Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Fanteziye gel 🤪🤪🤪

Eklentiler

• F7DF13C1-528A-4826-BFD4-9A6B12B57B0B.jpeg
    F7DF13C1-528A-4826-BFD4-9A6B12B57B0B.jpeg
    150,3 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar burası bana da cok iyi geldi 20 sinde sınav görevim vardı ücreti yatmış normalde ben o parayı gelmeden harcardım ek hesaba girerdim sınav param gelecek diye
Şimdi naptim altın aldım yarım gram 🙏🏻🙏🏻
Benimde arazi tazmınatı yatacak 550tl gibi bir tutar.Birde oğlanın yemek parası yatacak okul bu ay yatar dedi oda 600-700arası bende dolar alırım belki😂yada ekler yarım altın yaparım nettende alabilirim ayy çok kararsız kaldım heyecan yaptım😂

Benimde arazi tazmınatı yatacak 550tl gibi bir tutar.Birde oğlanın yemek parası yatacak okul bu ay yatar dedi oda 600-700arası bende dolar alırım belki😂yada ekler yarım altın yaparım nettende alabilirim ayy çok kararsız kaldım heyecan yaptım😂
Hahahha bende maaş yatmaya yakın heyecan yapıyorum kocama soruyorum kaç yatacak filan adamı sık boğaz ediyorum😁 abi bebek sana slm söylüyor bu ara da😁 beşikten

Daha fazla yaz ama Linda 😘
Merak ediyoruz seni.
Görünüp kaybolma
Artik daha fazla burda olmaya calisicam insallah.
Bu aradaa robot süpürge alasim var kullanio memnun kalan var mi acaba. Dyson supurgem var sarjlilardan buyukte phlipsh maraton. Büyüğü zaten hic acmiyorum dyson koca eve yetiyor. Ama artik kendi süpüren robot süpürge alayim diyorum her seferinde vazgectikce fiyatlari yukseliyor.
Birde elektirikli ocak alasim var ama cekiniyorum faturayi etkiler diye. Temizlemesi cok kolay işimi kolaylastiran seylere servet harcayabilirim🤭🤭

Kafanda beni niye çağrıştırdı bu südyen😂
altını cok seviyon ya kiz o yüzden bide geçen gün pijamamın üstüne takacam mi demiştin ya direk aklima sen geldin 🤣 bide ben kendimi şöyle hayal ettim beyaz badi üstüne bu sütyen mikemmel olmazmıydı ama 😁😁😁

altını cok seviyon ya kiz o yüzden bide geçen gün pijamamın üstüne takacam mi demiştin ya direk aklima sen geldin 🤣 bide ben kendimi şöyle hayal ettim beyaz badi üstüne bu sütyen mikemmel olmazmıydı ama 😁😁😁
Üzerine takacam dedim kolye dedim kızım altına demedim😂Ayrıca ben bunu alırsam tek istemem donuda olacak😂Yalnız kalır yazık günah değilmi.Altın sever bir sürü insan var ama sağol sanşlı beni seçtin sen:KK55:

Selam kızlar 😍

sabah rutinlerinden buraya yazmaya fırsat olmadı. Eşimi işe uğurladık oğlanla kahvaltı yaptık.

çarşaf nevresim değiştirdim öğleden sonra yıkanacaklar şimdi çocuk uyuyor açmadım makineyi. Koltuk örtülerimin de yıkanması lazım bugün veya yarın yaparım onu da.

dün kıyma almıştım yarım kilosundan köfte yaptım dolapta dinleniyor sonra buzluya atacağım

bugün pazar var uğramayı düşünüyorum akşamüstü. Dün manavda herşey kötüydü pazardan alırım yeşillik, mısır, biber vs

X