Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Püre ağzına alabileceği boyuttaki oyuncakları ortadan kaldır yerden başka birşey alamaz zaten ağzına ne alacak ki

Haydi bekliyor sizi Siirt

Valla şuan popom yer gördü ortada birşey de yok yA . 10:30 bebek uyandı kahvaltıya oturduk annemle konuştuk çok az yedi . Kahvaltıyı kaldırdım bende karnıyarık ve ıslak kek yaptım evi dik süpürge ile süpürdüm bebeğin yemek uğruna kitlettiği yerleri temizledim üst değiştik . Biraz önce de yoğurt vermek istedim valla almadı emziriyorum uyudu şimdi bende yoruldum uzanacağım. Hiç bir yere tek bırakamıyorum mama sandalyesi iptal zaten yere bıraksam bir yerlere tutunup kalkıyor düşüyor sürekli kaza geçiriyor kıyamıyorum sürekli onunla ilgileneyim istiyorum. Ama yapılması gereken işlerim var daha ona çorba yapmadım gece maması yapmadım . Düzgün kahvaltı yapmadım

Geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlar
6. Hastalık hiç duymadım bir araştırayım

Çok geçmiş olsun canım
Arkadaşımın oğlu geçirmişti bir kaç gün yüksek ateş devam ediyor ateş düşünce döküntü oluyor inş en kısa sürede iyileşir

Selam kızlar

bugünlerde çok yorgun hissediyorum nedense. Elim hiçbir işe gitmiyor.

sabah kahvaltı faslından sonra yeşil mercimek yemeği yaptım kendim için. Eşim pek sevmiyor akşam yemeğe gelirse ona başka birşeyler yapmam lazım.

Sabah kendime aldığım kıyafetler geldi hepsi çok güzel basic tişört almıştım zaten kalıpları çok hoş. Trendyolmilla’nın ürünlerini zaten beğeniyorum.

şimdi yine Kargo bekliyorum çocuğun bezi maması. erken gelirse pazara gideceğim. Bazen tam gün sonunda getiriyolar umarım öyle olmaz.

Bende aynı durumdayım hiç bir şey yapasım yok halimde yok yapma isteğimde yok
Banada fikir oldu yemek düşünüyordum bulgur pilavı var dünden mercimek yemeği yapayım bende hepimiz çok seviyoruz hemde diyete uygun

İyice keyfım kaçtı.Şimdi müdür geldi kötü haberim var diye.Genel müdür aramış tayinim olumsuz yazılmıs kızın bütün belgeleri var olumsuz yazmışlar personelden çevirmeye çalışacağım yazıyı demiş.Müdür dedi geri gelirse ayrıntılı tekrar yazarız dedi zaten ayrıntılı yazdım eşimin atama belgesini koydum ayrıca anayasanın maddelerini yazdım.Okumadan olumsuz yazdılar herhaldeNe saçma salak şeylerle uğraşıyoruz

Sağol canım❤Moralim bozuldu valla tayinime canım sıkıldı biz ayrı gayrı yasayacağız hep.1-2 yila yine tayin olacak eşim ben hep sürünerek gidiyorum eş durumu falan takmıyorlar
aslında ev hanımı olmak var ama onca yıl okuduk atandık belli bir saygınlığımiz sıfatımız var her şey geride bırakılamıyor.

Okyonus birak git bu gunlerini kim geri getirebilir ayri gunlerin bedeli ne olabilir
Tek sorun esin aile goturulemeyen yere giderse sen nasil oyalanirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…