestirecegim hafta ici bugün mutfağı temizledim biraz ama ev duruyor esimin toplantısı vardı supurge yapacak şimdi bende yarın silerim olamzsa banyo yıkanacak bugün ne yetişirse artık

Hayırlı doğumlar inşallah sağlıkla gelsin bebis

Selam kızlar
Iyi ki harcamaları kontrol edeceğiz dedim indirim kuponumu varmış son günü gelmiş, eşime pantolon, gömlek, tişört, kızımada bahar ve yazlık kiyafet sipariş ettim $80 tuttu.
Firina tavuk attım, buharda brokoli yaptım sarımsaklı yoğurtlu sos yapacağım.
Mozaik pasta yapacaktım vazgeçtim. ekmek başta olmak üzere iyice karbonhidrata düştüm. Dün gece patlamış mısır üzerine 2 tane çikolatalı gofret yiyerek kapanışı yaptım. Sabah kahvaltıda bol sebze ekledim, umarim devamını getiririm.

Ben hep pastorize sut kullaniyorum Alya, biraz kaynatiyorum, sonra ilitip mayaliyorum, sicakligini serce parmagimla kontrol ediyorum, ilik olacak sut.

Selam kizlar, cumadan beri bol kosusturmacali stresli gunler yasadim. Cuma son gunumdu universitede, kostur kostur yetistirdim herseyi, ikinci asimi da oldum. Cumartesi gunu biraz etkilendim, ates yoktu ama eklem agrisi, kirginlik yasadim, pazar gunu gecti. Kayinvalidemin testi negatif cikti, oh dedik binebilecek ucaga. Pazar sabahi 5:30 gibi esimin telefonu caldi, Istanbuldan THY gorevlisi ariyor, yolcunuz Istanbul ucagina binmemis, Amerika ucagini kaciracak diye. Esim zaten uykulu anlamaya calisiyor, Allahtan ben uyaniktim, onceden esimin kardesiyle yazismistim, ucaga bindigini ogrenmistim. Dedik sizin yanlisiniz olmasin, bizim yolcumuz binmis, o zaman bavullariniz geride kalmis dedi, gercekten de bavullarimiz kayip, tutanak tutuldu, bekliyoruz gelirler insallah. Gitti benim catal bicak takimim :) Tam da gece ruya gormustum, takimi aciyorum ki cizilmis ezilmis hep.
Sonra bekle bekle annemlerin test sonucu cikmiyor, derken anneminki cikti babaminki cikmiyor, ayni anda verdiler, hatta babam once verdi testi. Test cikmasa ucaga binemiyorlar, tekrar ucus degistir, tekrar test, maddi manevi kulfet. Ucaga saatler kaldi, orayi ara burayi ara, pazar gunu muhattap bulamiyorsun. Annem gidiyor, babam kaliyor, kayinvalidem rahat edemez biz yokken ayni evde, annem esime babani da ise getir gotur oglum diyor. En sonunda babamin sonuc da cikti da bir oh cektik, butun gun telefonda konusmaktan, stresden, annemlerle dogru duzgun vedalasamadim bile. Neyse sonucta kayinvalidem sag salim geldi, annemler de sag salim vardilar. Kizim babannesini hic yapancilamadi, ama annem kizi bi ozlemis, agliyor, 6 ay sonra geliyorum sakin okula yazdirma diyor, dedim dur daha ilk gun ondan diyorsun.

Iyi geceler kizlar. Kosturmaktan yazamadim kac gundur. Herkes iyidir umarim. Zeynep Gulru Allah kavustursun canim .
pure hazel esim 1 ay once girdi borsaya. Daha oncesinde arastirmisti bir sure. Gecn hafta baya dustu ama uzun vadede beklicez toparlar insaallah. Su an gundemimiz kizimin okulu. Sanirim 1 2 hafta icinde kayit yaptiricaz. Bakalim borsadaki praya dokunmadan pesin yazdirabilecek miyiz. Denklestirmeye calisicaz.

Babaannemle konuştuk. Telefondan gördüğü kadarıyla bana iyilenmissin dedi bu kadın böyle diyorsa kilo almissimdir.. çünkü kendisi zayıfları kötü sıska hastalıklı görür,sürekli kilo al kilo al diye söylenir.
Düzenim bozulmuştu biraz, geceleri kola cips hamburger abur cubur yiyorduk,kestik artık. Detox vs yapicaz birkaç gün.

Eşim erken çıktı,semineri var ona gitti.
Kahvaltı yaptık. Çocuklara bir lokma birşeyler yedirmeye uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…