- 8 Şubat 2011
- 16.401
- 27.658
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.001
HarikaBunlar da benim en sevdiğim bebeklerim
Ben isterim çok değerliler artıkBen son olarak da yüzükleri satmıştım kullanmıyorum diye. Mersin burmalarimi da aynı şekilde, çeyrek altına çevirmiştim.
Çeyrek cumhuriyet filan resmi görmek istemezsiniz herhal
Püreeeee çeyrekleri dip dibe dizdirmiş ooooo görmen lazımdıİyi ki görümcen ile beraber altınları alıp götürmemisler
Altının her türlüsü makbulBen son olarak da yüzükleri satmıştım kullanmıyorum diye. Mersin burmalarimi da aynı şekilde, çeyrek altına çevirmiştim.
Ben cumhuriyeti sevmem o ne öyle 1 TL gibiAltının her türlüsü makbulCumhuriyet altını seviyorum ama favorım gramse❤
Bende taşınma parasını altına yatırdım onu bozasım gelmezBen isterim çok değerliler artıkşimdi eşimle altınlarımıza bakacağız . 1 tane 1 gramım gitti üf
Şaban oğlu Şaban filmindeki gibi büyük hala çıkarıyor ya elması.Ben isterim çok değerliler artıkşimdi eşimle altınlarımıza bakacağız . 1 tane 1 gramım gitti üf
Ben son olarak da yüzükleri satmıştım kullanmıyorum diye. Mersin burmalarimi da aynı şekilde, çeyrek altına çevirmiştim.
Hahahha bizde bakıyoruz altınlara geri topluyoruz eşim diyor ki tanıdık kuyumcu var izinde hepsini verelim gramse yaptıralım diyorŞaban oğlu Şaban filmindeki gibi büyük hala çıkarıyor ya elması.
Alın doya doya izleyin,dokunmak yok diyor
Seninde olmadıysa her ay 10-20 gram alıyorduk yA alırdın bi gramseBenim hic gremsem olmadi apla
Ya her ay 4000-4400e 20 gr alırdık şimdi 10gr olmuyorSeninde olmadıysa her ay 10-20 gram alıyorduk yA alırdın bi gramse
Dimi yA ne güzel günlerdi öyleYa her ay 4000-4400e 20 gr alırdık şimdi 10gr olmuyor
Seninde olmadıysa her ay 10-20 gram alıyorduk yA alırdın bi gramse
Ya her ay 4000-4400e 20 gr alırdık şimdi 10gr olmuyor
Burma evet çok iyi bence de . Afrin parası ile 75 gram bilezik almıştım . O zaman burma baktım kollarım ince diye çok komik olmuştu bebe gibi ondan almamıştım
Bende 25 gram olan bileziklerimi takmıyorum çok komik oluyorum çünküBen onlari takamiyorum yaa kutusunda bekliyor
Bekliyordu yani simdi kapinin onunde
Şimdi nerdee.Bu kış çok çetin geçecek Allah herkesin yardımcısı olsunEsim ayin ortasinda 3000 bin aliyordu tam aliyordum ustune kaliyordu vay be