- Konu Sahibi pure hazel
-
Bende balık yemek istiyorum ama çok pahalı. bu hafta bollarıysa alacağım.Günaydin herkese
Ben kursa gidiyorum
Gelince evi dip köşe temizlicem. Oğluş banyo yapicak.
Bugun pazar günüm. Bakalim fiyatlar nasil.
Bu arada yarindan itibaren tüm marmara yağişli ve sicakliklar hissedilir derecede düşecekmiş.
Boýle iyiydi ama neyse belki balik bollaşir
Dün hamsinin kilosu 30 liraydi. Dıgerlerine bakmadan kaçtim
ay çok hoşsunuz canimbazen harclik verir ögretmen kızına memur baba.
Bazen de alir
Haftasonu kursu. Ögrencilere ders veriyoruz. Dershanler kaldirildi artik okullarda veriliyor kurslargünaydın cnm
Bende balık yemek istiyorum ama çok pahalı. bu hafta bollarıysa alacağım.
kursu sen mi veriyorsyn
ay çok hoşsunuz canimbazen harclik verir ögretmen kızına memur baba.
Bazen de alir
Adana da sebze ucuz.dun aldim muz 5 tl elma 2 tl mandalina 1 tl domates 3 tl .siz nerede yasiyorsunuzKesinlikle katiliyorum. Fiyatlar uçmus. Muz 7 lira. Elma 4 lira. Mandalin 4. Sebzeler de oyle pahali zaten.
Domates konservelrime bende basladim. Mis gibi hemde pratik.
İstanbul anadolu yakasiAdana da sebze ucuz.dun aldim muz 5 tl elma 2 tl mandalina 1 tl domates 3 tl .siz nerede yasiyorsunuz
Ispanağin kilosu 2 liraydi pendik pazarindaDort kilo un aldim 8 tl.2 kilo ispanak aldim 3 tl.buzdolabi poseti 2 tl.
Orada sebze pahali demekki ama giyim vs ucuzdur herhalde.İstanbul anadolu yakasi
Adana da pazarlar daha ucuz bugun marketten aldim.o yuzden kilosu birbucuktu.Ispanağin kilosu 2 liraydi pendik pazarinda
İndirimli zamanlari yakalayinca uygun oluyormuş.Orada sebze pahali demekki ama giyim vs ucuzdur herhalde.
Senede bir kez istanbula gidip kislik yazlik giysi almak gerek.valla adana giyimde pahali dandik bir bluz 40 tlİndirimli zamanlari yakalayinca uygun oluyormuş.
Ben daha yakalayamadim
Bu yil takipteyim sezon sonu indirimleri
Kıyafet çok bende. Ama yine de alasim geliyorSenede bir kez istanbula gidip kislik yazlik giysi almak gerek.valla adana giyimde pahali dandik bir bluz 40 tl
Yeni modelleri gorunce birde hesapli olursa tabiki.Kıyafet çok bende. Ama yine de alasim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?