-
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.481
Bence ev kirası eve verilen parayı çıkarmıyor. Çocuğuma evini alayım diyorsanız bilemem.araba fiyatları da dolar Euro düşüyor ama fiyatlar düşmüyor ben de bunu anlamış değilim.kendiniz için en doğru kararı vermeniz dileğiyle.hakkınızda hayırlısı olsun canımGunaydin kizlar arac modeli yukseltmek icin sizce 140 bin kredi ceksem mi acaba değer mi. Bizim araba 185 e satsam 325 bandinda bi sey almak istiyorum. Ama kredi faizi baya fazla geliyor. Parasinu toplamak daha mi mantikli. Bugune kadar evi arabayi hep kredi ile yaptik cok şükür odedikte. Yoksa az bi pesinat verip yatirimlik bi ev almak daha mi mantikli sizce.
Geçmiş olsun. Nesi varBüyük kızım hastalandı sabaha karşı. 5 kez kustu. Doktora gittik muayene tahlil serum vs 350₺ tuttu. Tamamlayıcı sigorta araştırıyorum ikisine de.
İhtiyaç kredisini kaçtan verecek banka.Gunaydin kizlar arac modeli yukseltmek icin sizce 140 bin kredi ceksem mi acaba değer mi. Bizim araba 185 e satsam 325 bandinda bi sey almak istiyorum. Ama kredi faizi baya fazla geliyor. Parasinu toplamak daha mi mantikli. Bugune kadar evi arabayi hep kredi ile yaptik cok şükür odedikte. Yoksa az bi pesinat verip yatirimlik bi ev almak daha mi mantikli sizce.
Çok geçmiş olsun, şimdi iyidir umarımBüyük kızım hastalandı sabaha karşı. 5 kez kustu. Doktora gittik muayene tahlil serum vs 350₺ tuttu. Tamamlayıcı sigorta araştırıyorum ikisine de.
O zaman biriktirmek simdilik daha mantikli. Faiz oranlari evet yüksek ama ne bilim bi gaza geldim. Sonucta krediyi odeye odeye bi mal sahibi oluyoruz.İhtiyaç kredisini kaçtan verecek banka.
Şuan arac fiyatları düştü gibi biraz. Ama faizler yüksek.
Faizler düşünce de araç, ev fiyatları yükseliyor.Kısır bir döngü içerisindeyiz.
Şuan ev fiyatları yüksek. Faiz indirimi geldi diye fiyatlar tavan yaptı geri de düşmedi.
A Alya_sura88 ile aynı fikirdeyim. Küçük bir sehirde 350 bine aldığın evi belki 1000 liraya kiraya veremiyor insanlar.
Hesabini yap yinede kafana yatarsa al.O zaman biriktirmek simdilik daha mantikli. Faiz oranlari evet yüksek ama ne bilim bi gaza geldim. Sonucta krediyi odeye odeye bi mal sahibi oluyoruz.
Aynen canim ya dur bakalim bi arastirayim da hayirlisi olsun insallah.Hesabini yap yinede kafana yatarsa al.
Kredisiz birşey alamıyoruz dediğin gibi. Bizde aynı şekilde banka kredisle yaptık .
Ödemeye devam ediyoruz
Geçmiş olsun. Nesi var
Çok geçmiş olsun, şimdi iyidir umarım
Çok geçmiş olsunBüyük kızım hastalandı sabaha karşı. 5 kez kustu. Doktora gittik muayene tahlil serum vs 350₺ tuttu. Tamamlayıcı sigorta araştırıyorum ikisine de.