Bugün ne aldin kaç tl harcadin

kime kiiiz ne sordun 🤣

Birinden birsey istemem gerekiyordu ama normalde istemem bu sefer isteyesim geldi. Parayla ilgili bir is normalde yapiyor boylede yapabilirsin dedim opsiyon sundum sasirdi ben bu kdr kivranmama ve sorabilmeme sasiriyorum
Gundemim su an degisti enistem belediyeye ziyarete geliyormus oda belediye baskani
Kaymakamlar degismisti bizim yeni kaymakam ordan gelmisti amaa
Kaymakamliga ziyarete gitmicekmis
Niye geliyor acabaa

20200812_123451.jpg

Kızlar ben bu topikte olduğum için kendimi şanslı hissediyorum açıkçası iyiki geldim aranıza katıldım. Hedeflerim oluyor yavaş yavaş güzel birikim yapıyorum eşim bu durumdan memnun 😁 valla mutluyum acı tatlı şeyler yaşadım burada ama iyiki katıldım baya yol kat etmiş oluyorum sayenizde herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum 😍

Kızlar ben bu topikte olduğum için kendimi şanslı hissediyorum açıkçası iyiki geldim aranıza katıldım. Hedeflerim oluyor yavaş yavaş güzel birikim yapıyorum eşim bu durumdan memnun 😁 valla mutluyum acı tatlı şeyler yaşadım burada ama iyiki katıldım baya yol kat etmiş oluyorum sayenizde herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum 😍
Aramızda olmandan ben de çok mutluyum Tuğçe ciğim 😚😚😘

Merhabalar bu aralar kredi kartlari coşmuş durumda. Yeni yila girerken ikisini de kapatmayi hedefliyorum.birikim için yeni yilda yepyeni bi plan yapasim var. Sağlıkli olalim da insallah daha 5 yillik memurum. Daha nice nice birikimler yapariz insallah hep birlikte. Bende burayi ve sizleri cok seviyorum🥰🥰
Daha fazla yaz ama Linda 😘
Merak ediyoruz seni.
Görünüp kaybolma

X