- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 49
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.281
Bana gel kahvaltıya ağırlarım ben seniGünaydın
Yorgun uyandım yine hava kapalı
Yine kahvaltı hazırlamalıyım
Dip köşe temizlik yapmalı, çamaşır bulaşık, yemek ve tatlı yapmalıyım.
Dinç olmalıyım, ilk iş vitaminleri içeyim
Gerçekten kötüymüş o zaman sen öğren canım benim babamda bilmez her zaman annem yaparDün 260 lira harcandı pazar ve market olarak.Cok sıkılıyorum evde ya.Bende piknik istiyorum ama insanın mangal yapmayı bilmeyen eşinin olması çok kötü.
Be de fırında yapacaktım canımcım ama yoğurt mayaladım geçen olmadı ya bu Sefer fırından çıkarmak istemedim yoğurdu.(mayayı komşudan aldıydım başka maya yoktu) en güzeli fırında kızartmak. Biraz yağlı oldu ama napalım bu sene de böyle olsun bakalım. Domates konservesi yapacak arkadaşlar kaçtan aldığınızı yazın lütfen fikir olsun bizlere
At alanına çıkın ( yolun en sonu) orda büyük bir piknik alanı var, girişi ücretli ama çok azdı ücret. Yolda seyir terasları var oralarda yakan da oluyor ama asıl ormanlık güzel alan en Sondaki at alanı. Manisa merkezden 40 dakika falan sürüyor.Yanınıza her şeyi alın ama yakında alışveriş yapacak yer yok ,küçük bir market var da içecek dışında pek bir şey yok o da pahalı.birde akşam üzeri baya serin oluyor orası bilginiz olsungünaaydın bugün spile cıkıcaz mangal yapacak yer varsa yapariz yoksa gezip başka yerde yapariz. Havalar serinledi biraz cok iyi oldu
Günaydın şekerim.Eylülün kaçında ayrılacaksınız izne?Günaydın.
11 i şekerim inş yA 20 günlük izne çıkarmıyorlar 10 günlük veriliyormuşGünaydın şekerim.Eylülün kaçında ayrılacaksınız izne?
10 az ya hakkın olan izni bile alamıyorsun.5annende 5kaynada kalırsın11 i şekerim inş yA 20 günlük izne çıkarmıyorlar 10 günlük veriliyormuş
Hafta sonlarına denk getirdik biraz uzayacak ya . Bir daha da izin olmaz gör bak sen 20 gün izin yanar. Geçen sene de yandı öyle10 az ya hakkın olan izni bile alamıyorsun.5annende 5kaynada kalırsın
Birimde yandı geçen sene.Bol bol stres at kafana takma kimseyi.Bak benim kayınvalide çocuk bakmaya gelecekHafta sonlarına denk getirdik biraz uzayacak ya . Bir daha da izin olmaz gör bak sen 20 gün izin yanar. Geçen sene de yandı öyle