Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben de aylardır birikim yapamıyorum, eşimin maaşını kestiler, pandemi vs dedim ama halen maaş bağlanmadı sanırım işten çıkaracaklar. İş bakayım diyor ama şimdi kapı kapı gezmesi de riskli, maaşımla kirayı ödeyip, gerisini zor yetiştiriyoruz. Aylar önce birikim yaparken, birden ne hale geldik.
Çoğu kişi bu durumda malesef.
Allah'tan senin maaşın var.
Biran önce düzelsin herşey.

Ben de aylardır birikim yapamıyorum, eşimin maaşını kestiler, pandemi vs dedim ama halen maaş bağlanmadı sanırım işten çıkaracaklar. İş bakayım diyor ama şimdi kapı kapı gezmesi de riskli, maaşımla kirayı ödeyip, gerisini zor yetiştiriyoruz. Aylar önce birikim yaparken, birden ne hale geldik.
Yaaaa çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun😣

Allah yardımcınız olsun tez zamanda feraha çıkarsın inş🤲

Niye uyuyamıyorum off diye dönüp duruyorum. Bı baktım yastigim değişmiş 🧐
Yorgunluktan da olabilir, avuç içlerim, ayak tabanlarım, sırtım ağrıyor, çok uyandım ben de, alamadım uykumu
Günaydın :halay:
Virüsü umursamayanlara ben de cook kızıyorum
Kimsenin hasta olmasını istemem ama, söyle bi tehlikeyi hissetsinler içleri hop etsin istiyorum azcık.

Dün ilk defa salçalık domates gelmiş kilosu 70 kuruş
Sipariş ile getiriyorlar haftaya perşembe için babam söylemiş kısmet olursa yapıcaz
Benim buzlukta bezelye vişne mısır erik 2 pakette taze fasulye var bamya hiç sevmiyoruz o yüzden koymadım komşum aldı 15 tl idi kilosu küçüklerin
Kırmızı biberle patlıcan közleyip koyucam

Kızlar dün ben süt almıştım yoğurt benim evde tutmuyor birkaç keredir karşı komşum da sen kaynat bana ver ben mayalarım dedi tmm dedim verdim dün 15:00 gibiydi yoğurttan hala ses yok galiba onda da tutmadı kadın yeni süt arıyor 🤣🤣🤣
Benim de tutmadı mecbur hamur yoğurdum pizza yaptım artanı da kek yapıp kurtulacam. Mayam bayattı ondan olmadı galiba

Canım Allah yardımcınız olsun işsiz kalmıştık biz de. Ekonomi birden değişiyor (işe girince de birden değişiyor hiç ortası yok) ben kışlık için buzluğu doldurmuştum o yüzden ekmek ve kahvaltılık dışında bir şey almadık. Araba da kullanmayınca benzin masrafı da az oldu. İşsizlik maaşı ile uzunca bir süre idare ettik ama zor. Umarım eşinin iş sorunu hallolur.

Kızlar günaydın

E Esila09 tesekkur ederim 😍
O kadar yogunuz ki gunde 12 saatten az calistigimiz gün yok 😑😑

Anlamiyorum millete bu para nereden geliyor ya bayramda gunde 1 milyon is yaptik. 😑 tabi olsun insanlar zorda olmasin eglenmeye yeme icmeye bütçe ayirsin ne guzel... ama aklima yatmadi.
Çalış canim Allah güç kuvvet versin 😘
Hayat böyle işte. Bizde dışarı çıkınca gördük o kalabalığı. Millet hayatını yaşıyor.
Biz de çıkıyoruz artık, çünkü cok sıkıldık bu durumdan .
Süreç sonunda ölmez de hayatta kalırsak birçok kişi psikolojik problemler yaşayacağız galiba 😁
Elimden geldiğince gezmeye keyif almaya çalışıyorum

Herkese günaydınlar
Bugün inş planlarımı gerçekleştirebilirim.
aldığım patlıcanları kızartıp buzluğa atacağım
Dağ gibi ütü hala duruyor ona başlayacağım.
mutfak toplamam lazım dünkü tepsiler tencereler var elde yıkanacak.
iyi ki tatile gitmeden önce evi temizlemişim.
kimse sormadı ama yazmak istiyorum.
satın aldığımız otel bir tık pahalı bir oteldi. Otel çok kalabalık değildi. Yemek salonuna tek giriş çıkış vardı ve termal kamera vardı ayrıca maske zorunluydu.Yemek saatlerinin yoğunluğu azalsın diye ala carte restoranlar da ücretsizdi. Sahili 1km idi ve sadece bizim otele aitti. Sahilde çocuklu aile ve sadece yetişkinler için şezlonglar ayrı ayrıydı. Haberlerde gördüğüm manzara beni korkuttu ve iyi ki böyle bir tatil ayarlamışız dedik.
Yıllık hedefimin bir kısmını yapabiliyorum. Aldığım çeyrekleri ablama doğum için hediye götürdüm. Ama gr altın hedefimi tutturdum, gr alarak devam edeceğim çeyrek almak istemiyorum.
Kış için ;
6 paket fasulye
5 paket bezelye
3 paket bamya
1 paket menemen için doğranmış kıl biber
4 paket vişne
3 paket sarma için yaprak
250gr böğürtlen
2 paket kabak
3 paket patlıcan
Geçen seneden 1 paket kızılcık ve 1 paket deniz börülcesi
Domates konservesi ve kapya biber de alıp yaparsam çok şükür halloluyor.
tarhana geçen sene annem birinden alıp vermişti keşke üşenmese vakit ayırsa da yapıp verse :KK66:

X