- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #73.601
Çok sağol canımcanım çok geçmiş olsun benim oğlum geçirdi o hastalığı cok kötü geçmişti 3 gün boyunca geçmeyen ateş off allah yardımcınız olsun kuzucuğa bian önce şifa versin allahım
Çok severim hep beraber olmayı çok eğlenceli oluyor çocuklar oynuyor çay kahve sohbet şahane olurİyi akşamlar kızlar 3 kız hepimiz annemlerdeyiz 5 de çocukkkkkk abovvvvvvvvv resmen curcunaaaaaa
Sağol canım daha güzelleri senin olsunSevgiyeyolculuk çok geçmiş olsun.
Bende çok korkuyorum çocuklar hasta olacak diye.
boza masallah bebişe. İnci gibi dizilsin dişler
Penguen hayırlı olsun tayinin.
okyonus cok yakışmış.gule güle kullan
Çok kibar durmuş aslında bu modele ne deniliyor ben de alabilirimSağol canım daha güzelleri senin olsun❤
Evet. Canım güzel oluyor ama çocuklar kavga edinceÇok severim hep beraber olmayı çok eğlenceli oluyor çocuklar oynuyor çay kahve sohbet şahane olur
Nice musmutlu seneler canımYeni bileziğim❤Evlilik yıldönümü hediyesi aldım kendime
Yeni bileziğimEvlilik yıldönümü hediyesi aldım kendime
Ajda ve müjde modeli varmış bu müjdeGecen gün bende aldim cok begendim hep takasim geliyor
Müjde modeli.Ajda var bide ama o çizikli ben bunu daha çok sevdim.Çok kibar durmuş aslında bu modele ne deniliyor ben de alabilirim
Ajda ve müjde modeli varmış bu müjdeAjda çizikli arada çizikleri var.Seninkide müjdemi
Ooooo kaç gram kızzz buYeni bileziğim❤Evlilik yıldönümü hediyesi aldım kendime
Bende bileziği koluma taktım bebe bakıyorumAjda
Mujdeyle de calisiriz insallah
Çok kibar durmuş aslında bu modele ne deniliyor ben de alabilirim
10grOoooo kaç gram kızzz bu
Ben günlük takacagım.Bronz ve gümüş rengide var 3 lü alıyorlar dedi kuyumcu.Altın rengi daha havalı duruyor bu olsun dedimAjda
Mujdeyle de calisiriz insallah
Rose gold deBen günlük takacagım.Bronz ve gümüş rengide var 3 lü alıyorlar dedi kuyumcu.Altın rengi daha havalı duruyor bu olsun dedimAma yanına arkadaş bir bronz alırım sonra
Ben günlük takacagım.Bronz ve gümüş rengide var 3 lü alıyorlar dedi kuyumcu.Altın rengi daha havalı duruyor bu olsun dedimAma yanına arkadaş bir bronz alırım sonra
Bende kararsızım bende altın alabilirim altın daha ağır basıyor dimiAyni seyi dusunmusuz
Ama altinda alabilirim