- 25 Aralık 2016
- 5.329
- 11.768
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
Şansinizdan hava kötü ama tadini çikarinHerkese merhaba ben İstanbul'a geldim 239,99 TL uçak bileti günlük 20 Euro beş gün otel ücretim var eşiminkini şirket karşılıyor o yüzden ben ek yatak ücreti gibi günlük 20 Euro çok uygun oldu. Akşam Galata kulesine gideceğiz ilk defa gideceğim heyecanlıyım
Yok niye yanlis anlayayim evet tek cocuk cnm.bnm dogumdan sonra ilk gunler sutum hic gelmedi sonrada kizim emmek istemedi 6 ay boyunca sutumu sagarak ve mama takviyeli gittim.6 aydan snra kizda emmeyince hepten mamaya gectik.merhaba bebek konusuna yazmak istedim. Mamalar cidden pahalıymış ya aylık 400 tl nedir, tek bebek için mi bu? Aslında bütçeyi sarsmasından da çok sağlık açısından ek gıdaya başlaması lazım yavaş yavaş. Yoğurt yiyor olması büyük avantaj beğenmediği şeyleri tekrar tekrar sunarken bazen yoğurda katıp verebilirsiniz eminim bir gün alır. Yemeyen çocuk çok zor olur derler. Benim de ikizlerim var 17 aylık, bu yolda çok mücadele verdiğim için yazmak istedim, umarım yanlış anlamamışsınızdır, güle güle büyütün bebişi.
komsum yok mu isteyeceğin bazen bende malzemelri cirpiyorum hoop kabartma tozu yok hemen komsuya giderim ...Ayyy ben bugün de hiç bişey harcamadim
yine dışarı çıkmadım hava kapalı evde keyif yapıyorum. Canım kek istedi yapayım dedim ama kabartma tozu yoktu bir ara niyetlendim ama üşendim çıkmaya:))) aşırı derecede ev bağımlısıyım bugün. Cok uzun zamandan sonra. İlk kez bütün bir haftasonunu evde geçiriyorum
Bizim komşular hayalet gibikomsum yok mu isteyeceğin bazen bende malzemelri cirpiyorum hoop kabartma tozu yok hemen komsuya giderim ...
Bencede iyiymisbugun arkadaşıma ev görmesine gittik
kahvaltiya
giderken hashasli ekmek
simit ekmek aldim 4.50 tl
otobüs parasi gelişte 4 tl
avm ye gittik 3 kisi yemek yedik 40 tl
cikolata su 9 tl
kuruyemiş aldik gelirken 15.50 tl
meyve aldik 9 tl
toplam harcamamiz 81 tl
3 kişilik bir ailenin disari gezmesi için cok değil kanimca
yazmayi unutmuşum avm ye yürüme gidip geldik spor ve hava güzeldi diye o yuzdenBencede iyiymis
Iyi yamissiniz. Hem para cepte kalmis hemde bana gore yürüyüs en guzel sporyazmayi unutmuşum avm ye yürüme gidip geldik spor ve hava güzeldi diye o yuzden
13 tl gibi bir masraf çıkmadi.
105 liraBiz de sevdiğimiz bi markanın outletine gittik
Eşim bi kazak aldı 100 tl den 28 e düşmüş
Ben de eve makyaj pamuğu ve kulak çubuklarını koymak için düzenleyici metal bişey aldım 24 tl
Bir de mutfak masamıza örtü yoktu
Runner aldık 13 tl örtü niyetine
Araba ve banyoya koku aldık
Özellikle banyoda kedi tuvaleti var
Bazen kötü kokabiliyor özellikle kapı kapalı ise bunlar da 16 tl tuttu
Bir de tresan marka şampuan aldım
Şampuanım bitmek üzereydi
24 tl de büyük boy onu aldım
Hesap edemedim iştegitti yine paralar
Paranin adi var.Bugün ailece kayinvalideme gittik , giderken böyle tabak çanak satann biryer gördüm çok hoşuma gitti kayınvalideme almak geldi içimden ve aldım oda sanırım 25 TL idi .. Yanına da ufak çaplı bir tatlı aldık 20 TL civarında. Bayadır gidemedik bir nevi gönül almış olalım dedik.
Sonra eve dönerken kızıma bir adet bez 1 adet Hero baby kaşık maması 30 lu yumurta , süt ve çavdar ekmegi aldım. 48 Kusur de O tuttu Yani toplam 100 TL felan cebimizden buharlaşti bugün de :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?