Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Artik daha fazla burda olmaya calisicam insallah.
Bu aradaa robot süpürge alasim var kullanio memnun kalan var mi acaba. Dyson supurgem var sarjlilardan buyukte phlipsh maraton. Büyüğü zaten hic acmiyorum dyson koca eve yetiyor. Ama artik kendi süpüren robot süpürge alayim diyorum her seferinde vazgectikce fiyatlari yukseliyor.
Birde elektirikli ocak alasim var ama cekiniyorum faturayi etkiler diye. Temizlemesi cok kolay işimi kolaylastiran seylere servet harcayabilirim🤭🤭
Elektrikli Ocak ablamın var evet kullanışlı ama elektrik olayı paya faturaya yansıyor
Robot benimde hayalim bu moplu olanlarından kullanan arkadaşlarım günlük temizlik icin cok ideal diyorlar ben biraz bekleyeceğim almak icin çünkü suan elektronik ürünler cok pahalı piyasa belki biraz sakinleşir

Kızlaaaaaar
Sorunu hallettik
Dün akşam arkadaşlarla pikniğe gitmiştik orda bir lafıma alınmış ona kızgın olduğumu sanmış istenmiyorsam giderim diyo
Ya dedim sen neyin kafasını yaşıyorsun bişey yok ortada yanlış anladım heralde dedi özür diledi çok şükür🤗🤗🤗
Herkese çok teşekkür ediyorum desteğiniz için 😍😍😍🤗🤗

Kızlaaaaaar
Sorunu hallettik
Dün akşam arkadaşlarla pikniğe gitmiştik orda bir lafıma alınmış ona kızgın olduğumu sanmış istenmiyorsam giderim diyo
Ya dedim sen neyin kafasını yaşıyorsun bişey yok ortada yanlış anladım heralde dedi özür diledi çok şükür🤗🤗🤗
Çok sevindim çözüme kavuştuğu için ❤️Allah huzur,sağlık ,mutluluğu hanemizden eksik etmesin inş🤲

Kızlaaaaaar
Sorunu hallettik
çok sevindim konuşunca hallediliyor birçok şey bende eşime küstüm :KK43:

Çok sevindim çözüme kavuştuğu için ❤Allah huzur,sağlık ,mutluluğu hanemizden eksik etmesin inş🤲
çok sevindim konuşunca hallediliyor birçok şey bende eşime küstüm :KK43:
Çok teşekkür ederim kızlar 😘😘
Küsmeyin yaa ben hiç sevmem küslük olayını ne derdim varsa açık açık konuşurum hep öyle yaptımbu zamana kadar bizimkininde alınası tutmuş konuşmaya zorladım da hallettik çok şükür bende büyütsem aralar iyice açılırdı

Kızlaaaaaar
Sorunu hallettik
ayy cok sevindim canım eşinde ne kadar hassasmış yahuuu 😁😁

Kızlaaaaaar
Sorunu hallettik

Ayy sevindim 😍😍

X