- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #71.761
yarın dönüyorlar canım çok eğlendik valla . Oğlum ağlıyo ya dün fotoğraf çektik diye ağladı kaçtı hiç ilgilenmiyorum ağlama demiyorum artık gercekten sabrımın sınırını ölçüyo sicak bi yandan
İzmir in falcıları meşhurdur zorla yapisirlarDün İzmirde abla falıma baktı üç vakte kadar anahtar görüyorum dedihadi inşaaalllllaah dedim cok güzelsin diye bedava bakiyim dedi sonra vazgeçti para istedi
HahahaDün İzmirde abla falıma baktı üç vakte kadar anahtar görüyorum dedihadi inşaaalllllaah dedim cok güzelsin diye bedava bakiyim dedi sonra vazgeçti para istedi
Hoş geldin canım.Merhaba arkadaşlar ben de birikim yapmak istiyorum ama rahatlığımdan vazgeçemiyorum kullanmayacağım bir sürü şey alıyorum param tükenip gidiyor. Siz neler düşünüp birikim yapıyorsunuz bana da yardımcı olur musunuz. Buraya yazmanın ne gibi faydaları oldu?
Hayırlı olsun canım benimkine çok benziyor.Kızlar derindondurucu aldık 1600 ₺ 5 çekmeceli..
yarın kurulum olucak. Altus aldık.
Umarım mennun kalırız.
Buzdolabımın soğutucu kısmı çok küçüktü, hiç bişey koyamıyorduk.
Sağol canım..Hayırlı olsun canım benimkine çok benziyor.
Ben de CarrefourSA dan almıştım
Geçmiş olsun Allah acil şifa versin durumu nasıl?Selam kızlar
NarinNarin
Zeynolin44
Çok yakın arkadaşım covid oldu malesef. Dünden beri telefonlasiyoruz. Moralimiz bozuktu.
Güle güle kullanKızlar derindondurucu aldık 1600 ₺ 5 çekmeceli..
yarın kurulum olucak. Altus aldık.
Umarım mennun kalırız.
Buzdolabımın soğutucu kısmı çok küçüktü, hiç bişey koyamıyorduk.