Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Erken kalktım.
Ev akşamdan kalmadı. 2cocukla dışarı çıkmak şu dönemde çok Zor.
Eve geldik tüm kıyafetler kirliye. Herkes bol sabunlu banyoya. Yatak aç çocukları uyut.ben pert.
Sabah çamaşır astım.
5makine kuru çamaşır katladim,yerlerine koydum.
Ütü yaptım.
Evi süpürdüm üstünkörü. Sildim.
Daha yemek yapılacak🥵
Valla yine iyi yapmışsın ben yemeği koydum bebeğe yemek pişirdim uyuttum valla of diyorum

Slm kızlar
Pegasus beni delirtti kaç gündür
İst. Biletlerimizi iptal etmiştik bu ayın 5 inde ödemeler başladı en geç 12 sinde yatırılması gerekiyordu kaç gündür arıyorum talep açtılar incelenmek üzere arayan soran olmadı

Sabah aradım 2 gün içinde yatırılmazsa bir daha sizi aramıyacagım savcılığa suç duyurunsunda bulunacağım dedim özür dileriz yoğunluktan dolayı geri dönemedik finans bölümüne talebini yönlendiriyorum hemen dedi bakalım umarım ugraştırmazlar

Cedric1003 Cedric1003 yeni emniyetin orada düştüğümüz lastik yardığımız çukuru hatırlıyor musun? Orası bize çok pahalıya maal oldu . Lastikleri değiştirdik kayseriye giderken arabadan hızlı olduğumuzda bir ses gelmeye başladığını fark ettik . 2 jant eğilmiş ön Tarafta da forya bilyası mı ne var o gitmiş . Jantlar tamir gördü ama içimize sinmedi . Jantlar değişiyor 2800 TL 200 TL değiştirmeye el emeği . 600 TL forya bilyasına verirmişiz. 2800 TL EFT geçtik jant geliyor İstanbul’dan. Eşim eski lastiklerle jantlar satılacak dedi
Off kötü olmuş iyi yapmışsınız değiştirmekle
Orası cok kötü bir çukur ama arabanın altını mahvediyor
Hava nasıl orda cok sıcakları gitti mi 🌸☀️☀️

Selam kızlar

dün eşim izinliydi beraber vakit geçirdik sahile gittik vs 100tl harcama oldu

Akşam trendyoldan alışveriş yaptım

Çocuğa 2 kutu büyük mama ve Aylık paket bez, bir keten pantolon, 3 adet tişört 330 tl

Kendime iki adet tayt, 5 adet tişört 160 tl

sabah farkettim ki maskeler indirimdeydi iki kutu toplam 100 adet maske 42 tl onu da aldım

bol harcamalı oldu ama gerekli şeylerdi. Çocuğun kıyafetleri küçülmüştü, benimkiler büyük geliyor artık vs.

bugün akşam eşim erken çıkabilirse mağazaya gidip ona da tişört alacağız. Onun da hepsi eskidi yenileri lazım. Bugün de bol harcamalı geçer.

Watson da indirim var netten kullandığım ürünleri aldım 200 tuttu 😳😳
2 saç boyası 2 ayak maskesi nemlendirici
Bdv bi kadın 1000 lira ileher istediğimi alıyorum diyo
Ayy bilemedim biz mi bir yerde hata yapıyoruz
bende gördüm hatta yazdım
Su kuyuları varmış muhtemelen bahçeleri de vardır yetiştirip yiyorlardır ama yinede yetmez

Hayat eve sığar uygulamasini takip ediyor musunuz 🙄 Minicik bir şehirde yaşıyoruz ve iki hafta öncesine kadar merkezimizde beş altı mavi nokta vardı.Suan sayamayacagim kadar çok ve her renkten var kırmızı da dahil.Millet yürüyen korona olmuş,insanlar geçtiği yerleri bulastiriyor resmen.Sanirim bayramında etkisi var.Bu hastalıktan yine korkmaya başladım ya.10 aylık ek gıdası zorla giden,emen bir bebek.Ondan uzak durma düşüncesinin bile mahvettigi bir ben 🤦
Korkuyorum🤷

Merhaba kızlar bugün evlilik yil dönümümüzün 7. yili. Sabah guzel bir kahvalti ettik sonra oglani kv ye biraktik kuyumcuya gittik esim alyans aldi hediye olarak. Alyansim vardi ama taşliydi kiyafetlerime takiliyordu yatarken rahatsiz ediyordu falan klasik sade alyanslardan istiyordum aldi sagolsun. Ordan ormanlık bir yere oturmaya gittik beraber birseyler ictik guzel vakit gecirdik iyi oldu.

Hayat eve sığar uygulamasini takip ediyor musunuz 🙄 Minicik bir şehirde yaşıyoruz ve iki hafta öncesine kadar merkezimizde beş altı mavi nokta vardı.Suan sayamayacagim kadar çok ve her renkten var kırmızı da dahil.Millet yürüyen korona olmuş,insanlar geçtiği yerleri bulastiriyor resmen.Sanirim bayramında etkisi var.Bu hastalıktan yine korkmaya başladım ya.10 aylık ek gıdası zorla giden,emen bir bebek.Ondan uzak durma düşüncesinin bile mahvettigi bir ben 🤦
Korkuyorum🤷
Bende korkuyorum açıkçası ben hasta olursam bebeğime kim bakacak yapayalnızız . Eşim bile çocuğa sahip çıkamıyor

Bilemedim bana cok abartı geldi
Senin okula giden çocukların var bi okul açılsın tam
Anlamıyla masraflar katlanıyor
Bi liste veriyoruz velilere 400 500 lira gidiyor
Nereye yetiyor Allah aşkına ya en ucuz dandik fondöten 70 TL peynir 25 TL sıvıyağ 40 TL sayayım mı daraldım valla . Hava burada fena değil serinledi ama daha sıcak

Sabah kahvaltıdan sonra kıymalı dolma doldurdum. Bebeğe baharatsız ayırdım 1 tane de ona yaptım . Yarın yedireceğim dolaba koydum . Kıymalı domates çorbası yaptım ilik sulu filan . Gece mamasını ve sabah için öğünü buzdolabına koydum bulaşık makinası boşalttım. Yedir içir emzir yatır kaldır yoruldum . Durmadı hava almaya çıktık marketten ekmek aldım 3 TL öyle eve geldik başım ağrıyor uyudu biraz makyaj yapayım üzerimi değişeyim

X