- 25 Nisan 2018
- 1.394
- 4.847
- 39
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.521
Kizlar kismetlerim artti, gecen gorustugum unversite geri dondu, son asamayi yapmak istiyorlar, en erken 3 Mart`a gun verdiler, Allah biliyor kalbim akademiden yana ama sirketlerin teklifi de cok cezbedici. Teklif veren sirket kontrati gondermis 1 Mart`ta gel basla diyor. Bonus da veriyorlar ama miktarini yazmamislar onu soracagim, 250 bin $ lik hayat sigortasi veriyorlar, umarim esim canima kastetmez :)
Ay maşallah. Böyle daim olsun kısmetlerin :)Haftaya sali gunu sunum yapacagim sirkete yazdim, boyle boyle teklif aldim, sizinle gorusmemden once cevap bekliyorlar napalim dedim, direk telefonla aradilar, biz de sizi begendik dediler simdi sunumu yarina almaya calisiyorlar, ben imzayi atmadan begenirlerse teklif verecekler. Bir sirket daha dondu diger asamaya gecmek istiyor, ama bunu reddedecegim artik. Icimden hepiniz teklifi mi bekliyordunuz be demek geciyor. Kafam karman corman, hocamla konustum, guzel akillar verdi, iki hafta icinde labi birakmama da bir sey demedi canim benim ya.
Haftasonu misafirimiz olacak, onlar davet etti aslinda ama biz cocuklarla 6 kisiyiz ve arabaya sigamiyoruz, polis gorse buyuk sorun o yuzden ben davet ettim, artik bi insan yuzu gormek iki laf etmek istiyorum dayanamadim, annemlere de iyi gelecek, iki taraf da zorunluluk harici disariya cikmiyor zaten.
Benden haberler boyle, ben daha sizin basinizi cok agritirim soyliyeyim :)
Güle güle kullan.Kahvaltı yaptık,ev sil süpür,camaşir as...
Yemek fasli başladı.
Mini fırın aldım 525 TL.
Ekmek 1.5
Başka harcama olmaz umarım.
Sınav görevi çıktı. 200 lira oradan gelir.
Benim de kardesim genelde gozetmen oluyor sinavlarda ama bu sefer Ales e girecek, yuksek lisans dusunuyor.
Imzami attim, Allah utandirmasin. Ev okul arayislarim basladi simdiden, iyi yerlerde evler milyon dolar, ama guzel evler gercekten ama biz odeyemeyiz, 30 sene mortgage odemek istemiyorum, en fazla 15 sene olabilir. Kiraya cikalim desek iyi bir yer yine 3000$, arastiracagiz belki guzel bir firsat cikar.
Teyzemin bi tanidiginin tanidigi kacarak evlenmis, yetim falanmis, yardim topluyorlardi bir miktar ben de verdim. Bu devirde kacmayi hic anlamiyorum, esim de diyor ki zaten iki tarafta yetim diyorsunuz kimden kacti bunlar.
Aynen, nikah yaparsin ne olacak ki. Bazi insanlari hicbir sey durduramiyor, yapacaklarini yine yapiyorlar.düğün masraflarından kaçmış olabilirler canım. Kimseleri de yokmuş hem.
Aslında bir nikah yapılabilrdi tanıdıklar gelirdi filan. Zaten pandemi..
Nikah düğün diyince bugün okudumapartman sakinleri gürültüden rahatsız olup polisi arıyorlar,polis geliyorki evde düğün var,gelin damat misafirler... Suriyeli bir aile
Bugun aldigim en guzel haberSlm kızlar 2. Tüp bebek denememiz olumlu oldu . Bugün netleşti . Netleştikten sonra paylaşmak istedim . Riskli gebeyim dualarınıza beni de katın lütfen. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bu zamana kadar ücretli aldık. Pazartesi rapor çıkarttıracağız. Devlet büyük kısmını karşılıyormuş.