Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Arkadaşlar merhaba benim evin oradaki kuyumcularin takip ettiği kaynagin verileri bunlar.Cok abartılı değil mi ya kaynağa dikkat ediyor musunuz siz altın alırken ?

Orada yazan külçe altın (gram altın )fiyatına bakıp söylüyor gram altının makas aralığı cok olmaz sanıyordum

Bu doneme yasadiginiz ile ilceye gore bile degisir
Dolasip almak zaman yol ucreti kismini degerlendirmek kendi tercihlerine gore almak en guzeli

Selam kızlar arkadaşım ile baya yürüdük sonra ayran ve soda içtik 20tl ben ödedim. O da arabasıyla beni alıp geri bıraktı çünkü. Oda diyette bana kalsa diyeti bozar yerdim. Dün marketten 2 kiloyu geçkin patlıcan aldım kızartıp buzluğa atacağım. Belki 4 tane de közlerim meze yaparken kullanırım. Böğürtlen de aldım biraz yedik birazCık buzLuğa koydum. 34tl dün ödedim. Akşama pizza yapabilirim çorba da yaparım. Dün Yoğurt mayaladım tutmadı. Markete gidip yoğurt almam lazım gitmişken tavuk ve ekmek de alırım belki menü de tavuk da olabilir.

kuyumcularda çeyrek altın yok alamadım düğün için bitane almam lazım kimsede yok şaka gibi

kuyumcularda çeyrek altın yok alamadım düğün için bitane almam lazım kimsede yok şaka gibi

Bize de 24 ayar yok dediler.
Ben ceyrek aldim azcik para eksik kalmis arkadasima aldirdim parayi goturmeye gittiginde keske vermeseydim diyormus
Azcik eksik kalsa da vermediler
Kapidan cikarken sattigimiza pisman oluyoruz dediler.
Bazilari kapatmis
Cok korkuyorum Allah iyi gunler versin

Bir arkadasima gr takicaktim 0.5 gr goturucem.
Bir tane bana gelen ceyrek gr ve kardesime para var ona ceyrek goturucem 2. Ogluda var.
Iki tane kuzen var ama ancak gr goturebilirim
Nisanda da bsy yapamam

Bir arkadasima gr takicaktim 0.5 gr goturucem.
Bir tane bana gelen ceyrek gr ve kardesime para var ona ceyrek goturucem 2. Ogluda var.
Iki tane kuzen var ama ancak gr goturebilirim
Nisanda da bsy yapamam
Bende izin dönüşü anneme gram bıraktım teyzemin kızının düğününe diye . Teyzeme ver kıza takma dedim . Annem az gibi düşündü sanki yüzü öyle oldu sormadım birşey ama . 500 TL yani ne yapayım daha

Bende izin dönüşü anneme gram bıraktım teyzemin kızının düğününe diye . Teyzeme ver kıza takma dedim . Annem az gibi düşündü sanki yüzü öyle oldu sormadım birşey ama . 500 TL yani ne yapayım daha

Ya acikcasi bizde olay farkli gelisti.
Mart basinda kv kendi tarafiyla olan dugun icin ortak bilezige girelim dedi esime ayri bana ayri soyledi ben acikca herkese yapamayacagim seyi niye ona yapayim takacaksam kendim bilezik takarim dedim sustu o kuzen ve ailesi kuyumcu bana bilezik takmislardi cocuk gr takmisti kv ceyrek taktigini iddia etti ozellikle baktim gr dedim yenilen pehlivan gurese doymaz misali :KK70:
Simdi ona gr kendime ceyrek olmaz
Ztn suru gibiler
Birtek 4 tanesine daha iyi yaparim cok garibanlar onlarada belki ceyiz alirim minnacik sey 800 lira borca gider bari elektronik alayim diyorum

Hala inatlasirlarsa yr gr gotururum :KK70:

X