- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.162
- 32
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #71.981
Beni korkutamazsın yavrummmm en fazla abi bebeğin bugün ki çıplak pozlarını birikim topiğine sallarsınTugce yaa
Bunun acisini cikaririm haberin olsun
Hic bana gore degil ama bu seferlik atayim geliyooor
Beni korkutamazsın yavrummmm en fazla abi bebeğin bugün ki çıplak pozlarını birikim topiğine sallarsın
At Allah aşkına
Mama sandalyesi diyorum
Canım anneme de aldık bunlardan 9.47gr dı onunki. Merak etme işçiliksizBugun gr ceyrek derken kibrit copu bilezik aldim kuyumcu kandirdimi meraklardayim
Guya isciliksizmis
10 gr civari
Ama fiyati hatirlamiyorum
Canım anneme de aldık bunlardan 9.47gr dı onunki. Merak etme işçiliksiz
Bunlar da benim en sevdiğim bebeklerim
Yanlız izne giderken komidinde unutmuşum takamadım hiç zevkli olmadı o yüzden
Günlük kullanmalık çok güzel bence . Ben bu ikisini günlük kullanıyorum annem kızıyor . Arkada olan eziliyor ve bir kere ezildi istanbula tamire yolladılar öyle herkes düzeltemiyormuşCok guzelmis sekerim
Bende 5 tane boyle iscilikli suslu var 6. Ya acirim alamam olanda hediye degistirmem
O yuzden bu kibrit copune bayildim
Çok güzeller güle güle kullanAsil bebegimi de atayim bari
Günlük kullanmalık çok güzel bence . Ben bu ikisini günlük kullanıyorum annem kızıyor . Arkada olan eziliyor ve bir kere ezildi istanbula tamire yolladılar öyle herkes düzeltemiyormuş
Ya benim hep kolumda normalde o gün et dağıttık ya unutmuşum . Görümcem kv ye bi geldi esila oha dedimCantanda tasi kuzum olsun eylule az kaldi
İyi ki görümcen ile beraber altınları alıp götürmemislerYa benim hep kolumda normalde o gün et dağıttık ya unutmuşum . Görümcem kv ye bi geldi esila oha dedimmini kuyumcu çeyrekleri dizdirmiş koluna boynunda madalyon diğer kolunda başka bilezikler ev aldılar tapuya giderken altınları satacaklar diyor ki satmadan takayım dedim