- 8 Şubat 2011
- 16.403
- 27.669
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.681
Level sayamıyorum artıkİnsallah cnm sağlık olsun da hersey hallolur senin Van a gidiş ne zaman ?
Şanssızlık da kaçıncı levelsin tatlım
inşallah olur onuda sormadım daha bu hafta personele yazılsa orda arkadaşlarım var takip ederler birazdan arayım bakalım ne aşamadaVekaletle ilisigi kesme durumun olmaz mi ?sen Van dayken çıkarsa bir arkadaşına vekalet versen halledemez mi ben bi kere öyle yapmıştım rahat olmustu
Ben şahsım adına hedeflerimi gerçekleştiriyorum birkaç yildir.Merhaba hanımlar,
hedeflerine ulaşanlar var mı konuyu merak ettim bende birikim yapmak istiyorum ama para eriyip gidiyor
kesinlikle katılıyorumBen şahsım adına hedeflerimi gerçekleştiriyorum birkaç yildir.
Arkadaşlar da gerçekleştiriyor, iki aşağı beş yukarı gerçekleşiyor. Hosgeldiniz
Çok şükür canım.kesinlikle katılıyorum
Beni de çok etkiledi burası arabamız vardı
Altın birikimleri evimi almamızda çok yardımcı oldu
Son açıklamayı akşam toplantıdan sonra yapacaklar.24 ünde seminerler başlıyormuş kızlar online mı olur okula gidilir mi
Biz yarın kv gitmeye karar verdik 10 gün kalırız bari gitmişken
Evet. Kuyumcu çeyrek altına 730 dediAltın yine yükselmiş 451 olmuş
hayat şartları başka bir seçenek de sunmuyor canımÇok şükür canım.
Böyle daha mutlu olduğumu düşünüyorum. Plansız programsız birikimsiz hayat düşünemiyorum artık
Çok teşekkür ederim pureNarinNarin noldu ki. Ciddi birşey değildir. Eğer ciddiye bir anda gelismemistir birikmisler vardır.
Anlatmak istersen yaz. Mutlaka tecrübe ettiğimiz birşeyler varsa yazarız , bir yol bulmaya calisiriz
Artık geçmişteki gibi tadı yok herşeyin.hayat şartları başka bir seçenek de sunmuyor canım
Mecbur dikkatli harcamak birikim yapmak gerekiyor
Öyleyse aranızda pek de hafife alınamayacak bir durum söz konusu. Çözmeye çalışın. diyecek birşey yok.Çok teşekkür ederim pure
Zaman lazım ama ben yapamıyorum hemen konuşup halletmem ,sorunu çözmem lazım yoksa kendi kendimi yiyorum
Eşim konuşmak istemiyor ona göre her şey bitmiş
tuhaf bi tartışma olmus o zaman yada o sana bisiler söylemiştir bu durumda senin bi fikrin yoksa eşin sakinleşip konuşur seninle güzelce inşallahBilmiyorum
Hoşbuldum,Ben şahsım adına hedeflerimi gerçekleştiriyorum birkaç yildir.
Arkadaşlar da gerçekleştiriyor, iki aşağı beş yukarı gerçekleşiyor. Hosgeldiniz
Allah allah ne olabilir fikrin yok mu hiçÇok teşekkür ederim pure
Zaman lazım ama ben yapamıyorum hemen konuşup halletmem ,sorunu çözmem lazım yoksa kendi kendimi yiyorum
Eşim konuşmak istemiyor ona göre her şey bitmiş
benimde hiç mal mülk yok ne yazık ki gelirimiz orta ama giderimiz çok nedense.parayı kullanmayı bilmiyoruz bu aralar biraz eski hatalardan ders alarak harcamamı kısmaya çalışıyorum.30 yaşındayım.2 çocuğum var.
Çalışıyorum.
2017de Nisan'da basladim birikime. Aci tecrübelerimiz oldu borclandik. Ama bitirdik hepsini.
Geçmiş konulardan okuduysan hem borçlar bitti hemde mal mülk edindik.
Parayı daha dikkatli harcayıp birikim yapip birbirimize şevk veriyoruz topikte. Ayrıca günlük sohbetler