-
- Konu Sahibi pure hazel
- #71.941
Arkadaşlar merhaba benim evin oradaki kuyumcularin takip ettiği kaynagin verileri bunlar.Cok abartılı değil mi ya kaynağa dikkat ediyor musunuz siz altın alırken ?
Orada yazan külçe altın (gram altın )fiyatına bakıp söylüyor gram altının makas aralığı cok olmaz sanıyordum
Yalan ya onlar altının gidişatını anladılar saklıyorlar yastık altıkuyumcularda çeyrek altın yok alamadım düğün için bitane almam lazım kimsede yok şaka gibi
Ben bileklik aldığımda kuyumcu dedi eski altın yok darphaneye bastırıp alıyoruz yeni tarihlerde gidiyor hemenkuyumcularda çeyrek altın yok alamadım düğün için bitane almam lazım kimsede yok şaka gibi
kuyumcularda çeyrek altın yok alamadım düğün için bitane almam lazım kimsede yok şaka gibi
Bende izin dönüşü anneme gram bıraktım teyzemin kızının düğününe diye . Teyzeme ver kıza takma dedim . Annem az gibi düşündü sanki yüzü öyle oldu sormadım birşey ama . 500 TL yani ne yapayım dahaBir arkadasima gr takicaktim 0.5 gr goturucem.
Bir tane bana gelen ceyrek gr ve kardesime para var ona ceyrek goturucem 2. Ogluda var.
Iki tane kuzen var ama ancak gr goturebilirim
Nisanda da bsy yapamam
Bende izin dönüşü anneme gram bıraktım teyzemin kızının düğününe diye . Teyzeme ver kıza takma dedim . Annem az gibi düşündü sanki yüzü öyle oldu sormadım birşey ama . 500 TL yani ne yapayım daha
o kadar çok kuyumcu aradım arkadaşım gitti oda baktı ulusta yok kimsede diyorBen bileklik aldığımda kuyumcu dedi eski altın yok darphaneye bastırıp alıyoruz yeni tarihlerde gidiyor hemen
bencede saklıyorlar sürekli artıyor fiyat zarar etmek istemiyorlarSaklıyorlar mı acaba?
Benim kibrit çöpünden vardı canım işçiliksiz oluyor kullanımı da güzelKizlar kibrit copu yada ajlan bilezik modeli biliyomusunuz duydunuzmu?
kibrit çöpünü biliyor ince düz işçilik siz sade bi bilezik 10 tane tak sırıtmazKizlar kibrit copu yada ajlan bilezik modeli biliyomusunuz duydunuzmu?