- 8 Şubat 2016
- 6.124
- 13.683
- 30
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.701
kime kiiiz ne sordunAy kac gundur kivraniyorum dumduz sordum hatta opsiyon sundum cok sasirdi ama halledicek
Kislik hazirlik yapmam gereeek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kime kiiiz ne sordunAy kac gundur kivraniyorum dumduz sordum hatta opsiyon sundum cok sasirdi ama halledicek
Kislik hazirlik yapmam gereeek
kime kiiiz ne sordun
Annemler babamın kuzenine bilezik taktılar hemde 20 gram filan yani . Kızın anne baba öldü sonra neyse bu tuttu benim düğüne gelmedi neymiş anne babası ölmüş onlar öleli 5 sene filan oldu bahaneye bak sen bizim bilezik gitti öylece
Ver kız icrayaAnnemler babamın kuzenine bilezik taktılar hemde 20 gram filan yani . Kızın anne baba öldü sonra neyse bu tuttu benim düğüne gelmedi neymiş anne babası ölmüş onlar öleli 5 sene filan oldu bahaneye bak sen bizim bilezik gitti öylece
Hahaha birde Ankara’da çok iyi bir mevkide çalışıyor para pul sahibi düşün senVer kız icraya
Aramızda olmandan ben de çok mutluyum Tuğçe ciğimKızlar ben bu topikte olduğum için kendimi şanslı hissediyorum açıkçası iyiki geldim aranıza katıldım. Hedeflerim oluyor yavaş yavaş güzel birikim yapıyorum eşim bu durumdan memnun valla mutluyum acı tatlı şeyler yaşadım burada ama iyiki katıldım baya yol kat etmiş oluyorum sayenizde herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Püre hem yazlık hem kışlık mıEşim lastikleri yenilemeye gitti bakalım
Uzun zaman daha gitmeye niyetim yokAramızda olmandan ben de çok mutluyum Tuğçe ciğim
Evet canım. Yazlıkları sifir Michelin alacak.Püre hem yazlık hem kışlık mı
Kadınlar kulübü kapanana kadar(ki öyle birşey olmaz sanırım) burdayizUzun zaman daha gitmeye niyetim yok
Aynı şeyi düşünüyordum bende abi bebek okula filan başlar ben yaşlanırım hahaha püre kv olduğumu görsek hahahaha nasıl olurum acabaKadınlar kulübü kapanana kadar(ki öyle birşey olmaz sanırım) burdayiz
Daha fazla yaz ama LindaMerhabalar bu aralar kredi kartlari coşmuş durumda. Yeni yila girerken ikisini de kapatmayi hedefliyorum.birikim için yeni yilda yepyeni bi plan yapasim var. Sağlıkli olalim da insallah daha 5 yillik memurum. Daha nice nice birikimler yapariz insallah hep birlikte. Bende burayi ve sizleri cok seviyorum
Ayy evetAynı şeyi düşünüyordum bende abi bebek okula filan başlar ben yaşlanırım hahaha püre kv olduğumu görsek hahahaha nasıl olurum acaba