- 12 Temmuz 2006
- 4.899
- 9.378
- 39
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.921
Uzat bacaklarını yap bir kahve iç benim içinÜtüyü severim de bu sıcakta nefret ediyorum. Cocuklardan kolay kolay fırsat da bulamıyorum. Ütü masasını açtığım an ufaklık gelip tutunup kalkıp sallanıyor. Birikiyor öyle orada
kız 3 günlük detoks bu 10 günde 10 kilo gitmez nerdeeeeeee
5 kilo muu o eskiden di bebeğim kabakla tanısmadan önceydiBoyumuz aynı seninle 5kilo fazlan var 61 e düşünce beraber başlarız ben beklerim seni
AA doğru 3kilo kaldı5 kilo muu o eskiden di bebeğim kabakla tanısmadan önceydi
yok kabak yemem artık ama yarın bi kilo daha gitse keşkeAA doğru 3kilo kaldıYarın başlarız ozaman bugünde 2 gider
Kızım niye dalga geçeyimdalga geçme kıız aç kalıyom tabi verecem kilo ya nolacadııııı açım aaaç kabak yede görüyüm 3 günbuna başlayanların çoğu bırakıyo yapanlarda 3 bucuk kilo veren bile var kız okyonus
Kızım niye dalga geçeyimdalga geçme kıız aç kalıyom tabi verecem kilo ya nolacadııııı açım aaaç kabak yede görüyüm 3 günbuna başlayanların çoğu bırakıyo yapanlarda 3 bucuk kilo veren bile var kız okyonus
Be çoraba kadar burdan alıp gidiyorumBizim kasko sigorta vergi Ocak’ta oluyor kışın zor oluyor gerçi herzaman zorSezon indirimi güzel oluyor ama
yatmadan önce yemesek sorun yok aslındaScss94 seni tebrik ediyorum harikasın
Ben az yiyorum ama veremiyorum bu aralar ya bende 64 kiloyum şu an
Ama incir çok yiyorum işte bu ara
Dün akşam yatmadan önce 5 tane yedim
61 kilo iyi bence ben 60 olsam yeter bana gayet zayıf oluyoKızım niye dalga geçeyimBende denerim ama suan psikolojim müsait degil
sonrasında almazsam iyi olacakBen kabağı ilk yaptığımda 3.2 kg ikinci yaptığımda da 2.8 kg vermiştim. Hastasıyım kendisinin.
Aldım ki işte 62 falandım dikkat ediyorum ama çok fena gaza gelmem lazımyatmadan önce yemesek sorun yok aslındateşekkür ederim canım bende senin gibi 7 8 kilo verebilmek istiyorum valla
Ben yatmadan önce dondurmalı baklava yedim sonraki gün dondurmayı kestim bugünde baklavayı kesecegım.Birden kesince fena olurum az azyatmadan önce yemesek sorun yok aslındateşekkür ederim canım bende senin gibi 7 8 kilo verebilmek istiyorum valla
Ben de 400gr verdim diyet yapıyorum. Klasik kahvaltı, sebze ,etkız 3 günlük detoks bu 10 günde 10 kilo gitmez nerdeeeeeee
Ahhh o dondurma ahhhBen yatmadan önce dondurmalı baklava yedim sonraki gün dondurmayı kestim bugünde baklavayı kesecegım.Birden kesince fena olurum az az
Ama çok güzel ya soguk soğuk insan serinliyorAhhh o dondurma ahhh
Kışın doğalgaz parası yazın dondurma parasıyla yarışıyor