Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Iyi aksamlar kizlar. Bugun uzun zamandir aklimda olan iki isi hallettim sukur. Banyonun yer fayans derzlerini yeniledim ve salon sandalyelerimin ayaklarindaki soyulmus yerleri ahsap kalemi ile boyadim. Evi supurdum. Bamya ve tarhana pisirdim yemege. Haftaya dersler baslamadan 1 2 buyuk is daha halletmem lazim. Yarin 1 le 4 arasi cocuklari disari cikaricam.insaallah.

Market alışverişi sonrasi zaten birsuru is çıkıyordu, bi de dezenfekte mevzuu çıktı iyice isler uzadı. Urunleri buyuk miktarlarda alıyoruz, bölüp paketliyoruz, bir kısmını dondurucuya atıyoruz, ambalajlardan çıkarıp temiz poşetlere koyuyoruz vs. Bir sürü uğraştık eşimle.
Fırında bütün tavuk yaptım, iki gun yeter. Yanina Salata yaptım. Yoğurt mayaladim. Çamaşır yıkandı astım. Kızımın legolarini yıkadım kuruttum. Daha bulaşıklar duruyor hayırlısı bakalım aksama birkaç başvuru islerim var, kızım uyuduktan sonra onlarla uğraşacağım.

Günaydın;
Kumbaramızı bozduk 1050 tl çıktı. Hazır altın düşmüşken üzerine ekleyip 2 çeyrek alacağız. Dolar alma işini agi ile sınırlandırmak zorunda kaldım. Bakalım bu akşam yeni kumbaramızın açılışını yapacağız. :)

Gunaydin kizlar arac modeli yukseltmek icin sizce 140 bin kredi ceksem mi acaba değer mi. Bizim araba 185 e satsam 325 bandinda bi sey almak istiyorum. Ama kredi faizi baya fazla geliyor. Parasinu toplamak daha mi mantikli. Bugune kadar evi arabayi hep kredi ile yaptik cok şükür odedikte. Yoksa az bi pesinat verip yatirimlik bi ev almak daha mi mantikli sizce.

Bence ev kirası eve verilen parayı çıkarmıyor. Çocuğuma evini alayım diyorsanız bilemem.araba fiyatları da dolar Euro düşüyor ama fiyatlar düşmüyor ben de bunu anlamış değilim.kendiniz için en doğru kararı vermeniz dileğiyle.hakkınızda hayırlısı olsun canım

İhtiyaç kredisini kaçtan verecek banka.
Şuan arac fiyatları düştü gibi biraz. Ama faizler yüksek.
Faizler düşünce de araç, ev fiyatları yükseliyor. Kısır bir döngü içerisindeyiz.

Şuan ev fiyatları yüksek. Faiz indirimi geldi diye fiyatlar tavan yaptı geri de düşmedi.
A Alya_sura88 ile aynı fikirdeyim. Küçük bir sehirde 350 bine aldığın evi belki 1000 liraya kiraya veremiyor insanlar.

O zaman biriktirmek simdilik daha mantikli. Faiz oranlari evet yüksek ama ne bilim bi gaza geldim. Sonucta krediyi odeye odeye bi mal sahibi oluyoruz.

O zaman biriktirmek simdilik daha mantikli. Faiz oranlari evet yüksek ama ne bilim bi gaza geldim. Sonucta krediyi odeye odeye bi mal sahibi oluyoruz.
Hesabini yap yinede kafana yatarsa al.
Kredisiz birşey alamıyoruz dediğin gibi. Bizde aynı şekilde banka kredisle yaptık .
Ödemeye devam ediyoruz

Iyi geceler kızlar. boza gecmis olsun Allah sifa versin.
Yogun bir gun daha bitti. Mutfagi topladim.ve simdi oturdum daha. Buzlukta balik vardi onu pisirdim yanina salata ve tursu ile.yedik. Cocuklari 2 saat parka indirdim. Gunun harcamasi 80 tl market ,210 tl kizima kitap siparisi. Yarin da calisma masasi icin sandalye bakicam. Muhtemelen siparis veririm.Maasa az kaldi ben henuz karar veremedim.ne yaoacagima. Almam.gerekenler var ,kizimin 3. Sinif kaydi var ve tabiki en onemliis birikim.var bakalim bir hesao yapip karar vereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…