Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ay kızlar işler bitmiyor 😨 Çocuklara kahvaltı banyo uyutma fasli oğlen yemeği derken bu saat oldu oturamadım daha. Dolma ici hazirladim kiz uyusun doldurup ocağa bırakacağım. Yanına da yayla çorbası ve patlıcan soğurtmesi yapacağım. Kıza ne hazırlayacağım bilmiyorum henüz.

Ay kızlar işler bitmiyor 😨 Çocuklara kahvaltı banyo uyutma fasli oğlen yemeği derken bu saat oldu oturamadım daha. Dolma ici hazirladim kiz uyusun doldurup ocağa bırakacağım. Yanına da yayla çorbası ve patlıcan soğurtmesi yapacağım. Kıza ne hazırlayacağım bilmiyorum henüz.
Ben yeşil fasulye pişirdim onu yedi emdi uyudu . Uyanınca meyve ve yoğurt. Gece uykusundan önce de irmikli muzlu kavanoz maması

Ben de daha yeni oturdum evin işi hiç bitmiyor ya.

Uzun zamandır adam akıllı yemek pişirmiyorum evde hep diyet yemekleri 😂 eşim de tok geliyor genelde. Bugün normal insan menüsü yapiyim dedim.

mısır haşladım,limonata yaptım, bulgur pilavı, salata yaptım. Belki yanına köfte de yaparım. Oğlana tarhana çorbası yaptım. Ben dikkatli yiyeceğim tabi ki.

Şuana kadar sıfır harcama. Eşim bugün İş çıkışı arabayı yıkatacaktı onun harcaması olur

Ben yeşil fasulye pişirdim onu yedi emdi uyudu . Uyanınca meyve ve yoğurt. Gece uykusundan önce de irmikli muzlu kavanoz maması
Bende uykudan uyandığında biberon verdim şimdi karışık meyveli yoğurt hazirladim birazda verecegim yatırmadan öncede pekmezli muhallebi veririm iyi fikir oldu bana sebzesini öğlen yemişti bu yüzden akşam için tıkandım fikir konusunda.

Diyetim bitsin arkadaşlarımla şöyle bir sofraya oturmak istiyorum tabi koronadan korkmadan buluşursak:KK66: 100FF1C7-723D-46C5-8D04-F4D42528F421.jpeg

Çok teşekkür ederim pure
Zaman lazım ama ben yapamıyorum hemen konuşup halletmem ,sorunu çözmem lazım yoksa kendi kendimi yiyorum
Eşim konuşmak istemiyor ona göre her şey bitmiş
Belki sakin kalmak iyi gelir
Toparlarsınız
Siniri kuvvetli olan kazanıyor
Sizde benim gibi açık iletişimden yanasınız
Ama erkekler malesef öyle değil

Kendimi zor attım koltuğa çok yoruldum. Bugun adetimin ilk gunu diye karnim ve belim cok agriyor yemekleri kendimi zorlaya zorlaya yaptim mutfak daginik halim kalmadi toplamaya. Oğlan her yeri birbirine katmış buyuk salona girmis kitaplikta elinin kavustugu butun kitaplari bosaltmis oturma odasinin minderleri hep yerde simdide eline kasik almis bitkilerin topragiyla oynuyor. Ev resmen ahira dondu durduramiyorumda cocugu herseye agliyor. Biraktim artik.

X