Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eşimde böyle söylüyor. Kimsenin kurcalamasina gerek yok tayinimiz cıktı gideceğiz diyor. Galiba en mantıklısı stratejik davranmak.
Bence politik davranmak bu aile işlerinde önemli. Ben elimin ailesine dürüst oldukça hep altında bir şey aradılar. Önemli olan gittiğiniz yerde evlilik birliğinizin daha güzel devam etmesi.

Aynen bizimde artık önceliğimiz bu. Eşimde farkında burda ne evliliğimiz yürüyor nede bir birey olarak mutluyuz. Sirf günü bitirmek için yaşıyor gibiyiz ikimizde. Şimdi gitmemiz yaklaştıkça içimiz yeşeriyor valla eşimde itiraf ediyor artık burası beni değiştirdi diyor. Hakkımızda hayırlısı 🤲
bunun farkında olması çok güzel eşinin
Eşin anladığım kadarıyla sorumsuz bir insan değil ama bunalmış kafa dinlemek istiyor sende öyle

Evlilik çok hassas bir konu
Eşimle bazen evliliğimi sorguladıgım zamanlar olur sorun yaşayınca hata mı ettim evlenmekle gibi...
Ama bu düşünceler durup dururken olmuyor
Ya ailelerden kaynaklı sorunlar oluyor
Ya maddi sorunlar
Ya çocuklarla ilgili sorunlar yani bunu yasayan sadece sen değilsin

Büyük sıkıntılar (şiddet,aldatma,kumar v.s)olmadıkça olayları büyütmemek gerekiyor
Her evde küçük büyük sorunlar yaşanıyor

Bence politik davranmak bu aile işlerinde önemli. Ben elimin ailesine dürüst oldukça hep altında bir şey aradılar. Önemli olan gittiğiniz yerde evlilik birliğinizin daha güzel devam etmesi.
Çok doğru valla. Bizdede durumlar aynı malesef. Bu zamana kadar hep dürüst davrandigim için okları üzerime çektim. En mantıklısı şartlara göre hareket etmek. Çok teşekkür ederim canım 🙏

Hiç sorma şekerim valla özlüyorum ama kv ye tek başıma gidecek kadar aklımı kaçırmadım 🤣 Kızzz aç kalıyorum gidince birşey yiyemiyorum . Hele şimdi bebek var valla sorma hiç 🤣
Ayyyyyy bak hiç onu düşünmemiştim
Tamamtamam eşinle git sen en iyisi zaten zayıfsınnn🤣🤣🤣

bunun farkında olması çok güzel eşinin
Eşin anladığım kadarıyla sorumsuz bir insan değil ama bunalmış kafa dinlemek istiyor sende öyle

Evlilik çok hassas bir konu
Eşimle bazen evliliğimi sorguladıgım zamanlar olur sorun yaşayınca hata mı ettim evlenmekle gibi...
Ama bu düşünceler durup dururken olmuyor
Ya ailelerden kaynaklı sorunlar oluyor
Ya maddi sorunlar
Ya çocuklarla ilgili sorunlar yani bunu yasayan sadece sen değilsin

Büyük sıkıntılar (şiddet,aldatma,kumar v.s)olmadıkça olayları büyütmemek gerekiyor
Her evde küçük büyük sorunlar yaşanıyor
Çok doğru söylediklerinde haklisin kesinlikle. En güzeli büyütmemek. Ikimizde bunaldik gerçekten. Eşim geldiğinden beri is yerinde bir sürü sıkıntı yaşadı ıkidebir şubesi değişti her gitti yerde sil baştan işlere başladı yeni ortam yeni arkadaşlar. Buranın aile ortamından ve genel ortamındanda memnun değil. Bende aynı şekilde. Ikimizde sanki yaşam gayemizi kaybettik buraya geldiğimizden beri. Buda birbirimizden kopmamıza neden oldu ne yazıkki. Eskiden aşkla bakardı eşim gözlerime bende oyle. Simdi ikimizdede yorgunluk tukenmislik var adeta. Ama umitliyim gidince ferahlayacagiz insallah. Yazdıkların çok iyi geldi teşekkür ederim 😘

strawberry_cake strawberry_cake bence tayinimiz çıktı gidiyoruz deyin.
Onların dırdırını çekmenin alemi yok.
çünkü doğruyu söylerseniz tüm suçu sana hep yukleyecekler oğlumuzun aklını çeldiler diye yine moralin bozulacak araya soğukluk lar girecek.
Tayin olduk derseniz hiçbir şey olmaz.

boza boza geçmiş olsun.
E Esila09 biz de ödedik arsanın ilk taksidini bir miktar Kredi çekmiştik. Ödeme kolaylığı versin Allah

Canım teyzen nasıl oldu🤔
hepsi evdeymiş canım kayınvalidesi o düğün senin bu düğün benim gezmiş hep 😒 her yerim ağrıyo diyo yazık onun da küçük kızı ağlıyomus hep benim hayallerim vardı ölmek istemiyorum diye yazık kıyamam

Çok doğru söylediklerinde haklisin kesinlikle. En güzeli büyütmemek. Ikimizde bunaldik gerçekten. Eşim geldiğinden beri is yerinde bir sürü sıkıntı yaşadı ıkidebir şubesi değişti her gitti yerde sil baştan işlere başladı yeni ortam yeni arkadaşlar. Buranın aile ortamından ve genel ortamındanda memnun değil. Bende aynı şekilde. Ikimizde sanki yaşam gayemizi kaybettik buraya geldiğimizden beri. Buda birbirimizden kopmamıza neden oldu ne yazıkki. Eskiden aşkla bakardı eşim gözlerime bende oyle. Simdi ikimizdede yorgunluk tukenmislik var adeta. Ama umitliyim gidince ferahlayacagiz insallah. Yazdıkların çok iyi geldi teşekkür ederim 😘
rica ederim canım
Huzurunuz yerinde olursa yıne aşkla bakar gözlerine merak etme sende ona aşkla bak 😍😍😍

strawberry_cake strawberry_cake bence tayinimiz çıktı gidiyoruz deyin.
Onların dırdırını çekmenin alemi yok.
çünkü doğruyu söylerseniz tüm suçu sana hep yukleyecekler oğlumuzun aklını çeldiler diye yine moralin bozulacak araya soğukluk lar girecek.
Tayin olduk derseniz hiçbir şey olmaz.

boza boza geçmiş olsun.
E Esila09 biz de ödedik arsanın ilk taksidini bir miktar Kredi çekmiştik. Ödeme kolaylığı versin Allah
bu günlerde çok görünmüyorsun pure

Evde saçımı süpürge gitmekle meşgulüm 😡
Dün korkunç yorucu ve zor bir gündü kız kucaktan inmiyor oğlanla ilgilenemedim.
Bugün de yine aynı. 🥵🥵🥵 Yoruldum .
akşam dışarıda yiyeceğiz.
Biraz hava alayım.
bebek durmayınca herşey duruyor iş yemek bakım
Bir sıkıntısı vardır mutlaka pure

hepsi evdeymiş canım kayınvalidesi o düğün senin bu düğün benim gezmiş hep 😒 her yerim ağrıyo diyo yazık onun da küçük kızı ağlıyomus hep benim hayallerim vardı ölmek istemiyorum diye yazık kıyamam
Ahhhhh canım benim yaaaaaaa❤️❤️

Hiç bir şey olmaz allah ın izniyle 🤲🤲🤲🤲

X