Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Taşınma parasıyla 481den gram aldım lazım olunca bozacağım.Bizim İzmir olacak bu ay içinde tayin olacakmış eğer bu ay yetişmezse Eylül atamasına demişler yeri değişen çok kişi varmış baya bir yüklü atama olacakmış dedi eşim.Yarın bende tayin dilekçemi vereceğim hakkımızda hayırlısı

Lojman ne olur acaba ya

Lojman ne olur acaba ya
Atama olmazsa görevlendirme ile gidilirmiş ozaman lojman vermezler kiralar pahalı ayvayı yeriz.İyi düşünmek istiyorum benim tayin Eylül Ekim netleşir diyorum zaten Ağustos lojman dağıtımını kaçıracağız Eylül’e kör topal bir lojman alırız inşAnkara’da kalacağız diye korkuyordum İzmir olacakmış 1 yıl kesin uzayadabilirmiş bakalım yaşayıp görecegız

Dur bakalım yaaaa inş iyi olur

Bizim orduevindeki lokanta filan kapandı kızlar aşçı korona olmuş . Bi dışarıda yemek yeme lüksü vardı oda gitti. İzinler açıldı 10 Eylül de izne gidiyoruz
İzinlerin açılmasına çok sevindim güzel bir tatil yaparsınız inş.Corona artıyor bende çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…