Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Iyi geceler kızlar mutfağı detaylıca toparladım mutfak dolaplarının kapaklarını sildim ocağı lavabonun içini çifledim. Yatmadan önce tuvalet ve banyoyu ciflemek istiyorum gündüz çocuklarla is yapmam mümkün olmuyor malesef. Onlar yattıktan sonra enerjim oldukça yapmaya çalışıyorum. Yarın eltim gelecek oda gimeyecekmiş kina gecesine çocuklarla sana geleyim gece orda kalayim dedi gel dedim takılırız beraber. Eltimide çocukları da çok seviyorum onlarla vakit gecirmek guzel oluyor. Esim kahvaltidan sonra gidip alacak birşeyler hazirlayip bahçeye ineriz çocuklar bahçede oynarken bizde oturur çay keyfi yaparız. Eltim düğüne gitmeseydi salmazdım onu bir yere ama düğüne gideceği için cesaret etmiyorum hatta eşimede bir kaç gün kp lerde kalmasını soyleyecegim yine. En çok düğünler ve taziyeler yüzünden yayılıyor bu illet şu hayattaki en büyük isteğim çocuklarımı sağlıkla buyutmek takdir yuce Rabbimizin tabi ama bir anne olarak insan elinden gelen tedbirleri almak zorunda hissediyor. Allah hic bir anneyi evlâdından hic bir evlâdı annesinden ayırmasın.

Günaydın önce işyerine uğrayıp nohut bırakcam sonra bakanlıktaki işleri halletmeye gitcem inşallah rast gider işlerim akşam komşularımla vedalaşmaya giderim kendi valizimi akşam hazırladım kızlarınkini gelince yaparım çamaşır yıkancak dedi annem o gündüz halleder son gecem

Hayırlı olsun canım yeni görev yerin

Herkese günaydınlar marketten salata malzemesi almam lazım . Dün arkadaşım kahveye geldi diye kek yaptım bugün de annem gelecek kekin birazını ona veririm. 2 dilim yedim. Akşama patlıcanlı beyti yapacağım. Çorba yapmıyorum 1 aydır belki daha fazla süredir. Hiç beceremiyorum ve hiç sevmiyorum. Eşim Öğlen fabrikada yiyor diye yapmıyorum.ama bugün karar verdim çorba yapıcimmn. Bizim bu ay TL de paramız arttı öyle duruyor. Hiç bir şey almadık. Bugün anneme verdiğim 1200tl de gelir ben altın alırım fiziki belki.

Ayyyy bizimde dişimiz yok çocuk yürüyecek oldu geçmiş olsun boza

Günaydın sabah biraz geç kalktık bebiş pek yemedi az önce emdi uyudu . Uyanınca birlikte yumurtalı kahvaltısını yaparız . İzin için Şafak 22 inş yine kapanmazsa tabi ki . Araba için harcadığımız parayı eksi hesaptan aldım oraya borçlanıyorum her ay hesapta para bırakıp kendi kendime ödüyorum hesapta yoktu bu harcama . Neyse sağlık olsun yapacak birşey yok . Eylül maaşında arabanın kaskosunu yaptıracağım 2000 gider kesin .

Akşam için kıyma çıkarttım karnıyarık yapacağım yanına cacık yeşillikli salata yaparım . Zaman olursa birde kek yaparım çayımızın yanına . Bebeğe öğlene kıymalı dolmaMız yoğurt Var Akşam yemeğine tarhana ve sonra gece içim kavanoz maması yapacağım

Günaydın kızlar. Bugün moralim çok bozuk. Oğlan hasta hic hali yok. Dun abim geldi diye annemlere gitmiştim yemek falan yedik oğlan ağladı krizi tuttu yine illa eve gidelim diye hic durmadi bir yandan kiz ağlıyordu. Annemde rahatsızdı biraz sofrayı topladım bulaşıkların kirini aldım makinaya atacaktım makina doluydu boşaltacaktım o sırada oğlum ağladı işte bacağıma yapıştı illa gidelim diye. Bende mecburen eve geldim babamla konuştum az önce annen dün çok kızdı mutfağı öyle birakip gittin diye falan dedi. Hep böyle yapıyor ya iki çocukla ben kendime zor yetiyorum her gittiğimde iş yüzünden canımı sıkıyor. Biktim artık onun elestirilerinden. Ne yapsam begenmiyor hep bir elestiri bir laf sokma. Bu kadin iki bebeyle ugrasiyor biraz anlayis gostereyim diyecegi yere bunaltiyor beni ya. Sabah sabah canim sıkıldı.

Senin etrafında hiç normal insan yok mu acaba . Ben olsam birisini öldürürdüm kesin bu nedir böyle ? Yazmayayım diyorum duramıyorum deli valla hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…