Bugün ne aldin kaç tl harcadin

ben de kuaföre sadece saçlarımı kestirmem gerekirse gidiyorum
kaş bıyık özel günler için saç makyaj hepsini kendim yapıyorum
ben de sevmiyorum kuaförleri en son fön 5 lirayken bırakmıştım şimdi 20-25 lira olmuş
fonun fiyatını bile bilmiyorum olmusmu o kadar duzlestici sağolsun :)

Ben kuaföre her ay boyaya gidiyorum, gitmisken manikür de yaptırdığım oluyor. Beyazlarim çok fazla var kendim boyayinca saçma sapan oluyor saçlarım hiç becerim yok bu konuda:( kaşlar için 1 ay gidiyorum 1 ay gitmiyorum çıkmıyor pek, bıyık yok
Ama özel günlerde kuaföre giderim guzel ve özenli olmak isterim, zaten becerim de olmadığı için mecbur :)
Hafta içi hep fonlu ya da iri dalgalı evde yapıyorum. Masa, duzlestiriciyle
Haftasonu programım varsa yine oyle
Fon şu an 15 TL benim kuaförde
Kaş da ayni
Boya dip 50 TL

kuaförden nefret ederim sacimi kendim boyarım bi kesime giderim oda 1 2 yılda bir uzun sac kullanamam kisa sac favorim . zaten sacimla oynanmasi pek sevmem :) kesimi bile cabuk olacak ruhum sıkılıyor
boya masrafim ayda 4 tl :) siyah renkten döndüm oda evde biraz zaman aldi tabiki .
düğün dernek olsa sacimi evde yapıyorum .makyajla cok samimi değilim alerjim var temel malz. organik urun aldim bayağı gidiyor . agdami kendim yapıyorum . tuysuzum koseyim ben :) kac biyik olayim da yok denecek kadar az . iple de alabiliyorum ama son 4 5 aydır kas usturasi kullaniyorum daha kolay tabi benim gibi sarışın beyaz tenli ve kokleri saglam olmayanlae icin guzel ustura .
Bende bıyıgımi kendim aliyorum
Iyiki ogrenmisim 3gune bi cikiyor

Bu sayfa çok hoşuma gitti artık bende burdayım fazla para harcamak istemiyorum bende
Bugün 120 tl harcadim deterjan kahvaltilik ve oglana kalem silgi resim defteri aldim

Bu arada ben ev hanimiyim esim bana harçlık veriyor 800tl gibi onunla 1 ay boyunca evin ihtiyaçlarını aliyorum ama doktor kitap eczane kiyafet gibi seylerde kredi karti kullaniyorum oda nerdeyse 500 tutuyor
Elektirk su servis yakit bunlarida esim ödüyor

Bu arada ben ev hanimiyim esim bana harçlık veriyor 800tl gibi onunla 1 ay boyunca evin ihtiyaçlarını aliyorum ama doktor kitap eczane kiyafet gibi seylerde kredi karti kullaniyorum oda nerdeyse 500 tutuyor
Elektirk su servis yakit bunlarida esim ödüyor
800 tl.sadrce mutfak için mi. Sadece mutfak içinse yeter de artar bile.
Tabi dikkatli davranirsaniz
Semt pazarlarina gitmek
Yazdan kişlik yiyecekler yapmak
Market indirimlerini takip etmek gibi yöntemlerle tasarruf yapiyoruz biz mutfakta

Yarın kursum var
5 lira dolmuş parasi
Aksam 3 tepsi kiymali poğaca yaptim buzluğa
Okula da götürürüm
Kantinde pizza tost diye birsey satiliyor geçenlerde aldim ölüyodum resmen. Sosis ve misir var icinde. Tamamen sağliksiz. Yüzümde de kocaman sivilce yapti. Midemi de kötü etti

Günaydin herkese
Ben kursa gidiyorum
Gelince evi dip köşe temizlicem. Oğluş banyo yapicak.
Bugun pazar günüm. Bakalim fiyatlar nasil.
Bu arada yarindan itibaren tüm marmara yağişli ve sicakliklar hissedilir derecede düşecekmiş.
Boýle iyiydi ama neyse belki balik bollaşir:kk77:

Dün hamsinin kilosu 30 liraydi. Dıgerlerine bakmadan kaçtim:KK55:

Back