- 8 Şubat 2011
- 16.401
- 27.658
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.021
Para var bilek yokBende 25 gram olan bileziklerimi takmıyorum çok komik oluyorum çünkü
Bende yapamam 200gr yazmışımKızlar ben bu sene hedefimi yapamayacağım çok üzgünüm
Nasıl bir kafa ile yazdıysakBende yapamam 200gr yazmışım100gr bile olmaz
Bukadar artacağını düşünemedikNasıl bir kafa ile yazdıysak
Babannemde her ikisi de var . Hem burma hem bilekPara var bilek yokBilek olsa para olmaz böyle işte hayat
Ay çok güldüm tuceBabannemde her ikisi de var . Hem burma hem bilekkocam diyor ki Babannen bir tane verse bize
Birde diyor ki babannen ne fena kadın öyle abi bebek senin babaannene çekmiş diyorAy çok güldüm tuce
Ben alcam sana çeyrek bileklik İzmir’e geleyim helebende para da yok bilekte yokaslinda çeyrek bileklik yakışır ama
Tabiii bana aldırmadın teyzene öyle olunca sana da yarrr olmadıbende para da yok bilekte yokaslinda çeyrek bileklik yakışır ama
Soya çeker babaannene ceksin karşı tarafa çekmesinBirde diyor ki babannen ne fena kadın öyle abi bebek senin babaannene çekmiş diyor
Yada tuttu yedilerKızlar dün ben süt almıştım yoğurt benim evde tutmuyor birkaç keredir karşı komşum da sen kaynat bana ver ben mayalarım dedi tmm dedim verdim dün 15:00 gibiydi yoğurttan hala ses yok galiba onda da tutmadı kadın yeni süt arıyor
Sabah onun oğlu abi bebeğe kitap getirdi 9 da kapıda görüştük 1 saniye bebek düşecek diye geri girdim içeri kadından ses yokYada tuttu yediler
kiz bin tele olur o zamana kadar çeyrek iyi düşün bakBen alcam sana çeyrek bileklik İzmir’e geleyim hele
Kız en kötü çeyrek gram alırız altının hızına yetişemezsekkiz bin tele olur o zamana kadar çeyrek iyi düşün bak
Doğru birseyler edindik oda birikim çok şükür AllahaEe kızlar hedef tutmasa da ev arsa araba alındı. Bence tuttu.
Çünkü kâr getirdi altın gibi ev arsa araba da🎖