- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.261
10 tane patlıcanı karnıyarıklık kızarttım buzluğa atmak için.
Başka da kızartmam öldüm bittim bunu bile yaparken
Başka da kızartmam öldüm bittim bunu bile yaparken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım amin inşallah.model yükseltiyorsunuz bu durumda canım .hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın.
Geç çıkması daha iyi benim oğlanda çok geç cikardi maşallah cok sağlam dişleri.Bu arada bizimde dişimiz yok daha sanki hiç olmayacak gibime geliyor nedense
Tabiki yazarımSuveybe13 canım yazarsın artık buradan müstakil ev yaptırmanın aşamalarıni.
Ben de arsayi aldım ev yaptırma yoluna baş koydum biliyorsun
3tane ilaç verip eve yollamışlar.pure hazel arkadasın nasıl oldu?
Allah şifa versin çabucak atlatır inş3tane ilaç verip eve yollamışlar.
İlk günlerde kemiklerim ağrıyor,ateşim var, öksürük var diyordu. Yavaş yavaş azalmış şu anda.
İlaçlar uykumu getiriyor diyor.
Doktor klimada kalma demiş,beslenmene dikkat et ve ilaçlarıni düzenli kullan demis
Canım ben tuzlu suya ıslamadım hiç. Çok şükür hallettim.patlıcandan 4 yemeklik paket çıktı biner közledim 3 paket ve sadece doğrayıp koyduğum 2 paket çıktı. Artık sadece domates konserve kaldım yaparsam turşu bir de. Pazarda yumurta gibi olan domatesler kilosu 3 TL idi.Şimdi soydum tuzlu suya ısladım bakalım nasıl kızartacağım
Ben fırında kızarttımCanım ben tuzlu suya ıslamadım hiç. Çok şükür hallettim.patlıcandan 4 yemeklik paket çıktı biner közledim 3 paket ve sadece doğrayıp koyduğum 2 paket çıktı. Artık sadece domates konserve kaldım yaparsam turşu bir de. Pazarda yumurta gibi olan domatesler kilosu 3 TL idi.
Be de fırında yapacaktım canımcım ama yoğurt mayaladım geçen olmadı ya bu Sefer fırından çıkarmak istemedim yoğurdu.(mayayı komşudan aldıydım başka maya yoktu) en güzeli fırında kızartmak. Biraz yağlı oldu ama napalım bu sene de böyle olsun bakalım. Domates konservesi yapacak arkadaşlar kaçtan aldığınızı yazın lütfen fikir olsun bizlereBen fırında kızarttım
Tepsiye yağlı kağıt serdim, patlıcanları dizdim, fırçayla yağ sürüp tuz serptim.
1 tepsi karniyariklik
1 tepsi halka doğrayıp yaptım.
Közlemelik alır ekmek fırınına verir, mesai çıkışı alıp eve getiririm, kolay olur.
Biber kızartıp, biraz da çiğ koymak istiyorum
10tl Kuaförde harcadım
Yarın kahve, çerez, manav olir