- 25 Aralık 2016
- 5.327
- 11.766
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.181
Bizim bu ay için bugün sıfır harcama olacak ilk kez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu menüyü çok yapardım afiyet olsunMerhaba kizlar. Saat 1 olunca attik cocuklari arabaya markete gittik. Hava da fena degil. Migrosa gittik. 214 lira hardim. Icinde sadece elle tuulur 1 kilo kiyma var. O var yani iyiki buzlukta koy tavugum varsi 1 parrca. Onu cikarttim. Haslayip didikleyip kavuracagim.az yag ile. Yanina da pirinc pilavi var. Pirincimi geceden soguk.suya koyuyorum. Aklinizda olsun kizlar bu sekilde icindeki arsenik tamamen cikiyormus.
böyle haftalık menüler iyi oluyor dimi :)) alışveriş de ona göre yapılıyor evde boşa giden olmuyor
Afiyet olsun canım, Keki beğenmene çok sevindimböyle haftalık menüler iyi oluyor dimi :)) alışveriş de ona göre yapılıyor evde boşa giden olmuyor
bu arada keki yaptım dilimledim poşetledim bile :)) gerçekten de çok güzel tarifmiş sünger gibi oldu saolasın canım tekrar. havuçlu tarçınlı kek pişerken eve yayılan kokuya hasta biri olarak bu koku da favorilerime girdi :))
pure bi geliyor hepimizin elinde oklava hamur açıyoruzKızlar benim pırasalı yemeğim pırasalı böreğe dönüştü. Bu yufka ekmek ne güzel bişeymiş
Hemen ev tadında börek oluyor.
Püre üzgünüm burayı yemek sayfasına dönüştürdüm
Bu arada memlekette misin, görünmüyorsun
Ben kullanıyorum.GeyikliGece hala brita sürahiyi kullanıyor musun
İçmek için kullanıyor musun boza, yoksa sadece yemek ve çay kahve vs mi.Ben kullanıyorum.
Ben içiyorum ara ara ama eşim takıntılı içmez :)İçmek için kullanıyor musun boza, yoksa sadece yemek ve çay kahve vs mi.
bugün kullanmaya başladım.
İçtiğimde tadı fena değildi.
Maalesef aşı konusunda ben çok umutlu olamıyorum. En gelişmiş ülkeler bile asilama hızı ve aşı üretimi bakımından beklenenin çok çok altında şu an. Kaldı ki salgının bilebilirsin icin dünya nüfusunun da en az %50 sinin aşılanması gerekiyor. Ama su an aşıya ulaşamayan ve yakin zamanda da ulasma imkanı olmayan bir sürü ulke var. Afrika mesela neredeyse 1 milyon nüfusa sahip ama bazı ülkelerd elektrik krizi yüzünden buzdolabi kullanmak bile mümkün değil, kaldı ki aşı saklanacak. Hem de bu ülkelere yetecek kadar aşı yok piyasada. Mesela kanada nüfusundan cok daha fazla sayıda aşı alim anlaşması yapmışSon zamanlarda ben de çok bunaldım. Yaza kimseyi evlerde tutamazlar gibi geliyor bana. Bakalım aşılama sonrası durum ne getirecek. Burada esnafından işçisine herkes borç içerisinde. Çok çok tasarruflu olmamız gereken zamanlardayız. Eskiden dedelerimizin yaşadığı dönemdeki gibi eskiler değerlendirme kıt kanaat geçinme zamanları geldi gibi. Aşırı tüketiyorduk hala aynı hızda tüketim oluyor mu bilmiyorum. İnstagramda link bırakanları artık pek takip etmez oldum.
Oyle valla surekli inişli çıkışlı ruh hali, enerjini topla hooop 2-3 saat sonra aynıTam benim ruh halimi anlatmissin . Tam alistigimi hissederken 2 dk sonra acayip.bir bunalma hissediyorum. Bir turlu toparlayamadim. O kadar gel git seklindeki duygularim. Bu da cidden yoruyor insani.Umarim asilar ise yarar da yaza en azindma biraz nefes aliriz.
Sağol canım, benim de kizim olduktan sonra cok sık olmaya başladı, gerçekten bazen is yapmaktan değil ağrı acıdan yoruluyorum.Çok geçmiş olsun canım.. Bu sorunu eşim çok yaşar oldu son bir senede.Doktora gitmeye de useniyor ama tüm hayatı etkiliyor boyun sırt tutulması.
Sevgiyeyolculuk kekin tarifinin ekran görüntüsünü aldım,deneyeceğim.Ellerine sağlık