Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sabah kahvaltı ardına bebek uyudu bende ortalığı toparladım onun çamaşırları yıkandı asıldı. Uyandı öğlen yemeği yedi bulaşık makinası boşalttım . Eşim et Marine etti . Bende markete gittim
Bulaşık makinası temizleyicisi
makyaj temizleme suyu
Kaşar peynir
Buz poşeti
Bulgur
Pirinç unu
Kahve
Dolap düzenleyici
Semizotu
Domates
Salatalık
Muz
Filan 75 TL

Ay bittim hiç abartmıyorum bittim eşim sağ olsun yemek yaptı ama bütün ev battı resmen yA 🥺 mutfak perdelerini yıkadım siz düşünün çok yoruldum popom hiç yer görmüyor 🙄 güya dışarı gidecektik oda yalan oldu çocuk uyumadı düzgün valla bittim

pure hazel pure hazel arkadasın nasıl oldu?
3tane ilaç verip eve yollamışlar.
İlk günlerde kemiklerim ağrıyor,ateşim var, öksürük var diyordu. Yavaş yavaş azalmış şu anda.
İlaçlar uykumu getiriyor diyor.
Doktor klimada kalma demiş,beslenmene dikkat et ve ilaçlarıni düzenli kullan demis

3tane ilaç verip eve yollamışlar.
İlk günlerde kemiklerim ağrıyor,ateşim var, öksürük var diyordu. Yavaş yavaş azalmış şu anda.
İlaçlar uykumu getiriyor diyor.
Doktor klimada kalma demiş,beslenmene dikkat et ve ilaçlarıni düzenli kullan demis
Allah şifa versin çabucak atlatır inş

Şimdi soydum tuzlu suya ısladım bakalım nasıl kızartacağım 🥵
Canım ben tuzlu suya ıslamadım hiç. Çok şükür hallettim.patlıcandan 4 yemeklik paket çıktı biner közledim 3 paket ve sadece doğrayıp koyduğum 2 paket çıktı. Artık sadece domates konserve kaldım yaparsam turşu bir de. Pazarda yumurta gibi olan domatesler kilosu 3 TL idi.

Canım ben tuzlu suya ıslamadım hiç. Çok şükür hallettim.patlıcandan 4 yemeklik paket çıktı biner közledim 3 paket ve sadece doğrayıp koyduğum 2 paket çıktı. Artık sadece domates konserve kaldım yaparsam turşu bir de. Pazarda yumurta gibi olan domatesler kilosu 3 TL idi.
Ben fırında kızarttım
Tepsiye yağlı kağıt serdim, patlıcanları dizdim, fırçayla yağ sürüp tuz serptim.
1 tepsi karniyariklik
1 tepsi halka doğrayıp yaptım.
Közlemelik alır ekmek fırınına verir, mesai çıkışı alıp eve getiririm, kolay olur.
Biber kızartıp, biraz da çiğ koymak istiyorum
10tl Kuaförde harcadım
Yarın kahve, çerez, manav olir

Ben fırında kızarttım
Tepsiye yağlı kağıt serdim, patlıcanları dizdim, fırçayla yağ sürüp tuz serptim.
1 tepsi karniyariklik
1 tepsi halka doğrayıp yaptım.
Közlemelik alır ekmek fırınına verir, mesai çıkışı alıp eve getiririm, kolay olur.
Biber kızartıp, biraz da çiğ koymak istiyorum
10tl Kuaförde harcadım
Yarın kahve, çerez, manav olir
Be de fırında yapacaktım canımcım ama yoğurt mayaladım geçen olmadı ya bu Sefer fırından çıkarmak istemedim yoğurdu.(mayayı komşudan aldıydım başka maya yoktu) en güzeli fırında kızartmak. Biraz yağlı oldu ama napalım bu sene de böyle olsun bakalım. Domates konservesi yapacak arkadaşlar kaçtan aldığınızı yazın lütfen fikir olsun bizlere

X