Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Teşekkürler canım 🥰 kas gevşetici krem sürüyorum..
Ya gerçekten icinde bulunduğumuz durumun sonu yok galiba, tam alıştık diyorum, Ama haftada bir bunalım geliyor. Eskiden bi oglen disarda yemek yerdim, kahve içerdim kafam dağılırdi bir iki insan görürdüm.
Bi de hayatımız düzensiz oldu Bir tek kizimin hayatı duzenli valla, yemek saati uyku saati tamam. Eşimin ne zaman işe gidecegi ne zaman evden calisacagi belli olmuyor, surekli atıştırma halindeyiz öğün saatleri kayıyor vs. Meğer işe gidilmesi ne güzel bir şeymiş.

Sağolasin canım 🤗
Tam benim ruh halimi anlatmissin . Tam alistigimi hissederken 2 dk sonra acayip.bir bunalma hissediyorum. Bir turlu toparlayamadim. O kadar gel git seklindeki duygularim. Bu da cidden yoruyor insani.Umarim asilar ise yarar da yaza en azindma biraz nefes aliriz.

Selam kızlar
Pazar sabahına boynum ve sirtim tutulmuş sekilde uyandım, yataktan kalkamadım sicak su torbası koyduk falan 1 saatte ancak kalktım.
Tabii ben islere el atmayınca iki günde ev savaş alanı, bulaşıklar kapıya geldi, yemek yok, vs. Derken bu sabah bi patladım baba kız bizimkiler sus pus. Illa patlayacagim patlama noktasına gelene kadar kimse demiyor ki su islere el atayım. Bu surekli evde olma durumu surekli ev işine dönüştü zaten fenalık geldi.
Boynum hala tutuk, sicak duşa girdim. Ben çıkana kadar ev, oyuncaklar toparlanmis, süpürge çalıştırılmış. Marketten sipariş verilmiş. Hazır kızarmış tavuk da aldırdım bugün de yemek yapamam. Kizima az tarhana yaptım.
Market alışverişi cok tuttu, $200 civarı sanırım.
Çok geçmiş olsun canım..🙏 Bu sorunu eşim çok yaşar oldu son bir senede.Doktora gitmeye de useniyor ama tüm hayatı etkiliyor boyun sırt tutulması.

Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk kekin tarifinin ekran görüntüsünü aldım,deneyeceğim.Ellerine sağlık ♥️

Doğalgaz bize geçen yil üç ay 800 civarında geldi,geri kalan birkac ayda 500 ödedik.Bu sene 300-350 arası ödüyoruz.Gecen seneden farkı geçen sene ev 0 binaydi, çok yerleşen kişi yoktu apartmanın kendi de soğuktu ve bebeğim çok minikti.Ev ısısı kaç olmalı bilmediğimden 25 derece civarı tutmaya çalışıyordum.Sonuc: isilik 😵

Bugün menenjit aşısının son dozunu oldu kızım,ateş nobetindeyim.Harcama olarak aşı aldık ve ıslak mendil,bebek deterjani.Ne kadar tuttu bilmiyorum.

Doğalgaz bize geçen yil üç ay 800 civarında geldi,geri kalan birkac ayda 500 ödedik.Bu sene 300-350 arası ödüyoruz.Gecen seneden farkı geçen sene ev 0 binaydi, çok yerleşen kişi yoktu apartmanın kendi de soğuktu ve bebeğim çok minikti.Ev ısısı kaç olmalı bilmediğimden 25 derece civarı tutmaya çalışıyordum.Sonuc: isilik 😵

Bugün menenjit aşısının son dozunu oldu kızım,ateş nobetindeyim.Harcama olarak aşı aldık ve ıslak mendil,bebek deterjani.Ne kadar tuttu bilmiyorum.
Geçmiş olsun canım inşallah ateşsiz atlatırsınız.

Şuan evin derecesi kaç

Bebek deterjanını ne zaman bırakmak lazım acaba bende hala oğlumunkini ayrı yıkıyorum bebek deterjanı ile.
Kimisi karıştır artık sonra öbür deterjana alışamaz diyor doğru mu acaba 🥺

Günaydııın :)

D.gaz konuşulmş ben de az önce baktım son fatura 14 ünde gelmişti ogünden bugüne 58 m³ harcamışız. Geçen ay 160 m³ harcamaya 285 gelmişti. Hem de salonda ısınamamıştık çünkü alt kat yakmıyor salonu. Biz de salonu iptal edip küçük odaya geçtik hem de karanlık oda yani cam yok :KK43: ara kat o odanın kaloriferi kapalı old halde 24 altına düşmüyor şükür ama ışık yok bazen bi darlanıyorum ama napayım mecburum. Çok bunalınca yatak odasına ya da anneme kaçıyorum :)

Sizin kaç m³ e gelen fiyatlar bunlar ?

Biz sözde tasarruf olsn dedik ama bu sene de yatak odasını ısıtamıyoruz 23 üzerine çıkmıyor sanırım üst katın oğlu evde yok ve o odayı yakmıyorlar şansımıza...

Selam kızlar
Pazar sabahına boynum ve sirtim tutulmuş sekilde uyandım, yataktan kalkamadım sicak su torbası koyduk falan 1 saatte ancak kalktım.
Tabii ben islere el atmayınca iki günde ev savaş alanı, bulaşıklar kapıya geldi, yemek yok, vs. Derken bu sabah bi patladım baba kız bizimkiler sus pus. Illa patlayacagim patlama noktasına gelene kadar kimse demiyor ki su islere el atayım. Bu surekli evde olma durumu surekli ev işine dönüştü zaten fenalık geldi.
Boynum hala tutuk, sicak duşa girdim. Ben çıkana kadar ev, oyuncaklar toparlanmis, süpürge çalıştırılmış. Marketten sipariş verilmiş. Hazır kızarmış tavuk da aldırdım bugün de yemek yapamam. Kizima az tarhana yaptım.
Market alışverişi cok tuttu, $200 civarı sanırım.
Çok geçmiş olsun umarım daha iyisindir :)

Geçmiş olsun canım inşallah ateşsiz atlatırsınız.

Şuan evin derecesi kaç

Bebek deterjanını ne zaman bırakmak lazım acaba bende hala oğlumunkini ayrı yıkıyorum bebek deterjanı ile.
Kimisi karıştır artık sonra öbür deterjana alışamaz diyor doğru mu acaba 🥺
Ateş olmadan ateş düşürücü vererek kontrol etmiş oldum,şükür suruplara rağmen çıkmadı canım.tesekkur ederim ♥️
Ev 21 derece gece.Gunduz havanin durumuna göre 22 civarları oluyor,kuzey cephe.Esim sıcağı sevmiyor,geçen sene de kızımı isilik yaptığım için duruşu net. 😅
Deterjan işini ben de bilmiyorum ya.Yenidogan için ıslak mendili 6 aya kadar kullanmıştim.Deterjani da 2 yaşı görürüm diye düşünüyorum.Zamane bebekleri çok hassas 😳
Gunaydiin,mutlu sabahlar 🌻

Bugün gün boyu menü olarak
Dünden kalan şehriye çorbası ve tavuklu arpa şehriye pilavı var. Akşama da bulgur köftesi yapıcam inşallah ellerim acımazsa. Dğer yemeklerden de kalırsa onları da koyarım sofraya. 1 kase de tavuk suyuna çorbam vardı.

1lt sıvıyağım kaldı önümüzdeki ayın 10 una kadar yettirmem lazım para kalmadı. O yüzden biraz buzluktan tereyağ çıkarıp akşam bulgur köftesine kullanıcam. İnşallah yettirebilirim Allahım nolur kocam kek mek istemesin nolur :KK70: canı isterse aman bitsin alırız der kk den çeker alır diye çok korkuyorum. Daha bu ayki kadın doğum kontrolüm var çünkü.

Ateş olmadan ateş düşürücü vererek kontrol etmiş oldum,şükür suruplara rağmen çıkmadı canım.tesekkur ederim ♥️
Ev 21 derece gece.Gunduz havanin durumuna göre 22 civarları oluyor,kuzey cephe.Esim sıcağı sevmiyor,geçen sene de kızımı isilik yaptığım için duruşu net. 😅
Deterjan işini ben de bilmiyorum ya.Yenidogan için ıslak mendili 6 aya kadar kullanmıştim.Deterjani da 2 yaşı görürüm diye düşünüyorum.Zamane bebekleri çok hassas 😳
Gunaydiin,mutlu sabahlar 🌻
Çok şükür canım sevindim 🙏

Bizimde geçen sene 21 dereceydi doktor özellikle söyledi 21 derece olsun kışın diye .
Tabi bizim geçen sene kombidede sıkıntı vardı ısıtmıyordu. 🙂
ama maşallah oğlum hiç hasta olmadı.
Şuan geceleri 23 derece filan üstünü aşırı kalın giydirmiyorum.
Gündüzleri güneş görünce ev 26 dereceye kadar çıkıyor.
oğlumun cilddi hassas hala yenidoğan ıslak mendil kullanıyorum. Kuzenimn bebeği benimkinden 4 ay büyük o normal deterjana geçmiş bile. Alışsın diyor.

Günaydın kızlar,

Ofise geldim koyuldum işlere :)) çıkışta markete uğrarım, normalde epeydir meyve almıyordum bu sefer portakal alacağım, akşam inşallah Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk kekini yapmaya niyetliyim :kk77: sabah annemi doktora götüreceğim oradan beraber ailemin evine geçeriz, keki de götürmüş olurum :KK68:
Geçmiş olsun anneciğine 🙏
İnşallah güzel olur beğenirsiniz canım:)

Günaydııın :)

D.gaz konuşulmş ben de az önce baktım son fatura 14 ünde gelmişti ogünden bugüne 58 m³ harcamışız. Geçen ay 160 m³ harcamaya 285 gelmişti. Hem de salonda ısınamamıştık çünkü alt kat yakmıyor salonu. Biz de salonu iptal edip küçük odaya geçtik hem de karanlık oda yani cam yok :KK43: ara kat o odanın kaloriferi kapalı old halde 24 altına düşmüyor şükür ama ışık yok bazen bi darlanıyorum ama napayım mecburum. Çok bunalınca yatak odasına ya da anneme kaçıyorum :)

Sizin kaç m³ e gelen fiyatlar bunlar ?

Biz sözde tasarruf olsn dedik ama bu sene de yatak odasını ısıtamıyoruz 23 üzerine çıkmıyor sanırım üst katın oğlu evde yok ve o odayı yakmıyorlar şansımıza...
Efsun şimdi baktım faturaya 261 m3 harcanmış.
Bizim evde 120 metrekare rahat vardır

X