-
- Konu Sahibi pure hazel
- #71.961
Hayırlı olsun güle güle kullan canımBugun gr ceyrek derken kibrit copu bilezik aldim kuyumcu kandirdimi meraklardayim
Guya isciliksizmis
10 gr civari
Ama fiyati hatirlamiyorum
Altın hastalık oluyorKizlar cok tesekkurler
Bugun bir anda alip ciktim sanki hic bilezigim olmadi cikarasim gelmiyor tovbe tovbw
Altın hastalık oluyor
Bizimle paylaşsana neden paylaşmıyorsun
Lojman ne olur acaba yaTaşınma parasıyla 481den gram aldım lazım olunca bozacağım.Bizim İzmir olacak bu ay içinde tayin olacakmış eğer bu ay yetişmezse Eylül atamasına demişler yeri değişen çok kişi varmış baya bir yüklü atama olacakmış dedi eşim.Yarın bende tayin dilekçemi vereceğim hakkımızda hayırlısı
BekliyozzzBizimle paylaşsana neden paylaşmıyorsun
Atama olmazsa görevlendirme ile gidilirmiş ozaman lojman vermezler kiralar pahalı ayvayı yeriz.İyi düşünmek istiyorum benim tayin Eylül Ekim netleşir diyorum zaten Ağustos lojman dağıtımını kaçıracağız Eylül’e kör topal bir lojman alırız inşLojman ne olur acaba ya
Dur bakalım yaaaa inş iyi olurAtama olmazsa görevlendirme ile gidilirmiş ozaman lojman vermezler kiralar pahalı ayvayı yeriz.İyi düşünmek istiyorum benim tayin Eylül Ekim netleşir diyorum zaten Ağustos lojman dağıtımını kaçıracağız Eylül’e kör topal bir lojman alırız inşAnkara’da kalacağız diye korkuyordum İzmir olacakmış 1 yıl kesin uzayadabilirmiş bakalım yaşayıp görecegız
İzinlerin açılmasına çok sevindim güzel bir tatil yaparsınız inş.Corona artıyor bende çok korkuyorumBizim orduevindeki lokanta filan kapandı kızlar aşçı korona olmuş . Bi dışarıda yemek yeme lüksü vardı oda gitti. İzinler açıldı 10 Eylül de izne gidiyoruz
İçimden bir ses biz kaptık diyor biliyor musunİzinlerin açılmasına çok sevindim güzel bir tatil yaparsınız inş.Corona artıyor bende çok korkuyorum
Deme öyle yaİçimden bir ses biz kaptık diyor biliyor musun