Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bugun benden sifir harcama....
işe servisle gidip geliyorum.
işyeri pogca simit veriyor ama ben yemiyorum cogu zaman (diyette im )
eve geldim bulduktan lahmacun cikardim yedim.
tam buğday ekmegim bitmiş onu da yarin alirim kismetse.

Aynı durumdayım dolabım agzına kadar dolu, şükür bilinçlendim.

Yarin pazar iş yok
Güzel bir kahvalti hazirlarim
Pazardan kıl biber aldim kahvaltilik kizarticam patates te kizartirim
Lor var soğan ile baharatli salçali kavururum onu da
Sucuk yumurta kahvaltiliklar derken
Aciktim bak şimdiden
Süt geldi yogurdu mayaladim 15te ona verdim
Toplam 55 lira harcamam oldu ama greksiz şeyler değildi

Kocaciğimla da kavgaliyim bana küsmüs o da
Bebisi de banyo yaptirdik. Minik kuzum benimmm o uyudu

Hayırdır ya
Barışın bence Bi an önce

Dün ben de haftalık market alışverişimi yaptım
115 tl harcadık
Ama et süt peynir vs her şeyimiz tam oldu

Dün gece 1 kg ıspanaklı börek yaptık
Sabahları ne yiyelim derdi kalmadı bi kaç gün

Bugün bi kaç yemek ve kurabiye yapacağm

Ufacik şeylerden zaten konuşuruz birazdan
Ispanak dün bende aldim . Nasil degerlendirsem diye düşünüyorum simdide.

Bu arada herkese günaydin
Bugün biraz dışari cikacağim vitrin bakarim oturup birseyler içicez arkadaşlarla son dakika karari

Günaydın
Ben de geldim aranıza.

Her pazar para harcanıyor. Eşimle bir pazarımız var, onda da evde durmak istemiyoruz. Dışarı çıkmak demek para harcamak demek. Napsak bilemedim.

Günaydın
Ben de geldim aranıza.

Her pazar para harcanıyor. Eşimle bir pazarımız var, onda da evde durmak istemiyoruz. Dışarı çıkmak demek para harcamak demek. Napsak bilemedim.
Günaydin.
Dişarı çikin tabiki kafa dagitmak lazim ama en az harcama ile. gereksiz yere kiyafet aykkabi almak en tehlikelisi

Gunaydin kizlar
Biz memlekete geldik buraya gelince cok harcaniyor
Zaten kafadan 150 lira gaz parasi
55 lira gelirken hediye bos gelinmiyor nerdeyse her hafta sonu geliyoruz ama bos gelmek usulume gelmiyor
45 lira dun ev gezmesi bileydim evden bir seyler getirirdim ama ani olunca gitti paraciklar
Bugun buradayken pazarimida yaparim ama en fazla 30 lira harcarim.evimde salata malzemesi falan varda meyve pek kalmadi onu alirim
Birde kizima mamayla bez alirim o da en az 100 lira.mamasi azaldi 10 aylik ama ek gidayi hic sevmiyor bir yogurt yedirebiliyrm.o yuzden 1 hafta bitmeden mamasida bitiyor.aylik sadece 350-400 lira mama masrafi var saglikli olsunda yesinde gerisi onemli degil

merhaba bebek konusuna yazmak istedim. Mamalar cidden pahalıymış ya aylık 400 tl nedir, tek bebek için mi bu? Aslında bütçeyi sarsmasından da çok sağlık açısından ek gıdaya başlaması lazım yavaş yavaş. Yoğurt yiyor olması büyük avantaj beğenmediği şeyleri tekrar tekrar sunarken bazen yoğurda katıp verebilirsiniz eminim bir gün alır. Yemeyen çocuk çok zor olur derler. Benim de ikizlerim var 17 aylık, bu yolda çok mücadele verdiğim için yazmak istedim, umarım yanlış anlamamışsınızdır, güle güle büyütün bebişi.

Un
Kakao
Puding
Süt 2 litre
2 limon
Kısırlık Bulgur
Bisküvi
Kola
Minik Kek
1 kilo sardalya
Ekmek
Biraz da abur cubur..

65 TL kadar tuttu.

Ay ben sıfır harcama diyorum da asıl aksam çıkacağım ben. O zaman harcama olacaktık. Bugün sıfır harcama lafımı geri alim bi ihtimal çıkmaz isek tekrar yazarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…