- 8 Şubat 2011
- 16.403
- 27.663
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.241
MalesefTicaretten al sattan gram anladığı yok
Doğru bisey yapmışsınız beklemiyerek bekledikçe insan daha da alışıyor karar vermek zorlaşıyor
kııız 2 kavanozda bana ayırBabam bal çıkardı bugün 31 kavanoz çıkmış 10 bana 10 ablama 11 anneme paylastıkgiderken Zeytin yağ alacağım annemden 20kg sonra alırım yine.Tavuk keser babam biraz et bezelye bamya taze fasulye zeytin salca domates sosu erişte tarhana toplarım annnemden.Haftaya domates sosu erişte tarhana yapacağız.Allah annemden razı olsun becerikli bizde rahat ediyoruz.Kışın kayınvalide gelecek çocuk bakmaya bende yemek düşünmem inş yapar yemekleri yoksa aksamdan yemek yapacagım
Senin kızda çok hareketlenmiştir artık işin daha zorlaşmıştırBu akşam oğlum ve benim için kıymalı makarna var menüde kızımada yeşil fasulyeli püre yapacağım. Biraz sonra uykudan uyanır muzlu irmikli muhallebi yaparım. Birikmiş utum var akşam çocukları uyuttuktan sonra ütü yaparım. Büyük temizliği bir kaç gün önce yapmıştım ütü ve mutfak dolapları kaldı. Onlarida yavaş yavaş yaparim artık.
Şimdi soydum tuzlu suya ısladım bakalım nasıl kızartacağımSlm kızlar
Pazardan kapya biber aldım doğrayıp buzluğa atacağımpure hazel canım ben de aldım patlıcanları 4 gündür koawrtıp buzluğa atamadım. Çok sıcak belki ondan halsizizdir :)
Pazarda her şey pahalı
Kapya biber 8tl
Patlıcan kabak 5 TL
Patates soğan 5 TL
Kilosu çok pahalı her şeyin
Yağlar ballar tavuklar kışlık erzaklar maşallah maşallahBabam bal çıkardı bugün 31 kavanoz çıkmış 10 bana 10 ablama 11 anneme paylastıkgiderken Zeytin yağ alacağım annemden 20kg sonra alırım yine.Tavuk keser babam biraz et bezelye bamya taze fasulye zeytin salca domates sosu erişte tarhana toplarım annnemden.Haftaya domates sosu erişte tarhana yapacağız.Allah annemden razı olsun becerikli bizde rahat ediyoruz.Kışın kayınvalide gelecek çocuk bakmaya bende yemek düşünmem inş yapar yemekleri yoksa aksamdan yemek yapacagım
İnşallah canım teşekkürlerhayırlı olsun güzel günlerde oturun
Benimki de sabah mutfağı toparladı makinaları çalıştırdı masayı falan sildi o kadar iyi geldi kiKizlar bende cok halsizim kendimi iyi hissetmiyorum.
Biraz evi topladim camasir yikayip astim sutlu tatli yaptim
Yemek yapacak halim yok lahmacun soylemeye karar verdim yada canim cokertme istiyor ( masterchef izleyenler el kaldirsin )
Utu yapmistim hafta basi idare eder bir aksam ilave yaparim
Esim evi temizliyor evin dengesi kacmisti ama duzelttik
Benimki de sabah mutfağı toparladı makinaları çalıştırdı masayı falan sildi o kadar iyi geldi ki
Hâlâ çıkmadıSenin kızda çok hareketlenmiştir artık işin daha zorlaşmıştırdişi çıktı mı
Ben yürüteç almadım yaaa kazalara çok açık diye . Zaten emekleyip tüm evi dolaşıyor birde yürüteçe binse neler olur diye almadım .Hâlâ çıkmadıbaya hareketlendi mutfakta park yatağı ve mama sandalyesi var birde abisinden kalma yuruteci dönüşümlü olarak birakiyorum hepsine. Oğlan uyuduğu zamanda yere salıyorum tepinip duruyor.
Halkbank mı?dün baktım 1.12 ye yükselmiş.bende martta 0.98 den çekmiştim arabamı alırken.aldığım arabanın fiyatı 40 bin arttı.kredi faizini karşıladığı gibi üstüne kar koydu.gerçi kar değil ama bu dönemdr almak istediğini beklemeden alacaksın.beklediğin her an malın fiyatı artıyor,paranın değeri düşüyorBen maas musterisi kamuyum o yuzden bu oran.
Normal maas musterilerine 0.98den veriliyordu cok ta kotu degil
Bu arada bizimde dişimiz yok dahaHâlâ çıkmadıbaya hareketlendi mutfakta park yatağı ve mama sandalyesi var birde abisinden kalma yuruteci dönüşümlü olarak birakiyorum hepsine. Oğlan uyuduğu zamanda yere salıyorum tepinip duruyor.
model yükseltiyorsunuz bu durumda canım .hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın.Bu arada kızlar eşim arabayı sattı 64 bin tl karşılığında. 70/75 bin tl arası chevrolet cruze bakıyoruz. Borca girmeden 8 bin tl ekleyebileceğiz inşallah temiz bir araba çıkar karşımızababasına olan borcu devam edecek tabi bir yandan ayda bin tl ödeyecek 20 bin tl borcu var daha. Yavaş yavaş ödeyeceğiz artık.
Altın gibi döviz gibi kar getirdi araba.Halkbank mı?dün baktım 1.12 ye yükselmiş.bende martta 0.98 den çekmiştim arabamı alırken.aldığım arabanın fiyatı 40 bin arttı.kredi faizini karşıladığı gibi üstüne kar koydu.gerçi kar değil ama bu dönemdr almak istediğini beklemeden alacaksın.beklediğin her an malın fiyatı artıyor,paranın değeri düşüyor