Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selamlar, bugun burada son gunum, icim buruk biraz, ayriliklar beni uzuyor ama yeni baslangiclar da heyecanlandiriyor.
Kovid testim geldi, negatif. Ikinci asimi olacagim bugun, ikinci doz birnciden daha cok etkiliyormus, bakalim ben de nasil olacak.
Gunun harcamasi 340$, Mart ayi tren bileti, neyseki 270$ isyerinden geri alacagim.

Geçmiş olsun Pure, oglusun daha iyidir umarım.

A Alya_sura88 nasılsın, bulantilarin ne durumda?

Iyi geceler kızlar,
1.5 kg undan ekmek hamuru yoğurdu, mayalansin diye fırının içine koydum. O mayalanana kadar eşim biraz dışarı çıkalım dedi, kahve aldık vs. Kızımı ikna edip eve sokana kadar 1.5 saat geçti. Fırını bi açtım ki hamur kapağını falan atmış taşmış fırının içi izgaralari hep hamur olmuş. Eşim onları temizledi ben ekmekleri yaptım. Pişirdim, soğuttum, dondurucuya yerleştirdim.

Mercimek köftesi yaptım, ayranla yedik. Kizima hicbir sey yediremedim bugün, çorbasına, mercimek koftesine her seye cıs deyip durdu, cok dikkat ediyorum ama ilk kaşığı acaba sıcak mı verdim dedim. Ya da yemek istemediği için diyo bilmiyorum. Biraz kuru ekmekle yoğurt yedi anca.

Ben varım canım. Çiğ sütten yoğurt mayalarız hep. Hamileyken de yiyordum

Ben varım canım. Çiğ sütten yoğurt mayalarız hep. Hamileyken de yiyordum
Açıkçası çiğden mayaladığımı yiyordum sonra sikencubin pastörize olması gerekiyor dedi. Beş kilo süt çöp oldu şimdiye kadar çünkü yoğurt tutturması zor geliyor bana zaten. Beceremedim 10 gündür hiç yoğurt yemiyorum. Zaten bulantım var bir şey yiyemiyorum yoğurt mayam da yok pastörizeyi de beceremedim çöp olduğ

Canım sütü aldığın kişiye güveniyorsan ve yeterince kaynatirsan sorun olmaz diye düşünüyorum. Köylerde öyle yoğurt yapıliyor sonuçta. Çiğ gıda salam gibi şarküteri ürünlerinde, suşi de falan yasak.

Merhabalar bugün erken gelebildim.
Kahvalti yaptık eşim işe gitti. Etrafı toparladım, robot süpürge çalışıyor, Kızım korktuğu için onunla oturduk cizgifilm izliyoruz. Aksamdan bulaşık duruyor daha onları yikayacagim.
Yemek yapmayacağım galiba, önceki günlerden terbiyeli tavuk çorbası, dunden mercimek köftesi var. Kızım yine yemezse ona bir şeyler ayarlarım.

Şubat ayında birikime $300 falan kalmış, cok az ortalamamız $800-1000 civarı idi. Neyse bu ay market harcamasini kontrol ederek toparlariz umarım.

Ben hep çiğ süt alıp kaynatıp yaptım hamileyken de

Hamileyken annem çiğ sütten mayalayıp gönderiyordu ben beceremiyorum diye..sonra bebek 6 aylık olunca yoğurt makinesi aldım kıza onda mayalıypodum günlük süt alıp. Tire sütün cam şişede değil de poşette satılanın fiyatın uygundu.maya olarak da hazır prebiyotik mayalardan kullanıyordum. İsterseniz yoğurt makinesi alın bir seferde size 6 porsyon falan yoğurt çıkar . Yani bütğn eve kullanmalık olmaz da sadece size olur.Bebek oluncada ona kullanırsınız. Benimki tembel işi

Öneriler için teşekkürler son kez hazır toz probiyotik maya ve günlük süt ile denedim tadına daha bakmadım oldu ise o mayayı günlük süt ile devam ettireceğim. Çiğ sütü de marketten alıyoruz . Plastik şişesi var. Gebelik başlarında öyle yedim de şimdi pastörize süt ile yapmaya kalkınca tutturamadım kaç gündür. Bakalım olmultur inş.

Ben de cig sütten yoğurt yaptım hamilelik dönemimde.Aileden de böyle gördüğüm öğrendiğim için başka türlüsünü denemedim hiç.Cok tatlı bir dönemdesin,ilerledikçe daha tatlilasicak Alya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…