- 21 Eylül 2009
- 9.853
- 10.253
- 773
- Konu Sahibi pure hazel
-
Aynı durumdayım dolabım agzına kadar dolu, şükür bilinçlendim.Bugün benden sıfır (0) harcama:)
Evden burnumu dahi cikarmadigim için harcama yok.
Temizlik ve dolap ayıklama yaptım. Zamanında herşeyden fazla fazla almışım, buraları takip etmesem yine alırım yazık etmişim ya
Kıyafetleri apartman görevlisine teslim ettim, inşallah birileri faydalanır da biraz hafifletir düşüncelerimi
Kocaciğimla da kavgaliyim bana küsmüs o da
Bebisi de banyo yaptirdik. Minik kuzum benimmm ouyudu
Ufacik şeylerden zaten konuşuruz birazdanHayırdır ya
Barışın bence Bi an önce
Dün ben de haftalık market alışverişimi yaptım
115 tl harcadık
Ama et süt peynir vs her şeyimiz tam oldu
Dün gece 1 kg ıspanaklı börek yaptık
Sabahları ne yiyelim derdi kalmadı bi kaç gün
Bugün bi kaç yemek ve kurabiye yapacağm
Günaydin.Günaydın
Ben de geldim aranıza.
Her pazar para harcanıyor. Eşimle bir pazarımız var, onda da evde durmak istemiyoruz. Dışarı çıkmak demek para harcamak demek. Napsak bilemedim.
merhaba bebek konusuna yazmak istedim. Mamalar cidden pahalıymış ya aylık 400 tl nedir, tek bebek için mi bu? Aslında bütçeyi sarsmasından da çok sağlık açısından ek gıdaya başlaması lazım yavaş yavaş. Yoğurt yiyor olması büyük avantaj beğenmediği şeyleri tekrar tekrar sunarken bazen yoğurda katıp verebilirsiniz eminim bir gün alır. Yemeyen çocuk çok zor olur derler. Benim de ikizlerim var 17 aylık, bu yolda çok mücadele verdiğim için yazmak istedim, umarım yanlış anlamamışsınızdır, güle güle büyütün bebişi.Gunaydin kizlar
Biz memlekete geldik buraya gelince cok harcaniyor
Zaten kafadan 150 lira gaz parasi
55 lira gelirken hediye bos gelinmiyor nerdeyse her hafta sonu geliyoruz ama bos gelmek usulume gelmiyor
45 lira dun ev gezmesi bileydim evden bir seyler getirirdim ama ani olunca gitti paraciklar
Bugun buradayken pazarimida yaparim ama en fazla 30 lira harcarim.evimde salata malzemesi falan varda meyve pek kalmadi onu alirim
Birde kizima mamayla bez alirim o da en az 100 lira.mamasi azaldi 10 aylik ama ek gidayi hic sevmiyor bir yogurt yedirebiliyrm.o yuzden 1 hafta bitmeden mamasida bitiyor.aylik sadece 350-400 lira mama masrafi var saglikli olsunda yesinde gerisi onemli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?