Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aldım geçtiğimiz ay iki sefer ama güzel temizlemediler ve camlari falan cizdiler. Nasıl olsa gideceğim diye çokta umursamıyorum artik temizliği ufaktan zamanım oldukça kendim yapıyorum.
Haftada yarım gün alsan sil süpür yapsa mutfağa el atsa yeter diye dedim camı kapıyı boşver sen . Bana izin dönüşü gelmeye başlayacak pazartesi günleri için anlaştım. Ayrıntılı sil süpür yapsın hafta içi ben dik süpürge gezdiririm . Valla ben çok yoruluyorum bebeğin peşinde gezmekten . Günde 4 kez badi değişiyor önlük kullandırmıyor üstü mutlaka yemek lekesi . Blw yapıyoruz bir yandan da ben veriyorum . . 4 kez mama sandalyesi temizliyorum günde Bazen bir yemek yapana kadar insanlıktan çıkıyorum saniye durmadan yerde mutlaka bir yere çarpıyor filan . Sen 2 çocukla zorlanıyorsun . Ayrıca kız ayaklansın o zaman daha zor olacak . Ne zaman gidiyorsunuz

Haftada yarım gün alsan sil süpür yapsa mutfağa el atsa yeter diye dedim camı kapıyı boşver sen . Bana izin dönüşü gelmeye başlayacak pazartesi günleri için anlaştım. Ayrıntılı sil süpür yapsın hafta içi ben dik süpürge gezdiririm . Valla ben çok yoruluyorum bebeğin peşinde gezmekten . Günde 4 kez badi değişiyor önlük kullandırmıyor üstü mutlaka yemek lekesi . Blw yapıyoruz bir yandan da ben veriyorum . . 4 kez mama sandalyesi temizliyorum günde Bazen bir yemek yapana kadar insanlıktan çıkıyorum saniye durmadan yerde mutlaka bir yere çarpıyor filan . Sen 2 çocukla zorlanıyorsun . Ayrıca kız ayaklansın o zaman daha zor olacak . Ne zaman gidiyorsunuz
Küçük bebek olunca insan gerçekten zorlanıyor. Henuz belli değil ama yakında haber gelir diye bekliyoruz. Tayin çıkar çıkmaz gidelim diyor eşim bende durmak istemiyorum artık burda uzakta insanın kafası kulağı rahat oluyor karışani görüşeni olmuyor. Biz buraya geldiğimize çok farklı hayallerle gelmiştik ama şunu anladimki aileyle akrabayla bir arada olmuyor. Sizde dua edin bir an önce çıksın tayinimiz 🤲

Günaydın Kızlar
gecmis olsun strawberry_cake strawberry_cake boza boza
Benimde kızlar mızmız öksürük var doktor soguk alginligi dedi ama bir miktar korkmuyor degilin
Dış konusunda cok dertliyim küçük kızım 1 yaşına 10 gün kala ilk dişini çıkardı
Geceden yola çıktık afyondan gözlerim kapalı geçtik eşim sucuk aldı cennetten bir köşe o sekerlemeciler🤪🤪
Konya dayız cok bir şehir yollar geniş
şehir planlaması cok iyi
Türkiye de görmediğim il kalmadı gibi en güzeli Eskişehir ve Konya

Günaydın Kızlar
gecmis olsun strawberry_cake strawberry_cake boza boza
Benimde kızlar mızmız öksürük var doktor soguk alginligi dedi ama bir miktar korkmuyor degilin
Dış konusunda cok dertliyim küçük kızım 1 yaşına 10 gün kala ilk dişini çıkardı
Geceden yola çıktık afyondan gözlerim kapalı geçtik eşim sucuk aldı cennetten bir köşe o sekerlemeciler🤪🤪
Konya dayız cok bir şehir yollar geniş
şehir planlaması cok iyi
Türkiye de görmediğim il kalmadı gibi en güzeli Eskişehir ve Konya
Hayırlı yolculuklar canım❤️Allah acil şifa versin kuzucuklara

Kızım emeklemeye başladı. Çok meraklı ve sürekli başına bir iş geliyor. elini bir yere sıkıştırıyor, kafasını vuruyor, düşüyor,ağzına birşeyler atıyor boğulma tehlikesi geçiriyor,
😔😔
cok yoruluyorum.
Aynı ben işte 6.5 aylıktı başladı gece yatağa yatıyorum her yerim ağrıyor

Kızım emeklemeye başladı. Çok meraklı ve sürekli başına bir iş geliyor. elini bir yere sıkıştırıyor, kafasını vuruyor, düşüyor,ağzına birşeyler atıyor boğulma tehlikesi geçiriyor,
😔😔
cok yoruluyorum.
Gözün hep üzerinde olacak Allah kolaylık versin insan çok yıpranıyor

X