Bugün ne aldin kaç tl harcadin

hepsi evdeymiş canım kayınvalidesi o düğün senin bu düğün benim gezmiş hep 😒 her yerim ağrıyo diyo yazık onun da küçük kızı ağlıyomus hep benim hayallerim vardı ölmek istemiyorum diye yazık kıyamam
Çok geçmiş olsun ya allah acil şifalar versin. Allah kimseyi darda bırakmasın. boza boza kızın için çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlar.

sagolun kızlar hepimizi korusun allahım . Eşim her gün görevde nerdeyse kalabalık mekanların denetlenmesini yapıyolar birisi covid olmus mesela ona rapor lazımmıs eşim hasteneye gidip imzasını alıyo sürekli öyle yerlerde biz gitmesekte eşim mecburen gidiyo ben bekliyorum bize bulasmaması imkansız gibi

sagolun kızlar hepimizi korusun allahım . Eşim her gün görevde nerdeyse kalabalık mekanların denetlenmesini yapıyolar birisi covid olmus mesela ona rapor lazımmıs eşim hasteneye gidip imzasını alıyo sürekli öyle yerlerde biz gitmesekte eşim mecburen gidiyo ben bekliyorum bize bulasmaması imkansız gibi
Of valla ya

zerya271210 zerya271210 gecmis olsun, kesik kotu oluyor.
boza boza gecmis olsun, cabucak iyilessin kizin insallah.
Scss94 Scss94 teyzene gecmis olsun, bir yerde hepimiz yakalanacagiz, kacisimiz yok gibi.
pure hazel pure hazel tuce_tuce tuce_tuce bereketli olsun altinlariniz
successful woman successful woman aramiza hosgeldin, cok gencsin, umutsuzluga dusmek yok, bunu tup bebek annesi olarak soyluyorum.

Kizlar ben de harcamalar tam gaz devam, bu ay cok acildim, esimi biktirdim, aman ne istiyorsan al seviyesine geldi artik. 2400 TL Turkiye harcamalarim oldu, bence cok guzel seyler aldim, bedende sorun yasamayiz insallah. Esim hicbir sey istemiyordu, zorla ona da sectirdim biraz.
Kardesim de baharat/kuru sebze-meyve ve birazda kuruyemis lokum aldi Eminonunden, ben aslinda online alacaktim ama beni dinlemedi, daha uyguna gelmis gercekten.

X