Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sevgiyeyolculuk çok geçmiş olsun.Yaşamadim ama gördüğüm duyduğum kadarıyla ateş birkaç gün sürüp sonra dokuntuye ceviriyormus ve ateş doneminde bulaşıcı olduğunu okumuştum.Oyle bir durumla mi rastgeldiniz acaba..Tez vakitte oğlun iyi olsun

okyonus şuan öğretmenlere eş durumu atamaları açılıyor.Surec belli,baslama tarihleri belli.Senin yaşadığın zorlukta eş durumu ama yıldıran cinsten.Esimde üniversitede çakılı kadro.Ben başka şehire tayin istesem,o da aylarca uğraşmak zorunda kalır.Sinir bozucu..

Gün harcaması kavun,üzüm,ekmek,mısır unu.40 kusur tuttu.

[/QUOTE]
canım çok geçmiş olsun benim oğlum geçirdi o hastalığı cok kötü geçmişti 3 gün boyunca geçmeyen ateş off allah yardımcınız olsun kuzucuğa bian önce şifa versin allahım

Geçmiş olsun bir seyi yoktur umarım.
Mevsim geçişi başladı galiba ya çocukların hepsi ateşli

Pazara gittim

1 kilo patlıcan 4 tl
1kilo şeftali 5 tl
1 buçuk kilo armut 5 tl
Bir paket böğürtlen 15 tl
1 kilo çilek 10 tl
2 kilo kapya biber 10 tl ( biraz közleyip biraz doğrayıp buzluğa atıcam )
1 kilo salatalık 3 tl
1 semizotu 3 tl
Bir maydanoz bir nane 2.5 tl

meyve ağırlıklı aldım, sebze takviyesi manavdan yaparım. Bunları zor taşırım eve pazar çok yokuş bir yerde. Manavda özellikle meyve çok pahalı oluyor o yüzden pazardan almak istedim. armut 10 tl idi dün manavda mesela. Pazardan 5 tlye bir buçuk kilo aldım.

Şimdi parka geldik oğlan oynuyor ben dinleniyorum

Ayyy çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlar
6. Hastalık hiç duymadım bir araştırayım
çook geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım
Arkadaşımın oğlu geçirmişti bir kaç gün yüksek ateş devam ediyor ateş düşünce döküntü oluyor inş en kısa sürede iyileşir
Çok geçmiş olsun kuzucuğa
canım çok geçmiş olsun benim oğlum geçirdi o hastalığı cok kötü geçmişti 3 gün boyunca geçmeyen ateş off allah yardımcınız olsun kuzucuğa bian önce şifa versin allahım
[/QUOTE]
Geçmiş olsun bir seyi yoktur umarım.
Mevsim geçişi başladı galiba ya çocukların hepsi ateşli
Kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, çok sağolun

ateş kontrol altına alındı gibi, düzenli bir şekilde ateş
düşürücü veriyoruz. Çok zormuş ilk kez bu durumu yaşadım. Rabbim kimseye yaşatmasın
dün sabah burnu çeşme gibi akmaya başladı.
biraz huzursuzdu ama ateşi yoktu, akşama doğru hafif hafif yükselmeye başladı 38 görünce hemen soluğu hastanede aldık. Göğsünü dinledi, boğazına ve kulağına baktı, temiz dedi.
ateş düşürücü ve sprey yazdı. Mevsim geçişlerinden olabilir dedi.
Eve geldik huzursuz olmaya başladı. Ateş düşürücü verdim. Ona rağmen sürekli yükseldi.
Ilık bir duş aldırdık, normalde suyu çok sevmesine rağmen çok korktu şiddetli bir şekilde ağlamaya başladı. Sonra biraz sakinleşti uyumaya çalıştı ama hala vücut çok sıcak dalamadı.
eşimle beraber başındaydık saat 3 te tekrar ölçtüm 39 geçiyordu Nasıl evden çıktık hiç bilmiyorum nöbetten çok korkuyorum
Acilde hemen serum taktılar, kan aldılar. Tahliller temiz çıktı şükür doktor 6 hastalık olabilir dedi.
çok belirti göstermiyor üç gün boyunca yüksek ateş çıkıyor.
İnşallah bir an önce atlatır oğlum

[/QUOTE]
Çok sağol canım
Çok kötü gerçekten, bir de üstüne dişi huzursuz ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…