- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.901
Al benden de o kadar. Camasir işine acayip gicik oluyorum. Gerci ben bütün ev islerine gıcığım orasi ayriGünaydın
Kahvaltı ettik. Bebeleri yedirdim yoruldum oy. Küçük uyudu. Akşam için kızartma yaptım. 2 makine çamaşır yıkamam gerek. Akşama ütülersem oh mis.
Nedir bu kadınların çektiği..
Sorma kasko sigorta muayene vergi ödenmemiş trafik cezası hepsi ay. Olunca doldu kartlarGünaydın canımBu ay kredi kartı çok geldi bizim borçlar çok
Bende hepsini ayırırımAl benden de o kadar. Camasir işine acayip gicik oluyorum. Gerci ben bütün ev islerine gıcığım orasi ayri
Yazin cok daha fazla cikiyor kesinlikle. Bi de ben mi cok ayiriyorum anlamıyorum.
Beyazlar ayri koyu renkli evde giyilenler ayri acik renkliler ayri renkli havlular ayri kizinkiler ayri nevresinler ayri. Esim diyorki hepsini bir at oldu canim dedim baska bi arzun. Hepsini nasil bir atayim allah askina. Evde giyilenlerle disardakileri asla bir atamıyorum mesela. Boylece bi sürü camasir varmis gibi oluyor.
Bizim kasko sigorta vergi Ocak’ta oluyor kışın zor oluyor gerçi herzaman zorSorma kasko sigorta muayene vergi ödenmemiş trafik cezası hepsi ay. Olunca doldu kartlar
Bide sezon sonu indirimleri insani cezbediyor
Ay bana fenalık gelir.Ben hemen kurutmaya teperimBende hepsini ayırırım
Asarkende renklere göre tşörtler ayrı sıra pantolanlar ayrı sıra çoraplar çifteleriyle birlikte yan yana gömlekler askıda falan derken asarken kurutuyorsun diyor eşim
Kurutma makinasi kesinlikle tavsiye ederim hayat kurtariyor. Bizim çamaşırlik artik kullanilmiyor. Kurusun diyr bekleme derdi yok. Butcesi olan herkese tavsiye ederimBende hepsini ayırırım
Asarkende renklere göre tşörtler ayrı sıra pantolanlar ayrı sıra çoraplar çifteleriyle birlikte yan yana gömlekler askıda falan derken asarken kurutuyorsun diyor eşim
bugün son kabagı yicemKabak kabak dediniz bugün kabak yemeği pişireceğim bulgur pilavı var. Ayran yaparım bir de. çocuklarla bana yeter
Aferin kız 10 günde 10 kilo hop zayıfsın rejim biterbugün son kabagı yicemama sabah tartıldım şok 2 kilo gitmiş 2 günde yarindan sonra da dikkat edersem bu sefer olacak
Aferin kız 10 günde 10 kilo hop zayıfsın rejim biter11. Gün baklava ile taçlandırırsın
Kac kilosun acaba. Asla 1 günden fazla kabak yapamadim ben. Midem kalkio kabak kabak. Masallah 2 kilo süper ötesi tebriklerbugün son kabagı yicemama sabah tartıldım şok 2 kilo gitmiş 2 günde yarindan sonra da dikkat edersem bu sefer olacak
Banada çok mantıklı geldi10 gunde 10 kilo gidecekse valla bende yaparim hoppp biter
sabah normal kahvaltı yaptim yumurtayla öğlen dut kurusu kahve meyve yedim aksamda 5 bucukta kabak yiyipKac kilosun acaba. Asla 1 günden fazla kabak yapamadim ben. Midem kalkio kabak kabak. Masallah 2 kilo süper ötesi tebrikler
öyle olmuyo kız bende severim kabak 10 gün kabak yenmezBanada çok mantıklı geldi61 kilodan hop 51 kiloya inerim Kabaksa sırrı ben kabagı çiğ bile yerim
Boyumuz aynı seninle 5kilo fazlan var 61 e düşünce beraber başlarız ben beklerim senisabah normal kahvaltı yaptim yumurtayla öğlen dut kurusu kahve meyve yedim aksamda 5 bucukta kabak yiyipgünü kapattım baya aç kaldım yani 66 kiloyla başladım boyum 168 bugünden sonra kabak görmek istemiyorum