Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese merhaba ben İstanbul'a geldim 239,99 TL uçak bileti günlük 20 Euro beş gün otel ücretim var eşiminkini şirket karşılıyor o yüzden ben ek yatak ücreti gibi günlük 20 Euro çok uygun oldu. Akşam Galata kulesine gideceğiz ilk defa gideceğim heyecanlıyım

Şansinizdan hava kötü ama tadini çikarin

Ayyy ben bugün de hiç bişey harcamadim
yine dışarı çıkmadım hava kapalı evde keyif yapıyorum. Canım kek istedi yapayım dedim ama kabartma tozu yoktu bir ara niyetlendim ama üşendim çıkmaya:))) aşırı derecede ev bağımlısıyım bugün. Cok uzun zamandan sonra. İlk kez bütün bir haftasonunu evde geçiriyorum

Yok niye yanlis anlayayim evet tek cocuk cnm.bnm dogumdan sonra ilk gunler sutum hic gelmedi sonrada kizim emmek istemedi 6 ay boyunca sutumu sagarak ve mama takviyeli gittim.6 aydan snra kizda emmeyince hepten mamaya gectik.
Onceleri 2 haftada bir 900 gramlik mama yetiyordu ama buyudukce 1 haftada yetmemeye basladi. Kasik mamasi hazir meyve purelwri ne varsa deniyorum yok almiyor.hazir mamalara cok karsiydim ama yedirmem dedigim ne varsa yedirdim cunku yesinde ne yerse yesin moduna gectim. Bir tek mamasini adam akilli yiyor yine ayina gore zayif ama saglikli olsunda napalim.
Sen masallah 2 cocukla nasil yapiyosun valla bu surecte hep ikiz anneleri nasil yapiyor nasil yetisiyor diye dusunuyordum.
Verdigin bilgiler icinde sagol

Ben 40i cikana kadar verdim mamayi ve memeyi dönüsümlü olarak
Sariliktan korktugum icin veedim. Kücüktü daha tam ememiyordu.
Sut olmasi içinde beslenmeme dikkat ettim.
Çorba su et yemeye dikkat ettim.
Cok şukür sütüm de iyi geldi

Merhaba hanımlar
arkadaşımla buluştum bugün güzel oldum gezdim baya
uzun zamandır uğrayamadığım bijuterilere baktım küpeler ve kolyeler aldım bayadır alışveriş yapmadığımdan izin verdim kendime değişik küpe istiyordum zaten 38 tl tuttu
arkadaşla yemek çay tatlı vs 25 tl
eve dönüşte bime uğradım döner ekmek bisküvi aldım 16 tl tuttu bimdeki incirli bisküviyi çok seviyorum çayla güzel oluyor

toplamda 80 lira filan harcadım benim için harcamalı ve gezmeli bir gün oldu

komsum yok mu isteyeceğin bazen bende malzemelri cirpiyorum hoop kabartma tozu yok hemen komsuya giderim ...

komsum yok mu isteyeceğin bazen bende malzemelri cirpiyorum hoop kabartma tozu yok hemen komsuya giderim ...
Bizim komşular hayalet gibi
Bir dairede evsahibi var, yılda birkaç ay burada olur, şu an yine yok
Diğer iki daire yatmadan yatmaya gelir evlerine, bazen aylarca karsilasmayiz bile
Diğer dairede bekar genç var o da kameraman ayda bir iki geliyor.

Akşam yemeği 115 TL metro 10tl iki kişi market 19tl Islak mendil üçlü büyük paket ve çikolata aldık. 70 TL Galata da fotoğraf çekimi Galata'ya giriş öğrenci belgem vardı 15 TL daha ilk günden İstanbul maceramız böyle oldu wah ki be wah

bugun arkadaşıma ev görmesine gittik
kahvaltiya
giderken hashasli ekmek
simit ekmek aldim 4.50 tl
otobüs parasi gelişte 4 tl
avm ye gittik 3 kisi yemek yedik 40 tl
cikolata su 9 tl
kuruyemiş aldik gelirken 15.50 tl
meyve aldik 9 tl
toplam harcamamiz 81 tl
3 kişilik bir ailenin disari gezmesi için cok değil kanimca

Bencede iyiymis

Biz de sevdiğimiz bi markanın outletine gittik
Eşim bi kazak aldı 100 tl den 28 e düşmüş
Ben de eve makyaj pamuğu ve kulak çubuklarını koymak için düzenleyici metal bişey aldım 24 tl
Bir de mutfak masamıza örtü yoktu
Runner aldık 13 tl örtü niyetine
Araba ve banyoya koku aldık
Özellikle banyoda kedi tuvaleti var
Bazen kötü kokabiliyor özellikle kapı kapalı ise bunlar da 16 tl tuttu
Bir de tresan marka şampuan aldım
Şampuanım bitmek üzereydi
24 tl de büyük boy onu aldım

Hesap edemedim işte gitti yine paralar

105 lira

Bugün düğün varmış kartı amcama bırakmışlar söylemeyi unutmus bize. Akşam aradı haber verdi gitmedik zaten uzak yerde ama mecburen takıyı amcama havale yaptım. Gitti 100 TL, evden çıkmadan da para harcaniyormus:)))

Bugün ailece kayinvalideme gittik , giderken böyle tabak çanak satann biryer gördüm çok hoşuma gitti kayınvalideme almak geldi içimden ve aldım oda sanırım 25 TL idi .. Yanına da ufak çaplı bir tatlı aldık 20 TL civarında. Bayadır gidemedik bir nevi gönül almış olalım dedik.
Sonra eve dönerken kızıma bir adet bez 1 adet Hero baby kaşık maması 30 lu yumurta , süt ve çavdar ekmegi aldım. 48 Kusur de O tuttu Yani toplam 100 TL felan cebimizden buharlaşti bugün de :)))

Paranin adi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…