Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gunaydin kizlar arac modeli yukseltmek icin sizce 140 bin kredi ceksem mi acaba değer mi. Bizim araba 185 e satsam 325 bandinda bi sey almak istiyorum. Ama kredi faizi baya fazla geliyor. Parasinu toplamak daha mi mantikli. Bugune kadar evi arabayi hep kredi ile yaptik cok şükür odedikte. Yoksa az bi pesinat verip yatirimlik bi ev almak daha mi mantikli sizce.
Linda biz tam 1 sene once 130 bin cektik araba icin. Ama 1.01 den. Yani miktar olarak baktiginda 140.bin cekilir neden cekilmesin. Ama faiz orani da onemli. Cok yksek olursa sanki biraz daha biriktirmeknde mantikli. Yatirimlik ev ben de iatiyorum.ama bunsefer kredi cekmeyecegim.insaallah. Alacagim.zaman elindekilerin pesinat verip eminevim tarzi.organizasyonlara dahil olmayi dusunuyorum. Baktigim.evler 300.civari ama kirasi 1500. Morportakalin yazdiklarindan sonra bu ev fiyati bana cok fazla.gelmeye basladi😀Allah gonlune gore versin umarim.hakkinda en iyisi olur.

Herkese günaydın artık ne pişireceğime şaştım çok sıkıldım evde yemekten. Dışarıdan yemek yedik bu ara ama hep aynı yerler . Zaten pahalı.... bunaldım gerçekten. Uzun yıllardır 24 yıldır sanırım görmediğim bir arkadaşımı araba ile evinden aldım göl kenarına gittik. Ama avm ye girmek zorunda kaldık WC için. Uzun zamandır o kadar kalabalık insan görmemiştim. Virüs neden azalmıyorun cevabını gördüm resmen insanlardan korktum. Öbek öbek geziyorlar. Pazartesi günüydü ve göl kenarı öbek öbek insan doluydu sandalye masa getirip oturan kitap okuyan bir sürü yürüyüş yapan. Çok şaşırdım.

Büyük kızım hastalandı sabaha karşı. 5 kez kustu. Doktora gittik muayene tahlil serum vs 350₺ tuttu. Tamamlayıcı sigorta araştırıyorum ikisine de.
Cok geçmiş olsun, daha iyidir umarım 🙏

Herkese günaydın artık ne pişireceğime şaştım çok sıkıldım evde yemekten. Dışarıdan yemek yedik bu ara ama hep aynı yerler . Zaten pahalı.... bunaldım gerçekten. Uzun yıllardır 24 yıldır sanırım görmediğim bir arkadaşımı araba ile evinden aldım göl kenarına gittik. Ama avm ye girmek zorunda kaldık WC için. Uzun zamandır o kadar kalabalık insan görmemiştim. Virüs neden azalmıyorun cevabını gördüm resmen insanlardan korktum. Öbek öbek geziyorlar. Pazartesi günüydü ve göl kenarı öbek öbek insan doluydu sandalye masa getirip oturan kitap okuyan bir sürü yürüyüş yapan. Çok şaşırdım.
Benim bu virüsün biteceğine dair inancım neredeyse sıfır artık🙄
Yasakların da sürdürülebilirliği yok maalesef🙄

Herkese merhaba, evet sonunda gorustugum sirketlerin birinden teklifimi aldim, kabul edecegim, bekledigimden daha iyi kosullar sundular ve pozisyon olarak da postdoctoram oldugu icin bir kademe yuksekten baslatiyorlar. Insan kaynaklariyla bugun telefonda gorustum, tum detaylari soramadim, yarin yazili teklifi gonderecekler. Aksami bekleyemedim esimi, annemi, kayinvalidemi, kardesimi, esimin kardesini, yakin arkadasimi falan aradim, cunku herkes benimle bu sureci yasadi, herkes mutlu oldu en cok da esim ve annem.

Gelecek aylar bizim icin hos telaslar icerecek, tasinacagiz, ev okul bulma, esya alma, yeniden bir hayat kuracagiz, cok heyecanli.

Bu arada sirketten hisse de veriyorlar, ilerde halka arz olursa koseyi dondum.

Herkese merhaba, evet sonunda gorustugum sirketlerin birinden teklifimi aldim, kabul edecegim, bekledigimden daha iyi kosullar sundular ve pozisyon olarak da postdoctoram oldugu icin bir kademe yuksekten baslatiyorlar. Insan kaynaklariyla bugun telefonda gorustum, tum detaylari soramadim, yarin yazili teklifi gonderecekler. Aksami bekleyemedim esimi, annemi, kayinvalidemi, kardesimi, esimin kardesini, yakin arkadasimi falan aradim, cunku herkes benimle bu sureci yasadi, herkes mutlu oldu en cok da esim ve annem.

Gelecek aylar bizim icin hos telaslar icerecek, tasinacagiz, ev okul bulma, esya alma, yeniden bir hayat kuracagiz, cok heyecanli.

Gözün aydın canım, cok sevindim 😍 bundan sonrası artık tatlı yorgunluklar.. cok mutlu olursun inşallah🙏

Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun canım 💐💐💐💐

Günaydın.
Sabah telaşı geçti. Küçüğü uyutup bir kahve yapacağım kendime. Kaç gecedir uykusuzum ayakta zor duruyorum resmen. Kız toparladı neyse ki. Doktorumuz sebeke sularında salgın var dedi. Sadece yemeğe ve çaya kullanıyorum orada da kaynıyor. Nasıl bu kadar etki edebilir bilmiyorum.

Günaydın.
Sabah telaşı geçti. Küçüğü uyutup bir kahve yapacağım kendime. Kaç gecedir uykusuzum ayakta zor duruyorum resmen. Kız toparladı neyse ki. Doktorumuz sebeke sularında salgın var dedi. Sadece yemeğe ve çaya kullanıyorum orada da kaynıyor. Nasıl bu kadar etki edebilir bilmiyorum.
Yaa bende midemi bozdum. Annemlerde çeşmeden su içmiştim hep. Dün akşama kadar yattım,çok fenaydı. Bugün daha iyiyim

Super haber. Tebrik ederim canim

Selam kizlar. Tatil.bitmek uzere haftaya son hiz dersler baslayacak. Yebi ders programimizi göndermisler gruptan. Okullarin acilmayacagini saglik bakani da milli egitim.bakani da ustu kapali soyledi. Bu donem.de boyle gidecek belli. Dun kizima sandalye siparis ettim 220 tl. Yarin calisma masasi geliyormus,kuracaklar ins. Kizimin okulu ile gorusmemiz var yarin
Esim gidecek. Fiuat ve ödemeyi netlestirecegiz. Aksama sulu kofte ve mercimek yaptim. Evi supurduk topladim. Baska.hicbir sey yapasim yok

Kizlar hepinize cok tesekkur ediyorum, Allah herkesin emeginin karsiligini versin.
A Alya_sura88 hayirli olsun, daha nice ogrencilerin olsun.
pure hazel pure hazel canim gecmis olsun, daha iyisindir insallah.

Bu hafta sevgililer gunu oldugu icin, okulda bu konuyu isliyorlar ama daha cok herkesi sevmek kavrami uzerinde duruyorlar, gecen sene arkadaslarinin hepsine oyun hamuru almistik, kart hazirlamistik. Oglumun bir tane odevi vardi bu sene, en cok kimi seviyorsun ve neden diye, beni seviyormus cunku cok guzel kokuyormusum. Oyle guzel koktugum da yok hani ama anne kokusu farkli, ben de hala anneme sarilir kokusunu icime cekerim.
Dun veli toplantimiz vardi, cok olumlu seyler duydum, biraz endiseliydim ama icim rahatladi, biraz biraz okumaya baslamasi gerekiyormus ama daha o seviyede degiliz, ogretmeni de cok dogal herkes geride uzaktan egitim biraz boyle sonuclar doguruyor dedi. Aferin ona, oglunuz butun odevlerini yapan ender ogrencilerden dedi, icimden ogretmenim o aferini ben hakkettim dedim.

X