- 20 Temmuz 2016
- 842
- 1.664
- 43
- Konu Sahibi pure hazel
-
fonun fiyatını bile bilmiyorum olmusmu o kadar duzlestici sağolsun :)ben de kuaföre sadece saçlarımı kestirmem gerekirse gidiyorum
kaş bıyık özel günler için saç makyaj hepsini kendim yapıyorum
ben de sevmiyorum kuaförleri en son fön 5 lirayken bırakmıştım şimdi 20-25 lira olmuş
ben de arkadaştan duydum en son ne zaman fön çektirdim hatırlamamfonun fiyatını bile bilmiyorum olmusmu o kadar duzlestici sağolsun :)
Bende bıyıgımi kendim aliyorumkuaförden nefret ederim sacimi kendim boyarım bi kesime giderim oda 1 2 yılda bir uzun sac kullanamam kisa sac favorim . zaten sacimla oynanmasi pek sevmem :) kesimi bile cabuk olacak ruhum sıkılıyor
boya masrafim ayda 4 tl :) siyah renkten döndüm oda evde biraz zaman aldi tabiki .
düğün dernek olsa sacimi evde yapıyorum .makyajla cok samimi değilim alerjim var temel malz. organik urun aldim bayağı gidiyor . agdami kendim yapıyorum . tuysuzum koseyim ben :) kac biyik olayim da yok denecek kadar az . iple de alabiliyorum ama son 4 5 aydır kas usturasi kullaniyorum daha kolay tabi benim gibi sarışın beyaz tenli ve kokleri saglam olmayanlae icin guzel ustura .
Canım baban ne harcligi gönderiyor merak ettimKredi kartima 1000 lira yatirdim
Kart diyetim bugunden itibaren başliyor
Yarin 100 lira aidat
100 lirada difriz taksiti
Birazda nakit babam gönderecek bu ay harçlik
Canım baban ne harcligi gönderiyor merak ettim
HosbuldukHosgeldin karabiber.
800 tl.sadrce mutfak için mi. Sadece mutfak içinse yeter de artar bile.Bu arada ben ev hanimiyim esim bana harçlık veriyor 800tl gibi onunla 1 ay boyunca evin ihtiyaçlarını aliyorum ama doktor kitap eczane kiyafet gibi seylerde kredi karti kullaniyorum oda nerdeyse 500 tutuyor
Elektirk su servis yakit bunlarida esim ödüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?