- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.141
Doğalgaz 514 gelmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimde 570cnm ama sıcaksu da dahilDoğalgaz 514 gelmiş
Bizim de sıcak su dahi.Bizimde 570cnm ama sıcaksu da dahil
Çok zaten canım..Çok geliyormuş kızlar yaa. Bakalım bize ne gelecek.
Bizim de 155tl si ortak kullanım alanı. Birde okuma bedelleri var onlar da 7tl ile 12 TL arasında değişiyor. Kapıcının ısınması da 30tl . Geri kalan bizim tüketim. Site olunca mecbur veriliyor.daha yüksek verdiğimiz de oluyor. Bu sene idareliyiz güya...Bizim de sıcak su dahi.
Ama yine çok fazla.
78 lirası vergi.
Ben naçizane kıymetli madenciyim altın gümüş alınca dolar da alınıyor zaten dolaylı olarakMerhaba kızlar. Derslerin olmamasi biraz rahatlatti cidden. Kizim nasil.mutlu oldu sabah ders yok diye. Cok sıkıldı ki cok hakli. Bu yaataki cocuklar kac saat.bilg basindalar. Aksama tarhana corbasi pirasa ve makarna var. Dun yaptigim.un helvasindan var. Yeter. Yakin zamanda dolarin artacagi yönünde beklentiler var dolar mi alsak acaba biraz
Doğalgaz 514 gelmiş
Bizimde 570cnm ama sıcaksu da dahil
Oh missOyy cokmus ya, allah herkesin yardimcisi olsun.
Bizim 260 tl. Genetik olarak soguga alisigiz, pek yakmiyoruz kar yagan gunler yaktik ama yakmadigimiz gunler oldu.
Geçmiş olsun canımcım... umarım çabuk geçer kas gevşetici kullanma şansın varsa güzel olabilir. Bazen patlamayınca anlamıyorlar... evler basmaya başladı çok haklısın...Selam kızlar
Pazar sabahına boynum ve sirtim tutulmuş sekilde uyandım, yataktan kalkamadım sicak su torbası koyduk falan 1 saatte ancak kalktım.
Tabii ben islere el atmayınca iki günde ev savaş alanı, bulaşıklar kapıya geldi, yemek yok, vs. Derken bu sabah bi patladım baba kız bizimkiler sus pus. Illa patlayacagim patlama noktasına gelene kadar kimse demiyor ki su islere el atayım. Bu surekli evde olma durumu surekli ev işine dönüştü zaten fenalık geldi.
Boynum hala tutuk, sicak duşa girdim. Ben çıkana kadar ev, oyuncaklar toparlanmis, süpürge çalıştırılmış. Marketten sipariş verilmiş. Hazır kızarmış tavuk da aldırdım bugün de yemek yapamam. Kizima az tarhana yaptım.
Market alışverişi cok tuttu, $200 civarı sanırım.
Geçmiş olsun canım, umarım bir an önce toparlanırsın.Selam kızlar
Pazar sabahına boynum ve sirtim tutulmuş sekilde uyandım, yataktan kalkamadım sicak su torbası koyduk falan 1 saatte ancak kalktım.
Tabii ben islere el atmayınca iki günde ev savaş alanı, bulaşıklar kapıya geldi, yemek yok, vs. Derken bu sabah bi patladım baba kız bizimkiler sus pus. Illa patlayacagim patlama noktasına gelene kadar kimse demiyor ki su islere el atayım. Bu surekli evde olma durumu surekli ev işine dönüştü zaten fenalık geldi.
Boynum hala tutuk, sicak duşa girdim. Ben çıkana kadar ev, oyuncaklar toparlanmis, süpürge çalıştırılmış. Marketten sipariş verilmiş. Hazır kızarmış tavuk da aldırdım bugün de yemek yapamam. Kizima az tarhana yaptım.
Market alışverişi cok tuttu, $200 civarı sanırım.
Amin morrOyy cokmus ya, allah herkesin yardimcisi olsun.
Bizim 260 tl. Genetik olarak soguga alisigiz, pek yakmiyoruz kar yagan gunler yaktik ama yakmadigimiz gunler oldu.
Sağol canım Bence de çok yakışıyor ikisi.Sevgiyeyolculuk portakallı kakaolu kekin çok güzel görünüyor canın ellerine sağlık ben kakaoya vişne ve portakalı çok yakıştırıyorum kekte. Tarifini yazman mümkün mü
Teşekkürler canım kas gevşetici krem sürüyorum..Geçmiş olsun canımcım... umarım çabuk geçer kas gevşetici kullanma şansın varsa güzel olabilir. Bazen patlamayınca anlamıyorlar... evler basmaya başladı çok haklısın...
Sağolasin canımGeçmiş olsun canım, umarım bir an önce toparlanırsın.
Son zamanlarda ben de çok bunaldım. Yaza kimseyi evlerde tutamazlar gibi geliyor bana. Bakalım aşılama sonrası durum ne getirecek. Burada esnafından işçisine herkes borç içerisinde. Çok çok tasarruflu olmamız gereken zamanlardayız. Eskiden dedelerimizin yaşadığı dönemdeki gibi eskiler değerlendirme kıt kanaat geçinme zamanları geldi gibi. Aşırı tüketiyorduk hala aynı hızda tüketim oluyor mu bilmiyorum. İnstagramda link bırakanları artık pek takip etmez oldum.Teşekkürler canım kas gevşetici krem sürüyorum..
Ya gerçekten icinde bulunduğumuz durumun sonu yok galiba, tam alıştık diyorum, Ama haftada bir bunalım geliyor. Eskiden bi oglen disarda yemek yerdim, kahve içerdim kafam dağılırdi bir iki insan görürdüm.
Bi de hayatımız düzensiz oldu Bir tek kizimin hayatı duzenli valla, yemek saati uyku saati tamam. Eşimin ne zaman işe gidecegi ne zaman evden calisacagi belli olmuyor, surekli atıştırma halindeyiz öğün saatleri kayıyor vs. Meğer işe gidilmesi ne güzel bir şeymiş.
Sağolasin canım
malzemelerSevgiyeyolculuk portakallı kakaolu kekin çok güzel görünüyor canın ellerine sağlık ben kakaoya vişne ve portakalı çok yakıştırıyorum kekte. Tarifini yazman mümkün mü
Yaa çok teşekkür ederim pratik de bir kekmiş bizimkilere yapıp götüreyim bunu (kendime pek böyle şeyler yapmıyorum çünkü yiyip bitirmeden aklımdan çıkmaz ), zaten havuçlu kekimden bıkmışlardırmalzemeler
2 yumurta oda sıcaklığında
2 bardak un
1 bardak toz şeker
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
1 bardak sıvı krema 200 ml
1 adet portakal kabuğu rendesi
2 yemek dolusu kakao
1 pk kabartma tozu
1 pk vanilin.
Önce fırını açıyoruz 180 dereceye getirip.
Yumurta ve şekeri krema gibi oluncaya kadar mikserle karıştırdım. Sonra portakal suyunu ve kremayı koyup karıştırmaya devam ediyorum. Ayrı bir kapta 2 bardak unu, kakaoyu, vanilini ve kabartma tozunu eliyoruz. Sonra kaşıkla karıştırıp sıvı karışımı ekliyorum kaşıkla birbirine özleşene kadar .
Sonra yağlı kağıt serili borcama döküp fırına sürdüm. Yaklaşık 25 dakikada pişti. Yumuşacık nemli bir kek oluyor
Rica ederim canım, afiyet olsun şimdidenYaa çok teşekkür ederim pratik de bir kekmiş bizimkilere yapıp götüreyim bunu (kendime pek böyle şeyler yapmıyorum çünkü yiyip bitirmeden aklımdan çıkmaz ), zaten havuçlu kekimden bıkmışlardır