- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.761
Afiyet olsun canım. Ben de daha biraz önce fasulyeyi ıslattım, yarına bizde de fasulye pilav var. Turşu ile favori menulerimden biri38 lira manav, 90 market harcaması.
iki ekmek,simit ve bir ufak pasta da eşim aldı,tutarı bilmiyorum.
Birazdan yemek vakti,kuru fasulye pilav ve fırın sütlaç yaptım.
Yarına rahatım,yemek derdim yok.
Afiyet olsun canım. Ben de daha biraz önce fasulyeyi ıslattım, yarına bizde de fasulye pilav var. Turşu ile favori menulerimden biri38 lira manav, 90 market harcaması.
iki ekmek,simit ve bir ufak pasta da eşim aldı,tutarı bilmiyorum.
Birazdan yemek vakti,kuru fasulye pilav ve fırın sütlaç yaptım.
Yarına rahatım,yemek derdim yok.
şu hale bak ya...Yumurta süt ekmek 60 lira
Geçmiş olsun, oraya ilaç koyup sinirleri öldürünce rahatlarsınız biraz daha. Ben de geçen sene 4-5 ay tek bir dişle uğraştım (hatta araya giren pandemiyi sayarsak 8 ay). Kanal tedavisi haftalarca sürdü ve sonunda tutmadı diş kırıldı, implant yaptırdım artık.Günaydın
Bugün kanal tedavisine başlıyoruz. Canım çok yanıyor. Bir an evvel rahatlarım inşallah.
Dünden kuru fasulye pilav kaldı ev halkına. Ben kendime çorba yapacağım yemek yiyemiyorum.
İlk seans bitti. Diş ağrım değil ama yaptığı işlemden yorulan çenemde bir ağrı var. İnşallah yarına toparlar. Haftaya da ikinci seans var.Geçmiş olsun, oraya ilaç koyup sinirleri öldürünce rahatlarsınız biraz daha. Ben de geçen sene 4-5 ay tek bir dişle uğraştım (hatta araya giren pandemiyi sayarsak 8 ay). Kanal tedavisi haftalarca sürdü ve sonunda tutmadı diş kırıldı, implant yaptırdım artık.
Afiyet olsun canımAfiyet olsun canım. Ben de daha biraz önce fasulyeyi ıslattım, yarına bizde de fasulye pilav var. Turşu ile favori menulerimden biri
Sqgolasin, birkac kaşık kadar yediriyorum canım, ama daha çok pilav yiyor. Geceler genel olarak sıkıntılı geçtiği için fasulyenin ekstra bir etkisini görmedim canımAfiyet olsun canımEvet tursuyla çok iyi bir menü oluyor bu kış mevsiminde.
Kızında yiyor mu fasulyeden? Kızıma iki kere verdim ama gece sıkıntı yaşadık, daha da yediremiyorum korkudan
Yumurta 30lu 30 TL.şu hale bak ya...
Kolay gelsin ya yoğun bir programBugün çok çok çok yoğun bir gündü.
Sabah kahvaltı faslından sonra yazılı sorularını düzenledim, okula gittim . Defter imzala, fotokopi ile uğraş,evrak teslimi derken 2 saatimi aldı.
Sonra eşim geldi aldı okuldan birlikte pazara markete gittik. 120 lira harcadık sebze meyve ve ilikli kemik denk geldi aldım. Yarın kaynatacagim.
Eve geldik apar topar yemek yaptım. Orman kebabı salata vardı menumde. Sonra 6 saat ders
Sonra meyve fasli.. kız heryere nar dökmüş.. meyve kabukları.. tüm evi süpürdüm dayanamadım.
Şuan pertim
Yarın sabah erkenden dersim var 6 saat.