Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar.
Bugün 10.000 adım yürüdük yine. Havalar çok soguyacakmis hava sonu, sürekli uyarı yapıyor meteoroloji.

Pazara gittik. Sebze meyve salatalık malzeme aldım. 50 lira.
Markette 47 lira harcadım puding süt krema vs aldık. Kardeşim pasta yapıyor çocuklara, lazım oluyor.

Su indirimi vardı markette. 41 lira da suya verdik epey gider.
3 lira da ekmek.
141 lira ile günü kapatıyoruz bakalım.

Çocukların kışlık kıyafetlerini aldım memlekette indirimden. Belki bize de alırız ama ihtiyaç yok
Mini fırınim güzel pisirmiyor almam lazım.
Kizin bezi bitti. Oğlana kitap siparişi vereceğim eksik cokkk

İyi geceler hanımlar döndük memleketten çok şükür. Biraz harcamalı geçti ama hediyeler harçlık falan derken dengeledik durumu. Bu arada borsaya küçük bir giriş yaptım. Henüz kazanamadım ama umudum var. Altından daha heyecanlı geldi.
Hatta etkilenip coin işine de el atacaktım ama manevi hassasiyetlerime uygun değilmiş diye vazgeçtim.

Kizlar kismetlerim artti, gecen gorustugum unversite geri dondu, son asamayi yapmak istiyorlar, en erken 3 Mart`a gun verdiler, Allah biliyor kalbim akademiden yana ama sirketlerin teklifi de cok cezbedici. Teklif veren sirket kontrati gondermis 1 Mart`ta gel basla diyor. Bonus da veriyorlar ama miktarini yazmamislar onu soracagim, 250 bin $ lik hayat sigortasi veriyorlar, umarim esim canima kastetmez :)

Haftaya sali gunu sunum yapacagim sirkete yazdim, boyle boyle teklif aldim, sizinle gorusmemden once cevap bekliyorlar napalim dedim, direk telefonla aradilar, biz de sizi begendik dediler simdi sunumu yarina almaya calisiyorlar, ben imzayi atmadan begenirlerse teklif verecekler. Bir sirket daha dondu diger asamaya gecmek istiyor, ama bunu reddedecegim artik. Icimden hepiniz teklifi mi bekliyordunuz be demek geciyor. Kafam karman corman, hocamla konustum, guzel akillar verdi, iki hafta icinde labi birakmama da bir sey demedi canim benim ya.

Haftasonu misafirimiz olacak, onlar davet etti aslinda ama biz cocuklarla 6 kisiyiz ve arabaya sigamiyoruz, polis gorse buyuk sorun o yuzden ben davet ettim, artik bi insan yuzu gormek iki laf etmek istiyorum dayanamadim, annemlere de iyi gelecek, iki taraf da zorunluluk harici disariya cikmiyor zaten.

Benden haberler boyle, ben daha sizin basinizi cok agritirim soyliyeyim :)

Ay maşallah. Böyle daim olsun kısmetlerin :)

Günaydın.
Bugün annem ve babam geliyor. Malum haftaya okullar açılıyor. Cocuklara bakacaklar. Patates oturtma ve corba yapacağım. Biraz da dünden pilav var. Corba ne yapacağıma karar veremedim ama sulu kar başladı tam çorba havası
Terasa masa sandalye takımı aldık. Şimdi indirimde, sezon başlayınca daha yüksek oluyor fiyatları. O gazla kocam mangalını yeniledi, kömür siparişi verdi :) 2000₺ civarı harcadık.

Selam kızlar :))
Birkaç gündür harcamalı geçti, kendim de kaydetmediğim için buraya da yazmadım, plan yapmak hoşuma gitse de bazen salınca mutlu oluyorum
Bugün birbirinden alakasız harcamalarım var, kardeşimin steteskopunun ucu, yarım kilo filtre kahve, haftalık kuruyemiş, dışarıda yemek toplam 150 tl. akşam da markete giderim balık ve salata malzemesi alırım tüm haftasonu yerim :))

Imzami attim, Allah utandirmasin. Ev okul arayislarim basladi simdiden, iyi yerlerde evler milyon dolar, ama guzel evler gercekten ama biz odeyemeyiz, 30 sene mortgage odemek istemiyorum, en fazla 15 sene olabilir. Kiraya cikalim desek iyi bir yer yine 3000$, arastiracagiz belki guzel bir firsat cikar.

Teyzemin bi tanidiginin tanidigi kacarak evlenmis, yetim falanmis, yardim topluyorlardi bir miktar ben de verdim. Bu devirde kacmayi hic anlamiyorum, esim de diyor ki zaten iki tarafta yetim diyorsunuz kimden kacti bunlar.

düğün masraflarından kaçmış olabilirler canım. Kimseleri de yokmuş hem.
Aslında bir nikah yapılabilrdi tanıdıklar gelirdi filan. Zaten pandemi..

Nikah düğün diyince bugün okudum apartman sakinleri gürültüden rahatsız olup polisi arıyorlar,polis geliyorki evde düğün var,gelin damat misafirler... Suriyeli bir aile

Aynen, nikah yaparsin ne olacak ki. Bazi insanlari hicbir sey durduramiyor, yapacaklarini yine yapiyorlar.

Selam kızlar
Sabah eşim bebeği yıkadı.
Görümcem mutfağı toplayıp temizledi.
Bende çamaşırları katlayıp yerleştirdim. Toz filan aldım.
Sonra markete gittim.
2 kg yoğurt
1 pk mantar
2 tablet çikolata
1 lt kola
Makyaj çantası aldım birde 13 liraydı.
takılarımı koymak için.
60 lira tuttu.
Pizza yaptık, ardından browni ve kahve.
görümcem eve gitti.
oğlumu uyuttum.
Dinleniyorum

Slm kızlar 2. Tüp bebek denememiz olumlu oldu . Bugün netleşti . Netleştikten sonra paylaşmak istedim . Riskli gebeyim dualarınıza beni de katın lütfen. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bu zamana kadar ücretli aldık. Pazartesi rapor çıkarttıracağız. Devlet büyük kısmını karşılıyormuş.

Bugun aldigim en guzel haber
Dualarimiz seninle. Allahim yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…