- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.881
Scsssbenim oğlanda yeni uyudu balkona bi gidem bakim meteor felan yağıyo mu
Kizlar biraz once 3. covid testimi de oldum, yarin sonuclari alirim, imkan varken bilmek iyi olur dedim, universite her hafta test yapiyormus ben iki haftada bir zannediyordum.
Biraz once Turkiye`den bir arkadasimla konusuyordum, cok kotu bir sey olmus arka sokaklarinda, 70 yasindaki adam 12 yasindaki engelli bir erkek cocugunu istismar ederken suphelenen baska bir komsu tarafindan suc ustu yapilmis, Allah`im nasil bir dunya oldu burasi, cocuklarimizi bile koruyamiyoruz. Cok kotu detaylar anlatti arkadasim oturdum agladim. Simdi konusurken yine olaylar cikti, polis havaya ates ediyormus, bana bile geldi bagris cagrislar. Gercekten kendimi sorguluyorum, bu dunyaya iki cocuk getirmekle iyi mi ettik kotu mu.
Diger konulara pek bakmam forumda ama dun aksam ben de bdv de konu gördüm okumaz olaydım sabah kadar gözüme uyku girmedi. Sosyal medyada haberlede vs bu konulara asla bakmam.Bu konu beni öyle geriyor ki..İnsanlara artık güvenim kalmadığından mi,dünya berbat bir yer oldu çıktı diye mi bilmiyorum,10 aylık kızımı korumak konusunda çok endişe ediyorum.Eskiden çocuklar seviliyordu,iyi niyetinden şüphe duymaksızın.Simdi yolda bebek görünce aman diyorum gözlerimiz kesismesin.Yanlis anlaşılmalara sebebiyet vermeyelim.Bir derdim var da bir konu okudum bugün.Daha da ürperdim..Allah bildiği gibi yapsın bunları..
Dur bakalım ne zamanakşama kadar ayakta durdu bugün de dün de o küçük ayakları yorulmuyor mu acaba
Hayırlı olsun canınKızlar bu arada işyerimle ilgili gelişme oldu.
işten ayrıldım.
süt iznimin bitmesine az kaldı.
bitince normal çalışma saatlerine dönecektim.
1 de gidip onda çıkıcaktım Akşam.
Sabah ta 9 / 6 olucaktı.
evden çalışma gibi bir imkanımız da yoktu.
çıkışımı verdim. İşveren çıkarmıyor yasak biliyorsunuz. Ama kıdem tazminatımın birazını aldım. 18000 kadar. 15 bine altın alacağım.
en önemlisi bebeğimin yanında olucağım
Ne güzel bir mesaj çok teşekkür ederimSevgiyeyolculuk kararin mutluluk getirsin. Bebegin icin cok sevindim inaniyorum ki ilerde cok daha guzel imkanlar çıkar karşına.
Bize yağmadıbenim oğlanda yeni uyudu balkona bi gidem bakim meteor felan yağıyo mu
En güzeli ve doğrusu aslında.Benim çocuğumu sevmek bir başkasına ne kazandiricak.İki dakika sohbet olucak diye yolda gordugun bebeğe sirinlik yapmanin gereği yok.Ama ben bunu sadece yabancılar için düşünemiyorum malesef.Dun bdv rastladigim konu gayet tanıdıkları iceriyordu.Benim cekincem ve asıl endisemde bu.Cocuklari sevme şekilleri,söylemleri hep hatalı aslında.Bu konu büyük dert anne babalara.Allah iyilerle karşılaştırsin hepDiger konulara pek bakmam forumda ama dun aksam ben de bdv de konu gördüm okumaz olaydım sabah kadar gözüme uyku girmedi. Sosyal medyada haberlede vs bu konulara asla bakmam.
Bu mevzuu beni aşırı endiselendiriyor. Psikopat gibiyim sanirim kizimi nerede olursa olsun okul disinda gözümün önünden ayiramayacagim. Kimseye sevdirmek falan istemiyorum, aşırı gerginim. Bu sartlar altinda ona nasil ozguven asilayacagim bilmiyorum. Cocuk kimseyi sevip kimseye guvenemeyecek mi?
Burada kimsenin bebegine/cocuguna dokunamazsiniz. Niyetiniz ne olursa olsun polisin karsisinda bulursunuz kendinizi. Ben cocuklari cok severdim. Esim buraya ilk geldigimizde beni uyardı sakin kimsenin cocugunu sevme, dokunmayı geçtim laf bile atma dedi.
Ogretmen bile cocuga dokunamıyor burada. Cocuk sarilmak istese bile ogretmene 1 metreden fazla yaklasamiyor. Anaokuldan universiteye kadar boyle. Universitede hoca olan bir arkadasim ogrencinin kulaklığını çıkarmış olay buyudu ciddi sorusturmalar oldu.
Kisisel alan ve vucut dokunulmazlığı hassasiyetini cok seviyorum. Covidden once bile markette vs sira beklerken kimse size 1 metreden fazla yaklasmazdi. Keske herkes ayni hassasiyeti gösterse.
Aman boşver kaçan o olsunBize yağmadıÇok bulut vardı.Bu senede kaçtı meteorlarcim
Günaydın canımBu ay kredi kartı çok geldi bizim borçlar çokGünaydın kızlar maaşa kaldı iki gün