Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Vekaletle ilisigi kesme durumun olmaz mi ?sen Van dayken çıkarsa bir arkadaşına vekalet versen halledemez mi ben bi kere öyle yapmıştım rahat olmustu
inşallah olur onuda sormadım daha bu hafta personele yazılsa orda arkadaşlarım var takip ederler birazdan arayım bakalım ne aşamada

Merhaba hanımlar,
hedeflerine ulaşanlar var mı konuyu merak ettim bende birikim yapmak istiyorum ama para eriyip gidiyor
Ben şahsım adına hedeflerimi gerçekleştiriyorum birkaç yildir.
Arkadaşlar da gerçekleştiriyor, iki aşağı beş yukarı gerçekleşiyor. Hosgeldiniz

Ben şahsım adına hedeflerimi gerçekleştiriyorum birkaç yildir.
Arkadaşlar da gerçekleştiriyor, iki aşağı beş yukarı gerçekleşiyor. Hosgeldiniz
kesinlikle katılıyorum
Beni de çok etkiledi burası arabamız vardı
Altın birikimleri evimi almamızda çok yardımcı oldu

NarinNarin noldu ki. Ciddi birşey değildir. Eğer ciddiye bir anda gelismemistir birikmisler vardır.
Anlatmak istersen yaz. Mutlaka tecrübe ettiğimiz birşeyler varsa yazarız , bir yol bulmaya calisiriz
Çok teşekkür ederim pure
Zaman lazım ama ben yapamıyorum hemen konuşup halletmem ,sorunu çözmem lazım yoksa kendi kendimi yiyorum
Eşim konuşmak istemiyor ona göre her şey bitmiş

hayat şartları başka bir seçenek de sunmuyor canım
Mecbur dikkatli harcamak birikim yapmak gerekiyor
Artık geçmişteki gibi tadı yok herşeyin.
En başta virüs belasi var başımızda. Adım atmaya korkar olduk.
Herşey ederinden pahalı ve kalitesiz.
İnsanlar bir tuhaf olmuş.
Tatil yerine gidiyoruz yolunacak kaz gozuyle bakılıyor. Trafiğe çıkıyoruz maganda dolu her yer. Bu böyle uzar gider.
Bı beş yıl önce böyle değildi.
Beş yıl sonra da bu gunleri ararız diye korkuyorum

Çok teşekkür ederim pure
Zaman lazım ama ben yapamıyorum hemen konuşup halletmem ,sorunu çözmem lazım yoksa kendi kendimi yiyorum
Eşim konuşmak istemiyor ona göre her şey bitmiş
Öyleyse aranızda pek de hafife alınamayacak bir durum söz konusu. Çözmeye çalışın. diyecek birşey yok.
Bizi haberdar et

benimde hiç mal mülk yok ne yazık ki gelirimiz orta ama giderimiz çok nedense.parayı kullanmayı bilmiyoruz bu aralar biraz eski hatalardan ders alarak harcamamı kısmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…