Bugün ne aldin kaç tl harcadin

strawberry_cake strawberry_cake daha önce de al sat vukuati olmuştu eşinin anlatmistin.

Cedric1003 Cedric1003 taşınmak yeni düzen kurmak başlı başına masraf yorgunluk..
Gelecek yıl biz de doğu istiyoruz maaşlar artsın borçlar tükensin ,evin parası biriksin diye. İstanbul İzmir pahalı şehirler. Hadi pahalılığı geçtim de insanı yoruyor☹️
Evet al sat yapınca durmadan zarara sokuyor bizi. Yinede vazgeçmiyor bu huyundan.

strawberry_cake strawberry_cake daha önce de al sat vukuati olmuştu eşinin anlatmistin.

Cedric1003 Cedric1003 taşınmak yeni düzen kurmak başlı başına masraf yorgunluk..
Gelecek yıl biz de doğu istiyoruz maaşlar artsın borçlar tükensin ,evin parası biriksin diye. İstanbul İzmir pahalı şehirler. Hadi pahalılığı geçtim de insanı yoruyor☹
Evet yorgunluk kısmına kesinlikle katılıyorum okulum 3 dakika arabayla 😂😂
Söylediklerin cok doğru şeyler

kızlar sizce okul durumu ne olacak vakalar cok fazla dün tv de bir doktor diyor ki 12 yaş altı kesinlikle ilk aç açılmamalı sonra duruma bakılmalı.
benim ogrenciler 1 sınıf olacak ciğerlerde kalıcı hasar cok korkunc birsey.

20li yaşlarımda değilim 34 yaşındayım yeni bir çevre yeni bir düzen kolay değil bunlar artik düzenim olsun istiyorum 2 çocukla 24 saat yol yapmak bile yoruyor
2 günümuz var iyice düşünüp taşınalim
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Ben senin yaşadığın yerde ne hissettiğini anladığım için öyle dedim tabi ki düşünüp taşınıp verilecek bi karar 😌

Evet yorgunluk kısmına kesinlikle katılıyorum okulum 3 dakika arabayla 😂😂
Söylediklerin cok doğru şeyler

kızlar sizce okul durumu ne olacak vakalar cok fazla dün tv de bir doktor diyor ki 12 yaş altı kesinlikle ilk aç açılmamalı sonra duruma bakılmalı.
benim ogrenciler 1 sınıf olacak ciğerlerde kalıcı hasar cok korkunc birsey.
Bence açılmayacak gibi görünüyo ben yaza herşey normale döner diye umut ediyodum daha da kötüye gidiyo maalesef 😖

Bende bunu kendime itiraf edemiyorum haklı aslında ama iste o amalar o kadar çok ki beni en iyi sen anlarsin 😕😕
Ben seni anlıyorum sabretmek çok zor biliyorum . Buraya bir sürü şey yazarım ama ne yeri ne zamanı ban yemek istemiyorum . Ama şuan ortam hiç iyi değil gelecekte herşey çok daha zor olacak o yüzden çocuklarımız için biraz daha sabırlı olmalıyız

Selamsssss😘😘

Sabah kalktım bir tepsi poğaça. Bir tepsi açma yaptım ywnına da buz gibi limonata yaptım kahvaltımızı yaptık😋😋😋

Büyük kızımla beraber evi süpürüp sildik toz aldık (( ben hep derim şanslı kadının ilk çocuğu kız olmalı:halay::halay:))

Şimdi küçük kızımı doyurdum uyutacam biraz bakım yapacağım kendime🤣🤣🤣

Akşama yemekte etli nohut. (Belki seneler oldu yapmayalı)) bulgur pilavı salata yapacağım👏👏👏

Maaşa kadar son 300 TL 🤣🤣 bravo bize çok iyi oldu . Tabi bebeğin birkaç nakitini kullandım benzin için . Babaannesinin 100 TL si eniştenin 20 benim kuzenin 50 ve amcasının 100 si . Ama yine de çok iyi bitirdik bu ayı diye umut ediyorum. Yeni ayın bütçesini yaptım az evvel . Bu haftanın alışveriş listesi hazır . Bizim yemek menümüz bebeğin menüsü de hazır .yemek eşimde bugün et çıkarttı marine edip sonra fırına atacakmış bakalım 🤔.

Selamsssss😘😘

Sabah kalktım bir tepsi poğaça. Bir tepsi açma yaptım ywnına da buz gibi limonata yaptım kahvaltımızı yaptık😋😋😋

Büyük kızımla beraber evi süpürüp sildik toz aldık (( ben hep derim şanslı kadının ilk çocuğu kız olmalı:halay::halay:))

Şimdi küçük kızımı doyurdum uyutacam biraz bakım yapacağım kendime🤣🤣🤣

Akşama yemekte etli nohut. (Belki seneler oldu yapmayalı)) bulgur pilavı salata yapacağım👏👏👏
Bizim bir tanıdık var iki kızi iki oğlu var.
Bunlar Allah'ın lütfu bunlar Allah'ın cezası diye ayrım yapıyor 😁😁😁😂😂

Maaşa kadar son 300 TL 🤣🤣 bravo bize çok iyi oldu . Tabi bebeğin birkaç nakitini kullandım benzin için . Babaannesinin 100 TL si eniştenin 20 benim kuzenin 50 ve amcasının 100 si . Ama yine de çok iyi bitirdik bu ayı diye umut ediyorum. Yeni ayın bütçesini yaptım az evvel . Bu haftanın alışveriş listesi hazır . Bizim yemek menümüz bebeğin menüsü de hazır .yemek eşimde bugün et çıkarttı marine edip sonra fırına atacakmış bakalım 🤔.
Maaşa son 6,
Bende de az para kaldı .

Geçen gün de benim eşim akşamdan sosladı ertesi güne yaptı fırında muhteşem olmuştu👍👍
Afiyet olsun😘

Bugün öyle halsizim ki mutfak akşamdan kalma idi eşime devrettim sağ olsun toparladı.
O esnada ben de odaları süpürdüm.
Elektrikli süpürgenin içini temizledik balkonu yıkadık.
Patlıcan kızartıp buzluğa atmam lazım gözüm kesmiyor o derece.

Akşam için karışık dolma yapacağım patlıcan kabak biber.
Yanına cacık kavun. Erik konsantresi.

Günaydın kızlar dün gece öfkeyle uyudum sabah her yerim ağrıyarak kalktım
Eşim diyor ki tayin isteme ısını ertelesek mi ev kredimiz bitsin öyle borçsuz gelelim bir 60 bin kadar kredi borcumuz var. Orda özel ders falan veriyorum bakıcılar uygun fiyatlı diyir
Tabi burda bakıcı kreş fiyatları dudak uçuklatıyor
İyi düşünüp karar verin evi satıp izmirden alsanız basınız sıkışınca çocuklara bakmaya ailenizde gelir hem corona var özel ders falan bu yıl olacağını sanmıyorum.Elinizde toplu para varsa borcu kapatıp sattığınız evin parasını peşinat yapabilirsiniz.İzmir oraya göre pahalıdır ama ruhen daha huzurlu olursun.

Slm kızlar
Pazardan kapya biber aldım doğrayıp buzluğa atacağım pure hazel pure hazel canım ben de aldım patlıcanları 4 gündür koawrtıp buzluğa atamadım. Çok sıcak belki ondan halsizizdir :)
Pazarda her şey pahalı
Kapya biber 8tl
Patlıcan kabak 5 TL
Patates soğan 5 TL
Kilosu çok pahalı her şeyin

X