Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kavanoz aldım 2koli 60tanesi 110tl kapaklarıyla birlikte.2 kiloluk şişe aldım plastık zeytin koyacağız birde zeytinyağ tenekesi aldım 5kg lık 4 tane.200tl harcama oldu.Eşimde eşofman altı çorap ve üst almış kaç ödedi bilmiyorum yarın spor testi varmış yanına almamış

Kizlar biraz once 3. covid testimi de oldum, yarin sonuclari alirim, imkan varken bilmek iyi olur dedim, universite her hafta test yapiyormus ben iki haftada bir zannediyordum.
Biraz once Turkiye`den bir arkadasimla konusuyordum, cok kotu bir sey olmus arka sokaklarinda, 70 yasindaki adam 12 yasindaki engelli bir erkek cocugunu istismar ederken suphelenen baska bir komsu tarafindan suc ustu yapilmis, Allah`im nasil bir dunya oldu burasi, cocuklarimizi bile koruyamiyoruz. Cok kotu detaylar anlatti arkadasim oturdum agladim. Simdi konusurken yine olaylar cikti, polis havaya ates ediyormus, bana bile geldi bagris cagrislar. Gercekten kendimi sorguluyorum, bu dunyaya iki cocuk getirmekle iyi mi ettik kotu mu.

Bende geçenlerde buna benzer bir olay duydum yine o yaşlarda bir erkek çocuğu istismar edilmiş hemde kuran kursu gibi bir yerde. Günlerce olayın şokunu atamadım üzerimden. Bela okumayı sevmem ama allah boylelerinin bin türlü belasını versin.

Bu konu beni öyle geriyor ki..İnsanlara artık güvenim kalmadığından mi,dünya berbat bir yer oldu çıktı diye mi bilmiyorum,10 aylık kızımı korumak konusunda çok endişe ediyorum.Eskiden çocuklar seviliyordu,iyi niyetinden şüphe duymaksızın.Simdi yolda bebek görünce aman diyorum gözlerimiz kesismesin.Yanlis anlaşılmalara sebebiyet vermeyelim.Bir derdim var da bir konu okudum bugün.Daha da ürperdim..Allah bildiği gibi yapsın bunları..

Amin, ben de hic bela okumam ama bu insanlara her sey az kalir.

Zeynep Gulru özellikle yaşlılardan duyunca böyle pislikleri, hiç saygım sevgim acıma duygum kalmıyor.
Kaç kez gördüm haberlerde hayvana tecavüz eden çocuklara tecavüz eden.
geçen gün bir tanesi Diyarbakır'da galiba 12 yaşındaki çocuğa tecavüz etti 10 lira para vermiş çocuk Suriyeli imiş ,kahroldum.
Herkes aynı kefeye koymuyorum ama saygı duymuyorum çoğuna.

Kızlar bu arada işyerimle ilgili gelişme oldu.
işten ayrıldım.
süt iznimin bitmesine az kaldı.
bitince normal çalışma saatlerine dönecektim.
1 de gidip onda çıkıcaktım Akşam.
Sabah ta 9 / 6 olucaktı.
evden çalışma gibi bir imkanımız da yoktu.
çıkışımı verdim. İşveren çıkarmıyor yasak biliyorsunuz. Ama kıdem tazminatımın birazını aldım. 18000 kadar. 15 bine altın alacağım.

en önemlisi bebeğimin yanında olucağım

Canım detaylarını bilmiyorum ama görümcen bakıyordu galiba bebişe.
Keşke çalışsaydın biraz daha

hakkında hayırlısı olsun canım , bebeğinin yanında olabilecek olmana çok sevindim

umarım maddi olarak zorlanmazsınız

Canım detaylarını bilmiyorum ama görümcen bakıyordu galiba bebişe.
Keşke çalışsaydın biraz daha
Evet canım görümcem bakıyordu. Sağolsun.
Ama dediğim gibi normal çalışma saatleri hiç uymayacaktı bize. Şimdi erken çıkıyordum. sıkıntı olmuyordu. Ama o zaman herşey değişecekti.
Eşimin işiyle ilgili iyi bir gelişme oldu.

Ortak bir karar aldık, bebeğime kendim bakmak istedim.

Öyleyse hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…