Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende dün süpürüp toz almıştım çarşafları değiştirip 2 makina çamaşır yıkadım mutfak dolaplarını üstten sildim ve günü sıfır harcama ile kapattım
bugün yerleri silicem
yatak odasının perdesini yıkayacagım cam açılan kısmın rengi değişmiş tozdan
Yemeğe henüz karar vermedim sadece aklımda hünkar beğendi var ama oda diyetteyken uygun olur mu bilmiyorum

Günaydın
Kahvaltı ettik. Bebeleri yedirdim yoruldum oy. Küçük uyudu. Akşam için kızartma yaptım. 2 makine çamaşır yıkamam gerek. Akşama ütülersem oh mis.
Nedir bu kadınların çektiği..
Al benden de o kadar. Camasir işine acayip gicik oluyorum. Gerci ben bütün ev islerine gıcığım orasi ayri
Yazin cok daha fazla cikiyor kesinlikle. Bi de ben mi cok ayiriyorum anlamıyorum.
Beyazlar ayri koyu renkli evde giyilenler ayri acik renkliler ayri renkli havlular ayri kizinkiler ayri nevresinler ayri. Esim diyorki hepsini bir at oldu canim dedim baska bi arzun. Hepsini nasil bir atayim allah askina. Evde giyilenlerle disardakileri asla bir atamıyorum mesela. Boylece bi sürü camasir varmis gibi oluyor.

Bende hepsini ayırırım
Asarkende renklere göre tşörtler ayrı sıra pantolanlar ayrı sıra çoraplar çifteleriyle birlikte yan yana gömlekler askıda falan derken asarken kurutuyorsun diyor eşim

Bende hepsini ayırırım
Asarkende renklere göre tşörtler ayrı sıra pantolanlar ayrı sıra çoraplar çifteleriyle birlikte yan yana gömlekler askıda falan derken asarken kurutuyorsun diyor eşim
Ay bana fenalık gelir.Ben hemen kurutmaya teperimNevresim ayrı havlu bornoz ayrı renkli ayrı beyaz ayrı yıkarım.Şimdi kamuflaj yıkarız birde onlar eklenir başkada ayırmam uğraşamam valla

Bende hepsini ayırırım
Kurutma makinasi kesinlikle tavsiye ederim hayat kurtariyor. Bizim çamaşırlik artik kullanilmiyor. Kurusun diyr bekleme derdi yok. Butcesi olan herkese tavsiye ederim

Kac kilosun acaba. Asla 1 günden fazla kabak yapamadim ben. Midem kalkio kabak kabak. Masallah 2 kilo süper ötesi tebrikler
sabah normal kahvaltı yaptim yumurtayla öğlen dut kurusu kahve meyve yedim aksamda 5 bucukta kabak yiyip günü kapattım baya aç kaldım yani 66 kiloyla başladım boyum 168 bugünden sonra kabak görmek istemiyorum

sabah normal kahvaltı yaptim yumurtayla öğlen dut kurusu kahve meyve yedim aksamda 5 bucukta kabak yiyip günü kapattım baya aç kaldım yani 66 kiloyla başladım boyum 168 bugünden sonra kabak görmek istemiyorum
Boyumuz aynı seninle 5kilo fazlan var 61 e düşünce beraber başlarız ben beklerim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…