Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba hanımlar haziran ayında yazmıştim aşılama yaptıracağımı çok şükür hamileyim nasipse mart gibi olacak dogum sizlerle de paylaşmak istedim birde bilgisi olan varsa mollers marka hamilelere özel balık yağı almak istiyorum ama hangi türüdur bir türlü bulamadım nette
Hayırlı olsun , sağlıkla kucağınıza alın😍 Ben regenesis max diye bir markanın omega 3 ünü kullanmıştım, Dr um vermişti , siz de mutlaka Dr unuza danışın hangi markayı kullanacaksanız.

Merhaba hanımlar haziran ayında yazmıştim aşılama yaptıracağımı çok şükür hamileyim nasipse mart gibi olacak dogum sizlerle de paylaşmak istedim birde bilgisi olan varsa mollers marka hamilelere özel balık yağı almak istiyorum ama hangi türüdur bir türlü bulamadım nette
Hayırlı olsun allah kucagınıza almayı nasip etsin 🥰🥰🥰

All is well All is well çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin
Scss94 Scss94 canım 2 kilo iyi gitmiş ama giden ilk günlerde ödem oluyor 2 gün ye yine aynı kiloya gelirsin sporla destekle en azından yürüyüş yapmaya çalış daha kalıcı kilolar veriliyor ben de geri alıyorum eve dönelim sıkı spor ve diyetime başlayacagım

İyi ki geldik bahçelerde gezdik bögürtlen incir yedik

Kızlar kv babasıdan kalma bahçesi var burda 6 kardeşler 1 erkek kardeşinin bir evi bile yok durumu pek iyi değil ama çok fena bir adam

Kv birkac sene evvel kendine düşen payı o kardeşine vereceğini söylemiş

Kardeşi buraya gelmiş hala malatyada kv payını istemiş diğer kardeşler bunu duyunca hepsi kv gelmişler ya payını al yada hepimize ver demişler kv payını istiyorum demiş ohhh olmuş fırsatçılar kadını kandırmaya çalışıyorlar 😡😡😡

Bizim geldiğimizi duymuşlar dayısı aradı eşimi akılları sıra kandıracaklar bir şekilde eşim cevap vermedi açmadı telefonu 😡😡😡

Kv benim 5 oğlum bir sürü torunum var oğlum kredi çekti ev aldı demiş hakkım olanı istiyorum demiş seviyorum kayınvalide mi akıllı kadın 😍😍😍

Daha önce de bahsetmiştim kızlar
Eşim ve 4 abisinin ortak olduğu 9 dönüm bir arazileri var belediye planı iş merkezi olarak çıkarmıştı bizimkiler site olsun daire düşsün istediler dilekçe verdi tüm kardeşler 2 sene olmuştur şükür proje iptal edilmiş .

Yeni proje çıkacak site olursa bir yıla başlanır yapımına iş merkezi olarak çıkarsa da başka yerden daire verilecekmiş hayırlısı bakalım

Daha önce de bahsetmiştim kızlar
Eşim ve 4 abisinin ortak olduğu 9 dönüm bir arazileri var belediye planı iş merkezi olarak çıkarmıştı bizimkiler site olsun daire düşsün istediler dilekçe verdi tüm kardeşler 2 sene olmuştur şükür proje iptal edilmiş .

Yeni proje çıkacak site olursa bir yıla başlanır yapımına iş merkezi olarak çıkarsa da başka yerden daire verilecekmiş hayırlısı bakalım
İş merkezi olması daha avantajlı değil mi 🙄

Kızlar Migros sanaldan 25 kg salçalık domates sipariş verdim inş getirirler yoksa başka seçenek yok 😰

Oooo emin ellerdesin kendini bizim kollarımıza bırak hoşgeldin şekerim 🤣🤣🤣
internet alışverişi bağımlılığım var eşim idari izinli aylardır evde ama haftada en az 2 kargo sokuşturuyorum eve market hariç dışarı çıkmıyorum pek napacaksam o ürünleri onu hiççç bilmiyorum

internet alışverişi bağımlılığım var eşim idari izinli aylardır evde ama haftada en az 2 kargo sokuşturuyorum eve market hariç dışarı çıkmıyorum pek napacaksam o ürünleri onu hiççç bilmiyorum
Biz boş alışveriş yapan kadını hiç sevmeyiz aramıza almayız haberin olsun hemen bırakıyoruz böyle kötü alışkanlıkları 🙀

X