- 11 Aralık 2019
- 3.725
- 12.742
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.721
Benimde arazi tazmınatı yatacak 550tl gibi bir tutar.Birde oğlanın yemek parası yatacak okul bu ay yatar dedi oda 600-700arası bende dolar alırım belkiKızlar burası bana da cok iyi geldi 20 sinde sınav görevim vardı ücreti yatmış normalde ben o parayı gelmeden harcardım ek hesaba girerdim sınav param gelecek diye
Şimdi naptim altın aldım yarım gram
Kızlar burası bana da cok iyi geldi 20 sinde sınav görevim vardı ücreti yatmış normalde ben o parayı gelmeden harcardım ek hesaba girerdim sınav param gelecek diye
Şimdi naptim altın aldım yarım gram
Hahahha bende maaş yatmaya yakın heyecan yapıyorum kocama soruyorum kaç yatacak filan adamı sık boğaz ediyorumBenimde arazi tazmınatı yatacak 550tl gibi bir tutar.Birde oğlanın yemek parası yatacak okul bu ay yatar dedi oda 600-700arası bende dolar alırım belkiyada ekler yarım altın yaparım nettende alabilirim ayy çok kararsız kaldım heyecan yaptım
Artik daha fazla burda olmaya calisicam insallah.Daha fazla yaz ama Linda
Merak ediyoruz seni.
Görünüp kaybolma
Kafanda beni niye çağrıştırdı bu südyen
Teyzesi yer o cıtır erkeğiHahahha bende maaş yatmaya yakın heyecan yapıyorum kocama soruyorum kaç yatacak filan adamı sık boğaz ediyorumabi bebek sana slm söylüyor bu ara da beşikten
altını cok seviyon ya kiz o yüzden bide geçen gün pijamamın üstüne takacam mi demiştin ya direk aklima sen geldinKafanda beni niye çağrıştırdı bu südyen
Üzerine takacam dedim kolye dedim kızım altına demedimaltını cok seviyon ya kiz o yüzden bide geçen gün pijamamın üstüne takacam mi demiştin ya direk aklima sen geldinbide ben kendimi şöyle hayal ettim beyaz badi üstüne bu sütyen mikemmel olmazmıydı ama
donu hangi renk olsa
Zayıflama iştehee donuda altin olacaktı demibenim totoya baya bi altın gider ama
bi düşünmedim değilZayıflama işte
Evet canım hakkısın valla mangalı yaptım muhteşem olmuştuÇünkü Adanalı olmak bunu gerektirir