Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kışlık hazırladım cokk yoruldum.
5 pişirimlik yeşil fasulye koydum
Meyve suyu yaptim.

Apar topar mangala gittik.ciger yaptık. Güya hem Mangal yaparız hem patlıcanlar kozlenir dedik ama geç kalınca vazgeçtik.bebis de huzursuzlandi.
Yedik içtik toparlandık geldik.
Patlıcanları kızartıp karniyariklik koyarım.
5 pişirimlik de dolmalık biber koydum.
Kıl biberleri de yarın dograrim menemen için.

Benim hazırlıklar epey ilerledi.

Bamya, yeşil fasulye, bezelye,dolmalık biber,kabak.

Kiraz, vişne attım buzluğa

Çilek ve elma receli

Domates konservesi
Şeftali,erik konsantresi

Geriye biber, patlıcan, turşu kaldı.

Ben de bu sene hedef tutturamayacağım

36 gr yazmıştım 16 gr yapabildim şu zamana kadar. Altın yükselmeye devam ederse biraz zor alırım artık.
Memlekete gittik , iki günlük tatile gittik, baya masrafımız oldu.

ama borçsuz araba aldık 100 bin tl, o da kâr getirecek gibi duruyor.

O yüzden üzülmüyorum bugünümüze çok şükür

Herkese iyi akşamlar her güzel şey gibi memleket havamızda bitti.Sali gecesi evimize döndük.18 ağustosta tekrar yola çıkacağız inşallah akdeniz ve guney dogu tarafına doğru.
Biraz okudum da okul konuşulmuş biz oğlanı on kayıt yaptırmistik ama sanırım vazgeçicez bu durumda boşa para ödedik kaç aydır hatta son taksiti bugün ödedik geçen yılın.iyi bir devlet okulu var orayla görüştük yine özel gibi işliyor 16 saat ingilizcesi var haftalık.Oglanda istekli oraya gitmeye.önumuzu göremiyoruz bu virüs bitmeyecek gibi okullar açılırmi oda belli değil.oyle kafamız karışık kısacası.Bebegin de durumu belli değil okul açılmayınca bakıcı işi de sıkıntı bakıcının da 2 çocuğu var okula giden okul açilmazsa kendi çocukları var evde benim 2 oğlan da eklinde 4 çocuk hepsine nasıl bakıcak diye düşünmekten kafayı yiyoruz.Dogum iznim bu hafta bitiyor haftaya ücretsiz izne çıkıcam 2 ay şimdilik.insallah durumlar toparlarda ise dönerim çünkü tel maaş 2 çocuk bizi çok çok zorlar.
Bugün 3 çeyrek aldık 830 dediler hep tanidiktan 810 a aldık bir miktar parası birikti bebegin bayram da üstüne biraz eklenince onlar parada kalırsa harcanır diye böyle yapmaya karar verdik Inşallah doğru yapmişizdir bu fiyatlarda altın almakla.

Eklentiler

• 20200806_224224.jpg
    97,5 KB · Görüntüleme: 44
Bugün bir tanıdık aradı.
Buraya gelmiş illa görüşelim diyor.
Ben de virüs dolayısıyla gorusemeyecegimizi söyledim bozuldu .

Şimdi ben suçlu muyum.
Düğüne gelmiş, o kadar insanla dip dibe eglenmis.anladigim kadarıyla virüs olayını da önemsemiyor. Benim iki tane evladım var. Nasıl riske atayım.
Tamam biz de dışarı çıkıyoruz ama çok dikkat ederek. Çift maske takıyoruz,kolanya yanımızda, sosyal mesafeyi koruyoruz,heryere kendi aracimizla gidiyoruz.
Ben şimdi bu kişiye nasıl guveneyim ki bana göre virüs kaptı o düğünde.
Asıl ben kırıldım kendisine, düşüncesizligine.

Bereketli olsun, altın görmek mutlu ediyor.

zerya271210 araba da iyi kâr getirdi

Pure herkes kendi savunmasini gelistirdi. Kimisi belki aklini korumak icin tamamen yok sayiyor.
Ben dugunleri anlayamiyorum. 1 haftadir annemle tartisiyorum haftaya yegeninin nisani var. Yeni kalkistilar. O nisanda 1000 kisi olacak. Ben haric kimse itiraz etmiyor. Bana mi sordu nisan yaparken.
Haklisin. Bilmiyorum neler olacak ne olacak.
Arkadasimla konustum oda korkuttu esi pandemi servisinde calisiyor

Markete 160 tl odedik hic bisey yok aldigimiz da az meyve domates salatalik mantar sut pecete yumusatici cop poseti.
Lcw dan bebeğe patik ayakkabı önlük ter icin mendil 70 tl
Eşim a 101 den arabaya biseyler aldı oda 60 tl

Rota aşisi zamanımızda geldi haftaya da onu halledeceğiz inşallah.harcamalar bitmiyordu

İnsanlar neden bu kadar düdüşüncesiz ya.Hayır sen önemsemiyorsun bari karşındaki kişinin hassasiyetine saygı duy.Boşver ne düşünürse düşünsün sen doğru olanı yapmışsın

Ah pure ben de anlamıyorum dün gelmek isteyen birini reddettim kronik rahatsızlığım var bağışıklık baskılayıcı ilaç kullanıyorum biliyorlar da. Herkes çok normal ben tersmişim gibi algılıyorlar. Valla küsen küssün yapacak bir şey yok iki küçük çocuğum var Allahın izniyle onları büyütmek dileğim..

İyi yapmışsın.
Hiç utanmiyorlar da

Agustosu bı atlatsaydim.
Eylülden itibaren atacağım yine kenara.
Ben de aylardır birikim yapamıyorum, eşimin maaşını kestiler, pandemi vs dedim ama halen maaş bağlanmadı sanırım işten çıkaracaklar. İş bakayım diyor ama şimdi kapı kapı gezmesi de riskli, maaşımla kirayı ödeyip, gerisini zor yetiştiriyoruz. Aylar önce birikim yaparken, birden ne hale geldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…